Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellige bar.”
Beoordeling van Eleven City Diner

Eleven City Diner
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 39 van 11.264 Restaurants in Chicago
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 20
Keukens: Amerikaans, Diner, Deli
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Grote groepen
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Ontbijt, Lunch, Bezorgen, Buiten zitten, Afhalen
Wijk: Downtown / The Loop
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerste avond in Chicago hier gegeten.
Ruime keuze aan oa salades, hamburgers (ook vegetarisch) en sandwiches. Grote porties. Aardige bediening. Gewoon lekker eten.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank famB5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.385)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.387 beoordelingen

26 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Top Diner ziet er geweldig uit. Bediening is super vriendelijk. Lekker eten diverzen hamburgers en ontbijt keuzes.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank anvb1910
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abefrohmanChicago, General Manager van Eleven City Diner, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2019
Google-vertaling

right on !! Thank you !!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een populair restaurant, dus grote kans dat je even moet wachten om een tafel te krijgen. Wij kregen twee plekken aan de bar; geen probleem, want de host had netjes aan ons gevraagd of we daar geen bezwaar tegen hadden.

Bediening zeer vlot en correct. We kozen voor twee gerechten met gesmolten kaas. Dat was al meer dan voldoende. Een driegangendiner lukt hier écht niet, de porties zijn hiervoor gewoon te groot.

De rekening was met die ene gang en wat drankjes dus ook zeer aangenaam.

Kortom, niet voor niks zo'n populaire diner.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank dozoremy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 mei 2013 beoordeeld

Ontzettend aardige bediening, leuke muziek, levendige entourage, lekker eten, en heel betaalbaar. Het enige mikpunt is dat de porties soms te groot zijn, maar ja....!

Datum van bezoek: mei 2013
Bedank Ingrid D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 mei 2013 beoordeeld

Om de hoek van best Western grant park ligt dit geweldig gezellige restAurant, waar we 3x heerlijk aten, de bediening is fantastisch evenals de sfeer. Het eten is lekker en niet duur. Alles kan, ook. Een portie voor twee personen delen, want het jawel veel wat je krijgt soms!

Datum van bezoek: mei 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Ingrid D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Eleven City Diner geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding