Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (10.235)
Beoordelingen filteren
10.235 resultaten
Waardering van reizigers
3.904
3.436
1.669
797
429
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.904
3.436
1.669
797
429
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 10.235 beoordelingen
Beoordeeld op 6 november 2016

Zeer mooi hotel midden in het drukke Chicago,
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, zodra je binnen bent proef je de sfeer al.
Het is een zeer oud hotel maar dat is juist mooi, alles is schoon en netjes, kamers zijn keurig.
Ontbijtbuffet is wel wat duur maar zeker een aanrader, zeer uitgebreid en voor ieder wat wils.
Parkeren in Chicago is erg duur, wifi is matig.
In dit hotel zul je je zeker prettig voelen

Kamertip: Als je wilt genieten van luxe in oude Amerikaanse stijl, dan zeker hier een bezoek brengen, kamer aan de straatkant beste uitzicht
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank simbagizmo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2016

Een heel goed hotel met goede kamers.
Het eten is ook smakelijk en divers.
Het hotel ligt in centrum vlakbij metro en water.
Vriendelijke bediening en opgeruimd hotel.
Gelijk aan de overkant van de straat heb je al diverse warenhuizen.

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 55sjaak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2016

De ligging van het hotel is ideaal om de fijne stad te ontdekken, vlakbij Millenium Park.
Het hotel heeft een echt imposante en charmante inkomhal, maar de kamers waren iets veroudert. Het lag niet in de lijn met de inkomhal.
Het ontbijt was zeker en vast ok met een uitgebreide keuze en een goede service.
Ze beshikken over 2 bars en een restaurant, waar het aangenaam vertoeven is. Uiteraard vind je in in de nabije omgeving ook goede restaurants!
Tegen betaling heb je wifi in de kamer. Indien je hier met de wagen bent kan je enerzijds de valet gebruiken om je wagen weg te plaatsen, daarnaast is er ook naast een een self parking.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank sar V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel is gelegen in the Loop en vlakbij de grote musea. De Magnificent Mile is een kwartiertje stappen. De inkomhal is heel indrukwekkend. Hier heb je ook het ontbijtbuffet. De kamer zelf vond ik verouderd en uitgeleefd (typische verouderde hilton stijl zoals zo vaak in de VS). De prijs ligt wat te hoog, maar uiteraard heeft dat te maken met de authenticiteit van het beroemde hotel.

Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank ftv2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 april 2016 via mobiele applicatie

Lobby is echt prachtig en de kamers zijn OK, maar het is een erg duur hotel. Uitstekende gym met heel veel apparaten in nieuwstaat. Het hotel is lekker centraal gelegen, vlakbij Millennium Park. Om in de echt restaurantgebieden te komen moet je een taxi nemen hoewel er een paar prima restaurants letterlijk om de hoek van het hotel zijn. Ontbijt is OK, niet bijzonder.

Datum van verblijf: april 2016
Bedank eriksiemens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken