Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Agoda.com
US$ 268
Aanbieding bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7)
Beoordelingen filteren
7 resultaten
Waardering van reizigers
7
0
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
7
0
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 7 beoordelingen
Beoordeeld op 2 juli 2020

Alles is top aan deze B&B en zelfs meer! Groot appartement op 1e verdiep met aparte ingang, Zeer rustig gelegen in het groen. Prachtige living met open keuken met alle nodige voorzieningen, 2 smaakvolle slaapkamers, grote badkamer met ligbad en douche, safe, gratis wifi. En het bijzonderste niet te vergeten: zeer gastvrije gastvrouw en gastheer. Hier komen wij al enkele jaren . De beste plaats wanneer we uit Frankrijk op bezoek naar familie, vrienden en KV Mechelen komen.

Datum van verblijf: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank elfy2014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 augustus 2019

Fantastische B&B dichtbij Mechelen en Brussel. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Groot appartement met eigen ingang, 2 slaapkamers, grote badkamer. Zeer ruime living met open keuken. Heerlijk, uitgebreid ontbijt verzorgd door een geweldige gastvrouw en gastheer! Wij hebben hier meerdere keren van hun gastvrijheid genoten.

Datum van verblijf: augustus 2019
1  Bedank Jenny P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 augustus 2017 via mobiele applicatie

Onlangs een nacht bij Suite 19 verbleven. Via bekenden aan dit adresje gekomen. De B&B is op de volledige 1e verdieping. Er zijn twee slaapkamers los van elkaar te boeken met gedeelde badkamer. De badkamer is van alle gemakken voorzien. Daarnaast heb je een ruime woonkamer inclusief keuken tot je beschikking. De kans bestaat dat je deze ruimte moet delen met andere gasten. De eigenaren zijn zeer gastvrij. Het ontbijt was voortreffelijk meer dan menig mens op kan. Wij komen hier nog eens terug.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met vrienden
3  Bedank OchoNL
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
docxie, Manager van Suite 19 B&B, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2017

Bedankt voor de fijne review! Blij te horen dat jullie hebben genoten. We verhuren de beide kamers nooit aan gasten die elkaar niet kennen. Keuken, woonkamer en badkamer hoeven dus nooit gedeeld te worden met "onbekenden".

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2016

Warm onthaal, alles erop en eraan, heerlijke gastheer en gastvrouw.
Ruim plaats genoeg, tip top ingerichte keuken en badkamer. Ontbijt was overheerlijk en meer dan genoeg. Privé ingang . Rustige omgeving .Degelijke bedden

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 867elsd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 juli 2016 via mobiele applicatie

Wat een ontdekking in een onbekende gemeente, Eppegem. De B&B ligt vlak bij de GR 128 die we volgen op weg naar Scherpenheuvel... Dit is meer dan een B&B, dit is een luxe appartement voor u alleen: 2 ruime kamers met prima bedden, een luxe badkamer, een ruime living met grote keuken en bovenop een super gastvrije ontvangst. Het ontbijt is zeer ruim met vers fruit, kaas, brood en vleesassortiment. In 1 woord samengevat: Whaw!

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Luc62_05
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken