Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 156
HIExpress.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 185
US$ 175
Hampton.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Best Western Braselton Inn(Braselton)
US$ 172
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Country Inn & Suites by Radisson, Braselton, GA(Braselton)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 111
Country Inn
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Quality Inn(Jefferson)
US$ 87
QualityInn
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Quality Inn(Winder)
US$ 102
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 92
US$ 85
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hampton Inn & Suites Flowery Branch(Flowery Branch)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 137
US$ 117
Hampton.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 33% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 33% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 174 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 89
QualityInn
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.683)
Beoordelingen filteren
1.684 resultaten
Waardering van reizigers
1.275
271
88
30
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.275
271
88
30
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.684 beoordelingen
15 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een immens groot opgezet hotel op een enorme lap grond. In februari is er weinig te beleven. Restaurants, bars en pub zijn gewoon geopend, maar omdat het zo groot is opgezet komt het extra verlaten over wanneer er weinig gasten zijn of geen congressen gaande zijn.
Kamer was prima, ruim, schoon en comfortabel.

Verbleef: februari 2016, reisde voor zaken
1  Bedank RogierHendriks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2015 beoordeeld

Enorm gastvrije ontvangst, prima kamer met prachtig uitzicht op de golfbaan, heerlijke bedden en zeer schoon. Heerlijk gegeten en het ontbijt was het meest uitgebreide dat ik ooit in een hotel heb gehad.

Kamertip: Ik kan alleen maar oordelen over de kamer die wij hadden. Uitzicht op de golfbaan
  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank LIesbeth Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2014 beoordeeld

Goede wijn behoeft geen krans, prima wijngaarden en gelijke wijn. Redelijk betaalbaar en eeen klein Golfers paradijs met twee eigen banen van het hotel en toegang tot een prive baan die werkelijk echt subliem is onderhouden en maximaal 200 leden zijn. Alle ruimte dus

  • Verbleef: september 2014, reisde alleen
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank peterboef
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2013 beoordeeld

Gigantische kamers, gigantisch bed, grote luxe badkamer, grota flatscreen
Gigantisch restaurant en ontbijtruimte.
Mooi als je hiervan een liefhebber bent.
Voor mij heeft het geen sfeer of karakter.
Gelegen midden in een wijngaard, met aangrenzende golf.
Alles piekfijn onderhouden met een mooi zwembad.
Vriendelijk personeel.

  • Verbleef: juli 2013, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Guido D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2011 beoordeeld

We hebben 2 dagen in een villa gewoond, maar aangezien je een auto nodig had om van de villa bij het hotel met zwembad en fitness te komen zijn we verhuisd naar een suite en een tweepersoons slaapkamer. De villa was groot en luxueus, maar het hotel was nog veel beter. Prachtige kamer en suite, zeer uitgebreid ontbijt, mooi zwembad, fitness OK. De service in het hotel van de manager, de receptioniste, de bediening en de portiers was uitstekend. Wij kunnen het hotel alleen maar aanraden. We willen zeker nog een keer terug.

  • Verbleef: mei 2011, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Vaca2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken