Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel lekker gegeten”
Beoordeling van Brasserie Darche

Brasserie Darche
Geclassificeerd als nr. 5 van 8 Restaurants in Rotselaar
Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
9 augustus 2021 beoordeeld

We hebben hier weer heel lekker gegeten;-)
Bedankt voor de vlotte en vriendelijke bediening!
Wij komen met veel plezier terug

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank GittaVE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (73)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 73 beoordelingen

3 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed gegeten Carpaccio en vitello tonato vielen goed in de smaak. Ook de hoofdgerechten steak tartare en de ribbetjes hebben gesmaakt. Gezien de eerste 2 gangen geslaagd waren ook dessert genomen en ook dit was in orde. Voldoende grote van porties, prijs kwaliteit oke. Frisdranken dan weer iets aan de te dure kant.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank KLoVeN87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles perfect in orde , lekker gegeten steak heel goed en zeer vriendelijk. Een aanrader hier komen we zeker terug. Wijnkaart heel lekker.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Odyssey58263162232
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Één klassieke brasserie met een goede keuze van gerechten en een oud klantenkring. De spareribs van de suggestie kaart waren héél lekker en veel ook. De wijn was niet zo goed en de sfeer ook reddelijk koud. Qua bediening en vriendelijkheid is er nog wat plaats voor verbetering ook. Hét is een heel fijne plek maar valt niet tussen mijn favorieten.

Datum van bezoek: oktober 2020
4  Bedank A_M_O_5891
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2020 beoordeeld

Wegens Covid 19 blijven we in de nabije buurt om iets te gaan eten en zo zijn we met onze vrienden in Darche in Rotselaar terecht gekomen.
Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel en naar onze tafel begeleid. Alle maatregelen zijn genomen om veilig te kunnen genieten van een gezellige avond; handgel bij het binnenkomen en de tafels staan ver uit elkaar.
We kozen voor een paarden-entrecôte, lamskoteletjes en een dorade en wij vonden het zéér lekker. Prijs - kwaliteit was het in orde.
Als afsluiter namen we een Italiaanse koffie maar die vonden we wel iets aan de dure kant.
Al bij al zijn we tevreden over Darche en komen we zeker nog terug !!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Chris L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Darche bekeken, bekeken ook

 
Rotselaar, Vlaams-Brabant
Werchter, Vlaams-Brabant
 

In Brasserie Darche geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.