StayForLong
Beoordeeld op 3 september 2021 via mobiele applicatie

Prachtige B&B
Ontvangen als koningen en heerlijk verwend het ganse weekend. Supermooie accomodatie en prachtige kamers. Gewoon waaauw! Hier kan je gerust weken verblijven en genieten. Dank je wel voor de goede zorgen! Keep up the good work.

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 23 mei 2021

' Het pareltje van Klemskerke' is niet eens overdreven !
De familie Bonte Wim en Christel en kinderen stralen gewoon de warme familie sfeer uit in hun B&B .
De ontvangst van Wim en rondleiding was nog maar een begin van een schitterend verblijf . Met Christel in de keuken voor de diner 's avonds was het terug top !
Ik heb nog nooit zo genoten van een ontbijt met top producten die Wim met de nodige uitleg ons aanbood !

Kamertip: Geen geluid waar genomen , prachtige tuin met verwarmd zwembad .
Beoordeeld op 22 mei 2021

Excellent verblijf, super gastvrij (Wim, Christel & Guillaume), heerlijk ontbijt met streekproducten, fantastisch diner 's avonds, mooie en verzorgde kamer met een goed bed. Ook het zwembad was verwarmd. Prachtige locatie op korte afstand van de kust.

Beoordeeld op 15 mei 2021

Prachtige setting, familiale sfeer, zeer aangenaam gastgezin. De table d'hotes was zeer gesmaakt, de menu die door de gastvrouw werd voorgeschoteld....top !!! En het ontbijt is van hetzelfde hoog niveau, zeer verrassend.
Deze familie legt je in de watten, met hart en ziel.
Zonder twijfel voor herhaling vatbaar.

Beoordeeld op 3 mei 2021 via mobiele applicatie

Gewoon uniek...alles tot in de puntjes verzorgd. Puur genieten van familiale gastvrijheid. Kristel tovert de lekkerste gerechten uit haar keuken. Wim voelt aan wat je wensen zijn. Guillaume bedient je met de nodige flair.... super weekend beleefd...we genieten nog na en kijken uit naar een volgende keer...