20 personen bekijken dit hotel
Vio.comUS$ 115
TripadvisorUS$ 115
Agoda.comUS$ 130
Beoordeeld op 2 november 2018 via mobiele applicatie

Was samen met mijn do het in Avanti hotel in Orlando. We zijn 3 nachten gebleven. Het verblijf was zeer goed. Schoon en netjes. Het zwembad was heerlijk. De serveerster Jackie Brown was geweldig. Erg vriendelijk en niets was teveel.
Avant hotel ligt op een weg waar je over het voetpad naar links en re het kan en heel veel eet tentjes tegen komt. Echt het was fantastisch.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde alleen
BrittanyManzie, Guest Relations Manager van Avanti International Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 november 2018

Tack för att du bodde hos oss. Vi är glada att läsa hur nöjda ni var med vår utväg och våra vänliga lagmedlemmar. Vi ser fram emot att välkomna dig igen snart.

Beoordeeld op 18 oktober 2018 via mobiele applicatie

Top resort , zeer gunstige ligging ten opzichte van alle bekende attracties . Tevens goede bereikbaarheid van diverse soorten restaurants , heel veel zelfs op loopafstand . De shoppingmalls e outlets liggen ook gunstig . Het resort zelf is betaalbaar , goede verzorging en vriendelijk personeel .

Datum van verblijf: augustus 2018
BrittanyManzie, Guest Relations Manager van Avanti International Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2018

Bedankt voor het selecteren van Avanti International Resort. We zijn blij om te lezen dat u in staat was om te genieten van onze gunstige locatie in het hart van International Drive, op loopafstand van talloze restaurants, entertainment en winkels. We kijken ernaar uit u binnenkort weer bij ons te verwelkomen.

Beoordeeld op 5 oktober 2018 via mobiele applicatie

4 nachten verbleven in dit hotel. Bij binnenkomst receptie denk je : wow wat een modern hotel! Maar de kamers blijkt dit toch heel anders...
Kamers zijn verouderd, we vonden de kamer ook niet schoon. Kamer werd ook niet schoongehoudem, kregen alleen 'schone' handdoeken en dat was het ( zitten op veel handdoeken vlekken).
Airco staat naast het bed, waardoor deze amper aan kon.
Er staat bij de wastafel een boiler, deze geeft zoveel warmte af en veel kabaal. We hebben deze gaan uitzetten want het was niet uit te houden van de warmte en niet hierdoor kunnen slapen.
Badkamer is erg klein, je kunt je kont maar amper keren. Jammer dat er niks van een balkon is, kreeg een beetje het idee 'opgesloten' te zitten, er is maar 1 raam.

We werden geholpen door een jongeman bij inchecken, maar deze was totaal niet vriendelijk!

Van de lift in gebouw 1 kregen we wel de kriebels... Steeds het idee dat we vast hongen.

Een top punt:
- Zwembad gedeelte ziet verder wel prima uit, netjes onderhouden en je kunt daar badlakens pakken.

Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 27 april 2018 via mobiele applicatie

3 nachten hier gelogeerd. Ligt centraal, ook dicht bij verschillende restaurants en snel weg op richting Universal Studios. Zwembad is mooi, goede temperatuur water, schone poolhanddoeken, leuke zwembad bar waar ook nog een snack te halen valt. Bediening vriendelijk. Kamer ok maar badkamer zeer verouderd, dingen kapot, heel klein. Prima voor paar dagen maar als je langer een verblijf nodig hebt of met bv kleine kinderen veel op de kamer bent zou ik dit hotel niet aanraden.
Parkeren voor de deur.

Datum van verblijf: april 2018
Beoordeeld op 25 maart 2018 via mobiele applicatie

Zeer onvriendelijk personeel bij receptie. Gezichten stonden bij alle medewerkers al zeer nors en alles leek te veel moeite. Zowel bij in als uitchecken. Conciërge was overigens wel erg aardig en in het restaurant ook. Kamer vond ik niet erg schoon. Zou zelf niet snel nog een keer boeken.

Datum van verblijf: maart 2018
BrittanyManzie, Guest Relations Manager van Avanti International Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2018

Bedankt voor je feedback. Weet dat de door u beschreven situaties niet beantwoorden aan de hoge normen die ons team aan onze gasten wil bieden. Ons managementteam neemt de feedback van onze gasten zeer serieus en probeert u momenteel contact met u op te nemen voor meer informatie over uw verblijf. We hopen dat je ons een nieuwe kans geeft om je de geweldige ervaring te laten zien waarvan we weten dat ze die biedt.