17 personen bekijken dit hotel
Volledig restitueerbaar voor 08-06-23
TripadvisorUS$ 194
Agoda.comUS$ 234
Beoordeeld op 28 april 2019

Wij kunnen ons zeker niet vinden in de vele recensies die we hier voorbij zien komen. Veel grote groepen en harde muziek bij zwembad, luidruchtige families/buren, slechte schoonmaak en het ontbreken van een goed ontbijt (we dachten/hoopten een buffet) maakten hier geen 5 van 2 sterren beoordeling van.

Appartementen wel netjes, goede wasmachine en droger. Fitness ruimte prima.

Datum van verblijf: april 2019
BrittanyManzie, Guest Relations Manager van Floridays Resort Orlando, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 april 2019

We zijn teleurgesteld om uw feedback te lezen. We moedigen onze gasten altijd aan om contact met ons op te nemen als er iets is dat we kunnen doen om uw verblijf aangenamer te maken. We hopen dat we de gelegenheid hebben gehad om dit tijdens uw verblijf aan te pakken. Weet alsjeblieft, ons managementteam neemt de feedback van onze gasten zeer serieus en heeft contact met u. We hopen snel met je te praten.

Beoordeeld op 1 november 2018

Floridays is een uitstekende plek om de parken in de buurt te bezoeken. Er zijn eigen shuttlediensten naar o.a. Disney en Universal. Ook stopt de trolley praktisch voor de deur. Supermarkt en winkelcentrum zijn op loopafstand. De locatie is ontzettend groot. Wij werden in gebouw F geplaatst (het laatste) en alles is dan heel ver weg. De receptie is dan zomaar 10-15 minuten lopen. Vermijd dus alle gebouwen na 'C' of koop een paar goede wandelschoenen. Daarnaast hadden wij een serieus problemen en dit is voldoende opgepakt, helaas zonder terugkoppeling. Er is een restaurant/snackbar/mini-supermarkt aanwezig en de prijzen daar zijn billijk. De kans dat wij hier terug gaan keren is zeer groot!

Kamertip: Vermijd alle kamers na gebouw 'C' tenzij je een huurauto hebt.
Datum van verblijf: oktober 2018
BrittanyManzie, Guest Relations Manager van Floridays Resort Orlando, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2018

Bedankt dat je bij ons bent gebleven. We zijn blij om te lezen dat u onze gunstige locatie op International Drive en onze pendeldienst naar de pretparken hebt genoten. Het is ook geweldig om te horen dat je tevreden was met ons heerlijke eten uit ons café. We loko ernaar uit om je binnenkort weer te verwelkomen.

Beoordeeld op 10 augustus 2018 via mobiele applicatie

Ruim appartement, prima locatie. Wij zaten in gebouw F, dan moet je wel met de auto naar het zwembad, maar overal parkeergelegenheid, dus geen probleem. Handdoeken kan je zelf pakken bij het zwembad, ik heb verder geen personeel gezien. In de omgeving een Publix voor boodschappen, dus je kan eten maken in de keuken. Waterkoker ontbreekt, maar water in een pan koken gaat ook prima. Ook voldoende mogelijkheden om te eten, uiteraard fastfood. Ga zeker naar Freddy frozen custard. Wasmachine en droger voor een wasje, programma duurt ongeveer een kwartier, dus handig om wat kleding op te frissen.

Datum van verblijf: augustus 2018
BrittanyManzie, Guest Relations Manager van Floridays Resort Orlando, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2018

Bedankt dat je Floridays Resort Orlando hebt gekozen voor je recente reis naar Orlando. We zijn blij om te lezen dat u genoten hebt van onze ruime accommodaties met een wasmachine en droger en ons ontspannende zwembadgedeelte. Het is ook geweldig om te weten dat u tevreden was met onze nabijheid van de supermarkt en restaurants. We kijken ernaar uit u binnenkort weer bij ons te verwelkomen.

Beoordeeld op 31 juli 2018 via mobiele applicatie

Groot appartement voor een relatief laag bedrag. 2 aparte slaapkamers en 2 badkamers , een keuken en zelfs een wasmachine. Meerdere zwembaden. En prima uitvalbasis voor trips naar pretparken Universal, Disney, Seaworld, Aquatica en outlet stores.

Datum van verblijf: juli 2018
BrittanyManzie, Guest Relations Manager van Floridays Resort Orlando, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2018

Bedankt dat je bij ons bent gebleven. We zijn blij dat je onze condo-stijl suites hebt genoten en vond de keuken en wasmachine en droger handig. Het is ook geweldig om te lezen dat onze nabijheid van de pretparken ideaal was voor uw verblijf. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 30 november 2017 via mobiele applicatie

Geweldige appartement. zwembad groot, schoon en leuk kindergedeelte. Personeel vriendelijk en hulpvaardig . De ligging is geweldig . Dicht bij een supermarkt en bij de outlets met grote kleding merken. Bij de receptie kun je om een kortingsboekjes vragen voor kortingen voor de outlets.

Datum van verblijf: november 2017
BrittanyManzie, Guest Relations Manager van Floridays Resort Orlando, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 december 2017

Bedankt dat je bij ons bent gebleven. We zijn blij dat je genoten hebt van onze schone accommodaties, het waterlandschap en vriendelijke teamleden. Het is onze pelasuur om jou te dienen. Het is ook geweldig om te weten dat onze centrale locatie perfect was voor uw verblijf. We kijken er naar uit om je binnenkort weer bij ons te verwelkomen.