Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (9.579)
Beoordelingen filteren
9.581 resultaten
Waardering van reizigers
5.070
2.697
1.073
424
317
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
5.070
2.697
1.073
424
317
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 9.581 beoordelingen
Beoordeeld op 8 oktober 2017 via mobiele applicatie

Wow! Wat een enorme mooie grote kamer. Uitzicht op zwembad. Parkeren onder het gebouw. Shuttle busjes naar de pretparkeren. Aardige mensen. Hele fijne relaxte tijd gehad in een super kamer!!! Echt een aanrader

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank nicolebeu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LBVResortVillage, Guest Relations Manager van Lake Buena Vista Resort Village & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 oktober 2017

Hallo Nicole! Hartelijk dank voor deze geweldige recensie! We zijn zo blij om te weten dat u zo'n goed verblijf had en dat u van de kwaliteit van uw kamer genoten. Ik hoop dat we u snel weer kunnen hosten!


-Trish
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 mei 2016 via mobiele applicatie

In de meivakantie hier een weekje verbleven met mijn man en twee dochters. Mijn dochters hebben erg genoten van het zwembad met piratenschip. Groot appartement met echt alles wat je nodig hebt. Denk ook aan wasmachine, wasdroger, strijkijzer en strijkplank en zelfs een jacuzzi. Locatie was ook ideaal met veel pretparken en shopping-outlets op 10 a 20 minuten afstand. Supermarkt ook op 10 minuten afstand. Wel vond ik het jammer dat er geen dagelijkse schoonmaak en verwisseling van de handdoeken bij zat. Dit moest ik apart bij boeken. Maar ik kom hier zeker weer terug!

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank firoosje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StaySkyHotelsResorts, Guest Relations Manager van Lake Buena Vista Resort Village & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2016
Google-vertaling

Thank you for your review! We are happy to hear that you have enjoyed your stay with us! We hope to host you again on you next visit!

Best wishes,

Fernanda
Social Media Concierge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2016

Een fantastisch hotel cq appartement. Grote kamers met volledig ingerichte keuken, inclusief wasmachine. Altijd handig als je met kinderen op reis bent. Zeer vriendelijk personeel, heel behulpzaam, in het bijzonder Cole die ons zeer vriendelijk, behulpzaam ons geholpen heeft. Deze plek geeft je het ultieme vakantie gevoel'

Kamertip: Het complex heeft verschillende gebouwen, een aantal liggen rond het zwembad.
Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank FBuit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StaySkyHotelsResorts, Guest Relations Manager van Lake Buena Vista Resort Village & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 mei 2016
Google-vertaling

Thank you for your review! We are happy to hear that you had a fantastic stay with us! We hope to host you again on you next visit!

Best wishes,

Fernanda
Social Media Concierge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 4 mei 2016

Een zeer goede accommodatie, wanneer je op zoek bent naar een vakantieadres met een outlet ernaast en gemakkelijke toegang tot de attractieparken in Orlando. De accommodatie is schoon en met een zwembad in een heus piratenthema. Een goede keuze voor gezinnen met jonge kinderen.

Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Laurens D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
StaySkyHotelsResorts, Guest Relations Manager van Lake Buena Vista Resort Village & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2016
Google-vertaling

Thank you very much for your review! We are delighted to hear that you found our hotel great for families with young kinds and we hope to host you again on your next trip!

Best,

Fernanda
Social Media Concierge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 januari 2016

we hadden een 3 slaapkamers en 3 badkamerappartement voor 3 weken. Ligging zeer centraal voor de parken. grote slaapkamers met twee ensuite badkamers en een aparte,meubilair kan beter, maar prima uitgeruste keuken. Keuken aan dé kleine kant als hecht goed wil koken, maar is zeker te doen. Hadden nu uitzicht op de mall, vraag volgende keer om poolview voor het ultieme vakantiegevoel. Prima zwembad, aan de overkant van ons gebouw en een kleine tussen de twee gebouwen in. echt een aanrader.

Datum van verblijf: december 2015
Bedank Martinus B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StaySkyHotelsResorts, Guest Relations Manager van Lake Buena Vista Resort Village & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2016
Google-vertaling

Thank you very much for your review! We are very happy to hear that everything was excellent and you would be glad to recommend us to others!
We hope to see you again very soon!

Best wishes,

Fernanda
Social Media Concierge
Lake Buena Vista Resort Village & Spa

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken