Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.891)
Beoordelingen filteren
1.891 resultaten
Waardering van reizigers
1.315
381
117
52
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.315
381
117
52
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.891 beoordelingen
16 juli 2017 beoordeeld

Reisbureau had ons een 2 bedroom suite Waterway view geboekt. Man dat was een heel appartement met volledig ingerichte keuken 2, kamers, 2 badkamers leefruimte bubbelbad en douche en leuk terras met zicht op Naples. De totale oppervlakte as +/-
85 vierkante meter. Het hotel heeft zijn eigen haven met jachten, huurboten enz.. Er zijn enkele winkels en resto's langs de haven. Super luxe, gratis busjes naar Down Town Naples. Met mooie stranden, luxe winkelstraat en vele mooie resto's. Dit is een aanrader voor honeymoon reis. Het is een Toscaans stijl. 2 nachten verbleven maar mocht langer zijn :p Zelfs een golfkarretje brengt je naar het hotel zelfd iets verederop waar je kan zwemmen in de mooie aangelegde zwembaden.

Kamertip: Bay resort waterway or marina view, suites
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Twinny7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NaplesBayResort_GM, General Manager van Naples Bay Resort & Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juli 2017
Google-vertaling

Dear Twinny7,

Thank you for posting a review and so happy that we were able to exceed your expectations with the resort. The two bedroom suite is indeed spacious and well equipped with what sounds like a great view of the marina. We have a great variety of amenities on the resort for our guests to enjoy including our marina store, boat rentals and The Club with spa, tennis and multiple swimming pools. The resort provides a complimentary shuttle for guests to enjoy quick and easy access to downtown Naples or the beach also. Thank you for staying with us.

sincerely,

John Reilly

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig resort! Aan iedereen aan te bevelen. Het is groots opgezet met appartementen zo groot als huizen en alles luxe ingericht zelfs met vaatwasser, wasmachine, droger, jacuzzi en 2 badkamers (wij zaten in appartement met 2 slaapkamers). En een balkon met grote tafel. Het personeel is zeer vriendelijk en ontzettend servicegericht. Dit is wat je zoekt als je op vakantie bent. Ondanks de grootte vh complex, is het overal heerlijk rustig. Zo ook in het zwembad. Heel veel lege bedjes ook als je later op de dag aankomt. Naples is een heerlijke rustige plaats. Er is echter in de omgeving genoeg te doen! Wij komen hier zeker nog s terug. Met dank aan Tom en Tony die ons met de shuttle naar het strand of zwembad brachten!

Verbleef: mei 2016, reisde met familie
Bedank Mirella W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laura B, Public Relations Manager van Naples Bay Resort & Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 mei 2016
Google-vertaling

Translated our guest said, and we heartily thank him!

Great Resort! to recommend to anyone. It's grand scale with apartments as big as houses and all luxuriously furnished even with dishwasher, washer, dryer, Jacuzzi and 2 bathrooms (we were in 2 bedroom apartment). And a balcony with large table. The staff is very friendly and very service oriented. This is what you want when you're on vacation. Despite the size f complex, it is nice and quiet. Similarly in the pool. Many empty beds even if you arrive later in the day. Naples is a lovely peaceful place. However, there is plenty to do in the area! We will definitely come back here s. Thanks to Tom and Tony who brought us the shuttle to the beach or pool!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een kleine week hebben we gelogeerd in een deluxe suite met alles erop en eraan. Van twee badkamers, wasmachine/droger tot een volledig ingerichte keuken en mooi balkon. Het complex is redelijk uitgestrekt waardoor je ongeveer 10 minuten moet lopen vanaf het hotel naar het grote zwembad. De valetservice brengt je gratis met een busje naar het strand (pier) en haalt je ook weer op. Daarnaast krijg je ook strandstoelen, parasol en handdoeken mee. Op het resort zitten vrij veel ouderen. Alles is goed onderhouden en zeker een aanrader.

Verbleef: maart 2016, reisde met familie
Bedank Mttie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het Resort en Hotel is op zich super. Leuke zwembaden ( ook voor kinderen). De kamers zijn feitelijk appartementen van min. 80 vierkante meters. Met ingerichte,operationele keuken ( bestek, borden,... incluis) , bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers, wasmachine en droogkast, balkon waarop je rustig kan eten, dressing, woonkamer, enz. Het is er rustig. Vriendelijk onthaal. Shuttle service naar de pier (= is de moeite waard) . Super gewoon. Eetgelegenheden in de buurt en ook gratis parkeergelegenheid en WiFi...

Verbleef: december 2015, reisde met familie
Bedank Kristiaan M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Douglas R, General Manager van Naples Bay Resort & Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 december 2015
Google-vertaling

Dear Kristiaan,

Thank you for staying at Naples Bay Resort. We appreciate you choosing us and taking the time to write this favorable review. We pride ourselves in being a waterfront destination and your vacation home away from home. We are thrilled to know you enjoyed your time with us and all that our suite and resort had to offer. We look forward to your next visit!

Happy Holidays,
Douglas Rucker
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Luxe suites met echt alles erop en eraan. Eigen keuken duivels dubbele. Zelfs een shuttleservice naar het strand (inclusief stoelen handdoeken en parasols) of de stad is aanwezig. Ze halen je zelfs weer op. De conciërge rene was behulpzaam met het boeken van tours. Zelfs nadat we waren uitgecheckt mochten we nog gebruik maken van de douches bij de harbor club.

Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
Bedank Harry v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Douglas R, General Manager van Naples Bay Resort & Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 november 2015
Google-vertaling

Dear Harry V,

Thank you for taking the time to write your review and we're very happy to hear you enjoyed your stay with us! We are always delight to accommodate a guest even if you have checked out!
We hope we can welcome you back to The Naples Bay Resort in the near future!

Warmest regards,

Douglas Rucker
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken