Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (638)
Beoordelingen filteren
638 resultaten
Waardering van reizigers
369
192
48
11
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
369
192
48
11
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 638 beoordelingen
15 december 2015 beoordeeld

de laatste dagen van ons verblijf in Florida hadden we niets gereserveerd.Dus zijn we op zoek gegaan naar een redelijk betaalbare accomodaties dicht in de buurt van Naples 5th Ave. en Centrum. Op een nieuwe lokatie vonden we 3 hotels (La Quinta, Red Room en Holiday Inn) Aangezien we met Holiday goede ervaringen hebben zijn we hier 5 dagen gebleven. Prima kamers hoor, we zijn niet veeleisend, maar het ontbijt was erg karig en er is geen bar of prettige lounge waar je kan vertoeven als het regent (ook dat kan gebeuren). Het zwembad is prima verzorgd en daar hebben we dankbaar gebruik van kunnen maken.

Kamertip: elke kamer is goed
  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank vanijssel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management1785, Manager van Holiday Inn Express & Suites Naples, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 december 2015
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review your most recent stay. We are pleased to hear that you found this hotel reasonably priced and the pool was to your liking. The next time you are in the area, please come by and stay with us again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2015 beoordeeld

Dit is een mooi Holiday inn Express hotel.
De kamers vond ik ruim en schoon.
Dit geldt ook voor de badkamer.
Het zwembad is ook mooi, met goede ligstoelen en cabanas.
Tijdens het ontbijt was het druk, jammer dat het dan lastig is om een zitplaats te vinden.

  • Verbleef: november 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank sdeb2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management1785, Manager van Holiday Inn Express & Suites Naples, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 december 2015
Google-vertaling

Thank you for taking the time to share your comments regarding your most recent stay at the Holiday Inn Express & Suites. We are happy to hear that you appreciated the spacious and clean guestrooms as well as our newly renovated pool area equipped with poolside cabanas. We appreciate your feedback and welcome you back anytime!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk ruime kamer met 2 kingsize bedden waar je je kussen kunt
kiezen voor soft of
Kamer heerlijk gelegen aan t zwembad. Ruime badkamer met de boodschap als je iets vergeten bent dat je t complimentary bij de receptie kunt verkrijgen: top service!!

Verbleef: december 2015, reisde met vrienden
Bedank Snowcat9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Management1785, Manager van Holiday Inn Express & Suites Naples, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 december 2015
Google-vertaling

Thank you for your kind words about our hotel and staff. We are delighted to hear you enjoyed our beautiful newly renovated hotel along with all the amenities we have to offer! We appreciate your feedback and we look forward to your next visit!


Sincerely,

JR Moise
Assistant General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2015 beoordeeld

Netjes en prima hotel vlakbij het centrum, zwembad voor de deur. Vriendelijk receptie en nette ruime kamers met goede bedden en badkamer.
Ontbijt was ook goed en voor elk wat wils....diverse restaurants voor de deur.
Kijk ook internet voor travel coupons scheelt een paar tientjes.

  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Sandra H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Viviane E, Front Office Manager van Holiday Inn Express & Suites Naples, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juni 2015
Google-vertaling

Thank you for taking the time to review our property. We are very happy to hear you were able to relax and enjoy our large renovated rooms, along with our great pool area and yummy breakfast! We appreciate your kind words and look forward to your return!

Sincerely,

Viviane Elder
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2014 beoordeeld

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ruime kamer met 2 gigantische queensize bedden. Ligging ok voor Naples. Zeer net! De temperatuur van het zwembad is lekker warm. Extra handdoeken aan het zwembad en in de fitness + water. 1 min punt: plastieken borden en bestek voor het ontbijt: als jullie hotel 10/10 wil behalen vervang dit naar echt servies.

  • Verbleef: november 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank Mieke D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken