Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zonsondergang”
Beoordeling van Taverna Zia No Stress

Taverna Zia No Stress
Geclassificeerd als nr. 5 van 14 Restaurants in Zia
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 25
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Na sluitingstijd, Reserveringen
7 augustus 2017 beoordeeld

Zeer leuk dorpje. Wel heel erg toeristisch. Maar zeker de moeite waard om te gaan dineren tijdens de zonsondergang. Boek via een reisorganisatie de heen/terugreis met een bus. laat je hotel of....een restaurant boeken voor je!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank WillekeL4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (436)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 436 beoordelingen

8 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondanks onze all in formule toch hier gegeten en de zonsondergang aanschouwd prachtig gewoon !
Eten was zeer lekker en qua prijs viel het mee !
Volgend jaar gaan we daar terug heen !
Een TIP rij er heen langs de berg weg vanaf Kos heel mooie panorama wel uitkijken voor zigeunerkamp ! En de Vele Bochten !

Datum van bezoek: oktober 2016
1  Bedank Lucvervloet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 oktober 2015 beoordeeld

Nog authentiek grieks restaurantje met verse producten waarvan je er nog weinig vindt in Kos.
Lekker relaxte sfeer en super babbel gehad met Kostas.

Datum van bezoek: oktober 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pascale V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was heerlijk !!

Mix grill genomen echt een aanrader heerlijk vlees lekker bereid en op smaak gebracht.

We hadden last van wespen meteen kwam het personeel te hulp met een rook potje en weg waren ze!

Echt een aanrader kan er niet minder van maken.

Datum van bezoek: september 2015
Bedank meattheglobe87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2015 beoordeeld

Ongelooflijke mooie omgeving, bediening is super, probeer eens frappe met ijs. Beneden dit cafe/restaurant is een dansvloer waar 3x per weer een Griekse avond wordt gegeven.Met eten en drank

Datum van bezoek: augustus 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Leon H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Taverna Zia No Stress bekeken, bekeken ook

 

In Taverna Zia No Stress geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding