Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (552)
Beoordelingen filteren
552 resultaten
Waardering van reizigers
107
209
130
48
58
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
107
209
130
48
58
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 552 beoordelingen
14 augustus 2017 beoordeeld

Als je een stof allergie hebt, moet je hier niet zijn. De lobby van het hotel staat bomvol met allerlei rariteiten.
Een leuk hotel op een prima plek. 1 block vanaf het centrum, dicht bij het strand.
Auto kan gratis staan op eigen parkeerplaats. Wel sleutel afgeven, want er moeten veel auto's op de plek, dus schuiven geblazen.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kamer die we dit jaar hadden was erg groot maar gedateerd en old fashioned.
Het kan allemaal wel wat schoner.
Maar voor 1-2 nachten LEUK. Eens iets anders dan zo'n keten hotel.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank René D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima locatie. Maar erg duur voor wat je krijgt. Pas op met afgeven van je autosleutels als je parkeert op het terrein! Personeel is kan zeer onvriendelijk zijn.

Hotel is heel gehorig. De bedden zijn aan vervanging toe. Alle ingrediënten voor een goed nachtrust ontbraken.

Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
Bedank tines1989
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Echte aanrader. Flower power- stijl!
Nette kamers. Eenvoudig maar schoon.
De algemene ruimtes hebben de "speciale stijl", de kamers zijn neutraal.
Goede ligging van het hotel, achter Ocean Drive! Eigen parkeerruimte op oprit van hotel!
Betaalbaar in Miami Beach!
Doen!!!!!

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank Mayella12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2016 beoordeeld

Leuk ingerichte lobby, hele simpele en niet erg schone kamers. Wifi werkte bij ons niet goed. Parkeren was een ramp: alle auto's werden op een kleine parkeerplaats gezet en sleutels moest je inleveren. Iemand die eruit wilde moest eerst andere auto's wegrijden om er zelf uit te kunnen... Wij hadden geen zin in problemen met de verzekering bij schade dus hebben voor 100 dollar aan de overkant van de straat geparkeerd. Locatie is geweldig: je bent zo op het strand en bij de winkels.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sylvia V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg grappig hotel qua decoraties & inrichting een mengelmoes van heelveelverschillend. Vooral de locatie is goed in 't hart van Southbeach om de hoek van LincolnRoadMall & 2blocks van 't strand. Levendige buurt. Enigzins gedateerd maar 't geheel geeft je 'n glimlach die dat goed maakt.

Verbleef: december 2014, reisde alleen
Bedank marjan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken