Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personen zijn dit hotel aan het boeken
Booking.com
US$ 168
Aanbieding bekijken
BestWestern.com
US$ 168
Aanbieding bekijken
ZenHotels.com
US$ 173
US$ 133
Aanbieding bekijken
BESPAAR US$ 40
Hotels.comUS$ 168
travelup.comUS$ 171
HurbUS$ 173
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.570)
Beoordelingen filteren
2.570 resultaten
Waardering van reizigers
601
600
616
352
401
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
601
600
616
352
401
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 2.570 beoordelingen
Beoordeeld op 19 augustus 2018 via mobiele applicatie

De lobby was er groot en mooi. Het meisje van de receptie was niet echt vriendelijk. De kamer zelf was mooi en schoon. Het queensize bed was te klein om met z’n tweeën erin te slapen. We vonden het ook jammer dat we geen balkon hadden om onze handdoeken en badkleding op te hangen. Het parkeren is verschrikkelijk. We leenden een Toyota Camry en die paste al bijna niet in een vak. Ook is het niet mogelijk om vanaf de parkeergarage naar het hotel te gaan. Je moet er omheen lopen. Dit kostte ons voor 2 nachten ca. $75 dollar. Belachelijk veel geld dus. Het hotel ligt niet echt bij het centrum in de buurt, maar met een Citibike kun je alles prima bereiken. Het ontbijt kostte $30 voor twee personen. Het was een lekker divers ontbijt, maar het geld niet helemaal waard. Het zwembad is erg klein en er liggen weinig ligbedjes. Het strand is 2 min. lopen.
Wij kiezen de volgende keer een ander hotel in Miami Beach.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank TwanLaura
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
00gc, General Manager van Best Western Plus Atlantic Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2018
Google-vertaling

Laura, we are pleased to read that other than a few minor issues, your overall stay with us was pleasant. Our goal is to deliver an exceptional experience for our guests, so we want to apologize for the inconvenience you had. We have shared your review with our team, and we are grateful for your patience. Thank you for your honest feedback, and we look forward to welcoming you back soon!

Barbara Romano
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2018 via mobiele applicatie

Fijn hotel aan het strand. Moderne schone kamers met kleine nette badkamer. Het hotel heeft een klein zwembad. Valt wel in het niet bij alle luxueuze hotels in de omgeving. Verder wel een prima hotel.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Maud013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
00gc, General Manager van Best Western Plus Atlantic Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2018
Google-vertaling

Thank you for the wonderful review of your stay at Best Western Atlantic Beach Resort. We are thrilled we met your expectations for an outstanding visit, and we look forward to hosting you again in Miami.

Barbara Romano
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2018 via mobiele applicatie

We kwamen binnen in het hotel zag er prima uit maar dat personeel gaat rustig 15 min staan te bellen voor ze je helpen. Na dat we eindelijk geholpen werden hadden ze gegarandeerd dat we als eerstvolgende een kamer zouden krijgen inverband dat onze zoon van 1 nog in de middag slaapt. Na een uur hadden we nog geen kamer en zei een arrogante balie medewerker(geen enkel begrip voor de situatie) dat het nog een uur ging duren. Na dat ik boos werd was er ineens een kamer vrij. Na deze ervaring zijn we er al klaar mee en komen we zeker nooit meer hier.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank 637Robbie1982
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
00gc, Guest Relations Manager van Best Western Plus Atlantic Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2018
Google-vertaling

Thank you kindly for your feedback. We are very sorry for your check in experience and the time it took us to provide your room. We will be using your comments to further determine how we can make improvements to better provide for our valued guests in the future. Thank you again for staying with us.

Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2017 via mobiele applicatie

Het is een prima hotel gelegen aan het strand. Het hotel en het strand worden verbonden door de boardwalk dit is een houten pad wat langs de kust loopt mooi om te wandelen of te hardlopen.

Het hotel heeft prima kamers en een lekker zwembad met een bar.
Je kunt onder het hotel parkeren a 35$ per 24 uur.

Ontbijt is aan de dure kant maar aan de overkant kun je een prima ontbijtje regelen.

De lunch aan de poolbar is wel prima en tegen een prima tarief.

Kortom heerlijk hotel in een leuke straat.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Eric_Holtman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
00gc, General Manager van Best Western Plus Atlantic Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2017
Google-vertaling

Eric, thank you for being our guest at Best Western Atlantic Beach Resort. We are happy to know our location worked well for your and that you were impressed with our service and facilities. It was a pleasure having you here, and we hope you and your family to welcome you back soon.

Barbara Romano
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2017 via mobiele applicatie

We zaten op de bovenste verdieping (10e). De kamer was basic met een paar mankementen. De douchekop ontbrak en we hadden maar 3 handdoeken maar waren met 4. Het zwembad was het kleinste wat we zijn tegen gekomen na meer dan 3 weken rondreizen. Een cocktail aan de bar van het zwembad kost meer dan 10$. Niet goedkoop dus. De parking onder het hotel was duur en zeer klein. Als je een uitstap met de auto doet is de kans groot dat je geen plaats meer hebt!!?

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Tom L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
00gc, General Manager van Best Western Plus Atlantic Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to share your feedback. We are pleased you stayed with us, but I am sorry for not meeting all of your expectations. I have shared your concerns with my team in an effort to improve our service and facilities moving forward. We hope to have another opportunity so that we can provide you with an improved visit.

Barbara Romano
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken