Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.914)
Beoordelingen filteren
2.914 resultaten
Waardering van reizigers
1.665
816
250
102
81
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.665
816
250
102
81
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 2.914 beoordelingen
Beoordeeld op 10 juni 2015

Wij verbleven 2 nachten in dit hotel. Het hotel is momenteel in renovatie en een deel van het hotel is afgesloten, er staan steigers en er is veel bouwvakherrie gaat ook nog wel even duren. Wij sliepen op een reeds gerenoveerd kamer. Steriele witte kamer met tegels op de vloer, een prima bed en muurtjes van karton. Tv hangt op de muur en die hoor je dus van de buren. Er is een koelkast en kluisje. Kleine badkamer met lekkere regendouche. Geen bad, maar verder niks mis mee. Balkonnetje met zicht op de oceaan. Als je direct en recht oceanfront hebt zit je met je neus boven het zwembad en de bar. Dat geeft overlast van schreeuwende mensen en de bar gaat pas om 24.00 dicht. De schuifpui is niet gerenoveerd en heeft enkel glas. Schuiven van de pui is erg lawaaiig. Je loopt wel zo Miami Beach op en er zijn gratis handdoeken beschikbaar. Bedjes en parasol moet je huren. Ik weet alleen dat een cobana 100 $ per dag kost. Parking is alleen Valet en kost 47$ per nacht. Er is een prima restaurant, winkeltje en bar, met normale Miami prijzen (prijzig dus). WiFi is alleen gratis in de lobby, op je kamer is het 12,95$ per nacht. De lobby bestond in ons geval niet, dus als je wilt internetten moet je naar de bar en dan krijg je direct een ober aan je broek. Het hotel ligt direct aan het begin van Ocean drive. Dat is een handige plek en als je hotelkamer gunstig ligt heb je er geen last van. Voor restaurants moet je tussen 5 en10 minuten lopen. Als je een echte strandtijger bent en weinig eisen aan je kamer en het hotel stelt zit je hier prima. De zeebodem bestaat helemaal uit zand, dus snorkelen is niet zinvol. Wij kijken volgende keer nog even verder.

Kamertip: Oceanfront is zo hoog mogelijk ivm de bar buiten. Zijkant met oceanview is rustiger.
Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Peter J d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TomStantonMarriott, Public Relations Manager van Marriott Stanton South Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2015
Google-vertaling

Dear Peter J d,
Thank you for your review.
I am excited to hear that you loved the location and our newly renovated guestrooms with the fabulous rain showers.
My sincere apologies for the noise from the construction. The noise is only from 9am to 6pm, while most of our guests are on the beach or exploring Miami, but I can imagine that you would have probably preferred to sleep in till 10am or later.
I am sorry to hear that we failed to communicate to you that we are offering our concierge lounge from 11am to 5pm as additional lobby space for all guest. Our new lobby will re-open on July 10th and is going to look absolutely stunning
I hope you give us another opportunity after we completed the renovation.
Warm regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 januari 2015

hotel op een top locatie met prima faciliteiten. dit hotel ligt aan het strand en aan het begin van de beroemde straat ocean drive. dit betekent dat er in de omgeving veel restaurantjes en shop mogelijkheden zijn. goede handdoeken service bij het zwenbad maar ook aan het strand. op het strand zijn bedjes niet gratis. tevens ontbijt erg prijzig, maar hotel beschikt over een starbucks, dus daar kan ook een ontbijtje gescoord worden.

Kamertip: kamers zijn redelijk gelijk. kamers aan voorzijde hotel hebben cityview. dat is in het donker gezellig met alle lichten die aanzijn.
Datum van verblijf: december 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank onbekend44
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natalie M, Guest Relations Manager van Marriott Stanton South Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2015
Google-vertaling

Dear onbekend44,

Thank you for staying with us at the Marriott Stanton South Beach! It was a pleasure having you. I am glad you liked our prime location on the famous Ocean Drive and enjoyed our food and view. Please join us again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2014

Het uitzicht ocean vieuw is geweldig.
Prijzen behoorlijk hoog en vooral de tips lopen op.
40 bedden rondom zwembad erg karig voor 400 gasten ,dus in de ochtend je handdoek al neerleggen ,wat een zeer bekrompen vakantie gevoel geeft.
Hotel medewerkers zeer vriendelijk voor Seth Frank (Concierge) zeer behulpzaam.
Mooi strand heerlijke temperatuur en schoon in de zee.

Kamertip: Hoog en zee zicht prachtig met balkon
Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Wim H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2014

Zoals het Marriott betaamt, een goed hotel, nette, schone, kamers. Goede service. Lokatie is top aan het strand, nabij alle straten die er toe doen op South Beach en op loopafstand van de winkels en horeca voorzieningen. Een ocean front kamer laat je erg prettig wakker worden. Nooit meer naar huis!

Kamertip: Ocean front
Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Gijs D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 16 juli 2011

Als Marriott reward member, verblijf ik vaak in bij Marriott-hotels en heb ik bepaalde verwachtingen.
Ten eerste, is de ligging van het hotel dicht bij de kunstomgeving die interessant is om te voor de eerste keer te zien, maar 's nachts een soort van "smakeloos t-shirt gevoel" geeft.
Het personeel van het hotel is eerste klas, met oog voor detail en zeer behulpzaam (goed beheer).
De enige klacht zou het zwembad zijn, waar er onvoldoende parasols waren.
Ze hebben meer dan vijf parasols nodig, zodat gasten niet om stoelen hoeven te vechten.
Een goedkope oplossing die het voor gasten meer comfortabel zou maken.
Zoals bij veel hotels, biedt het Marriott geen strandstoelen en parasols aan, omdat u deze bij een strandbedrijf op Marriott Beach moet huren.
We kozen ervoor om stoelen en een paraplu van CVS te kopen, die veel goedkoper waren en gaven deze vervolgens aan een ander paar toen we weggingen (Pay it forward!).
Kortom het was een positieve ervaring, de met chocolade bedekte aardbeien- en mangodrankjes waren een leuke extra.

Bedank british6
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken