Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 282
Official SiteUS$ 319
travelup.comUS$ 284
Beoordeeld op 1 september 2018

Prachtige ruime kamers met stijlvol meubilair. En een prima bed, queensize. Bar op dakterras met uitzicht over een deel van de stad. Tot 3 uur s nachts was evenwel, hoewel niet echt storend, de bas van de geluidsinstallatie van de bar in de de kamer te horen. Een echt minpuntje was het feit dat de douche de hele nacht bleef druppelen.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 30 oktober 2017

Het is een zeer net hotel, midden in Miami. Alles is op loop afstand, restaurants en winkels. Het personeel is zeer hulpzaam en vriendelijk. Het penthouse met dakterras is ingericht als bar, niet de goedkoopste, maar wel zeer ooi uitzicht over een gedeelte van de stad.

Datum van verblijf: oktober 2017
Beoordeeld op 21 juni 2017 via mobiele applicatie

Hele nette kamers, maar niet erg groot. Wij konden in twee van de drie kamers niet naar buiten kijken,dat vond ik een nadeel. Verder goede bedden, goede badkamer. We vonden helaas de laatste dag pas een mooie lounge omdat die op een andere etage lag, dat had niemand ons verteld. Er is ook een dakterras met bar. Ontbijt is in een restaurant een deurtje verder. Het ontbijt dat inclusief is, stelt niets voor. Al met al was het een redelijk tot goed hotel.

Datum van verblijf: juni 2017
oservat, General Manager van Eurostars Langford, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juni 2017

Many thanks Ine for your kind words about your recent stay at the Langford.
Do not hesitate to let us know next time you are in Miami ; there are always new spots to discover...

Have a wonderful day
Olivier Servat
General Manager

Beoordeeld op 31 mei 2017 via mobiele applicatie

Mooie kamer, vriendelijk personeel! Mooi loungebar op het dakterras ( wel prijzig), lekker gegeten in hun restaurant op de begane grond. Enig nadeel is het ontbijt, dit stelde niets voor. Koffie in kartonnen bekers en kleine croissants ( waren al op toen we aankwamen). Op onze voucher stond continentaal ontbijt.
Na een 'klacht' hierover mochten we gaan ontbijten bij Fresko ( in dezelfde straat).
We konden ook onze koffers in bewaring geven!

Datum van verblijf: mei 2017
oservat, General Manager van Eurostars Langford, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2017

Dear Rene S,
Thank you for sharing your experience about your recent stay with us at the Langford.
It seems like there was a confusion with the breakfast and we are sorry for this.
As a matter of fact, the inclusive breakfast does not necessarily comes by default anymore since the beginning of the year as we have launched a Signature Breakfast, with fresh and tasty products for a very affordable price starting at $12... A la carte option is also available.

Please do not hesitate to reach out directly for your next visit and we will make sure you have a wonderful experience.
With our best regards

Olivier Servat
General Manager

Beoordeeld op 16 mei 2016 via mobiele applicatie

Mooie plek, met stijl ingericht, vriendelijk personeel. Zijn nog niet zo lang open, dus een aantal routines moeten nog wat ingesleten worden, maar geen probleem. Bij ons bezoek aan Miami voor de terugreis staat dit hotel heel hoog op de shortlist voor herhaling.

Datum van verblijf: mei 2016