Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.765)
Beoordelingen filteren
3.765 resultaten
Waardering van reizigers
1.857
1.247
446
136
79
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.857
1.247
446
136
79
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 3.765 beoordelingen
1 november 2017 beoordeeld

Marriott heeft sinds kort de concierge floor ingevoerd, maar door de waterschade is deze nu op het gelijkvloers te vinden. Geen vermindering.
Het hotel drijft op het enthousiasme van het personeel, vriendelijke mensen die weten wat gastvrijheid is. Aanrader ! Maak wel dat je over een wagen beschikt, de ligging is uitstekend en het openbaar vervoer in Miami is een ramp.

  • Verbleef: november 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Frank A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMarriott, Manager van Miami Marriott Biscayne Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 november 2017
Google-vertaling

Dear Frank A,

Thank you for being our guest and for your recommendation! Our team is committed to providing our guests with superb hospitality and reviews like yours certainly make our jobs even more rewarding. Thank you for also letting us know that our hotel's location was ideal for your travels. It was our pleasure to be of service and we hope to welcome you back soon.

David Cesario
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2017 beoordeeld

Geen minpunten tenzij een vrij dure shuttle service (waar we uiteindelijk niet van gebruik gemaakt hebben, rijden in Miami is kinderspel) en WiFi die te betalen is (gratis in publieke ruimten). Vlotte bediening, vriendelijk onthaal, vriendelijke conciërge die allerlei tips geeft, mooie lokatie en propere kamers.
Zeer ruim ontbijtbuffet met omeletten à la carte, wafels, pancakes etc.

  • Verbleef: september 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Kristel V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMarriott, Manager van Miami Marriott Biscayne Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 september 2017
Google-vertaling

Dear Kristel V,

On behalf of our staff at Miami Marriott Biscayne Bay, thank you for the very nice review! We hope you will visit us again the next time you are in the area. You may want to check out our promotions, including our Stay for Breakfast package, which includes accommodations and breakfast for two. We look forward to seeing you again soon!

David Cesario
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel mooi hotel . Met een prachtig uitzicht over haven. Kamer op verdieping 18. Mega kingsize bed was super. Gangen waren geparfumeerd. Ontbijt was wel erg prijzig voor het aanbod.
Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Remco K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMarriott, General Manager van Miami Marriott Biscayne Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 september 2017
Google-vertaling

Dear Remco K,

We were delighted to know how much you enjoyed your time at Miami Marriott Biscayne Bay. Thank you for mentioning our amazing staff, and also our beautiful marina-front location and the incredible view from your room. It was our pleasure having you stay with us, and we hope you will make us your home any time you are in the Miami area.

David Cesario
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 mei 2017 beoordeeld

Kamer op 14de verdieping met zijzicht op de baai en het zwembad. Klein balconnetje met 1 stoel. Kleine badkamer, tv, ijskastje, ...
Ontbijt was ruim voldoende en inbegrepen in kamerprijs. Dichtbij Bayside market place waar een taxi u voor 10 dollar naar toe brengt. Al bij al toch duur, maar dat zijn nu eenmaal de prijzen in Miami.

  • Verbleef: mei 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Minneke P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
00gc, Manager van Miami Marriott Biscayne Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 mei 2017
Google-vertaling

Dear Minneke P,

Thank you for being our guest and taking the time to comment about your stay. We are pleased you were satisfied with most of our services, but we regret we fell short in some areas. Thank you for mentioning that your experience was pleasant overall, and we hope you will give us another opportunity to make your next visit with us perfect.

David Cesario
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2017 beoordeeld

Het hotel ligt vlak bij de haven, Je hebt een prachtig uitzicht op het water en de cruisehaven als je aan de goede kant zit. De kamer groot genoeg. De kamers op de hoogste verdieping zijn rumoerig door de draaiende airco op het dat, Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. We mochten langer op de kamer blijven in verband met een verlate vlucht. Om de hoek is het station van de gratis metromover die je overal in Downtown brengt. Tussen Marriott en Hilton is een klein shopping centrum met een uitstekende eetgelegenheden en enkele winkels.

Kamertip: De kamers aan de oost/ en zuidkant hebben mooi uitzicht.
  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank LM2xinger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
00gc, Manager van Miami Marriott Biscayne Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 april 2017
Google-vertaling

Dear LM2xinger,

We're delighted you enjoyed your time at Miami Marriott Biscayne Bay! Thank you for mentioning our location, we're happy you found it so convenient to every part of Miami. It was our pleasure having you and hope you will visit again soon. We have exciting offers and packages like our Florida Great Weekend Rates, or our Stay for Breakfast promotion including accommodations and breakfast for two at our Catch Grill and Bar. Thank you!

David Cesario
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken