Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Met zicht op zee zijn de hotelkamers heel gezellig”
Beoordeling van Miami Marriott Biscayne Bay

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 13 websites!
Miami Marriott Biscayne Bay
Beoordeeld als nr. 14 van 128 hotels in Miami
Eco-leadersNiveau Zilver
13 december 2017 beoordeeld

Dit hotel ligt in het hart van Miami op wandelafstand van de rivier Biscayne Bay. Met het treintje op 250 meter kan je (gratis) tot bij het stadsdeel met de vele leuke restaurantjes geraken die uit kijken op diezelfde rivier.

Kamertip: Een drankje nemen kost veel meer dan in Europa.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: November, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Joskevermeulen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMarriott, General Manager van Miami Marriott Biscayne Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 december 2017
Google-vertaling

Dear Joskevermeulen,

Thank you so much for taking the time to post your nice review of the Miami Marriott Biscayne Bay. We receive many positive comments about our convenient location from the guests, and we are glad to know you agree with the same. We look forward to impressing you again on your next trip to this area.

David Cesario
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.322)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 3.322 beoordelingen

1 november 2017 beoordeeld

Marriott heeft sinds kort de concierge floor ingevoerd, maar door de waterschade is deze nu op het gelijkvloers te vinden. Geen vermindering.
Het hotel drijft op het enthousiasme van het personeel, vriendelijke mensen die weten wat gastvrijheid is. Aanrader ! Maak wel dat je over een wagen beschikt, de ligging is uitstekend en het openbaar vervoer in Miami is een ramp.

  • Verbleef: November, 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Frank A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMarriott, Manager van Miami Marriott Biscayne Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 november 2017
Google-vertaling

Dear Frank A,

Thank you for being our guest and for your recommendation! Our team is committed to providing our guests with superb hospitality and reviews like yours certainly make our jobs even more rewarding. Thank you for also letting us know that our hotel's location was ideal for your travels. It was our pleasure to be of service and we hope to welcome you back soon.

David Cesario
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2017 beoordeeld

Geen minpunten tenzij een vrij dure shuttle service (waar we uiteindelijk niet van gebruik gemaakt hebben, rijden in Miami is kinderspel) en WiFi die te betalen is (gratis in publieke ruimten). Vlotte bediening, vriendelijk onthaal, vriendelijke conciërge die allerlei tips geeft, mooie lokatie en propere kamers.
Zeer ruim ontbijtbuffet met omeletten à la carte, wafels, pancakes etc.

  • Verbleef: September, 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Kristel V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMarriott, Manager van Miami Marriott Biscayne Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 september 2017
Google-vertaling

Dear Kristel V,

On behalf of our staff at Miami Marriott Biscayne Bay, thank you for the very nice review! We hope you will visit us again the next time you are in the area. You may want to check out our promotions, including our Stay for Breakfast package, which includes accommodations and breakfast for two. We look forward to seeing you again soon!

David Cesario
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel mooi hotel . Met een prachtig uitzicht over haven. Kamer op verdieping 18. Mega kingsize bed was super. Gangen waren geparfumeerd. Ontbijt was wel erg prijzig voor het aanbod.
Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Verbleef: September, 2017, reisde met een partner
Bedank Remco K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TeamMarriott, General Manager van Miami Marriott Biscayne Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 september 2017
Google-vertaling

Dear Remco K,

We were delighted to know how much you enjoyed your time at Miami Marriott Biscayne Bay. Thank you for mentioning our amazing staff, and also our beautiful marina-front location and the incredible view from your room. It was our pleasure having you stay with us, and we hope you will make us your home any time you are in the Miami area.

David Cesario
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 mei 2017 beoordeeld

Kamer op 14de verdieping met zijzicht op de baai en het zwembad. Klein balconnetje met 1 stoel. Kleine badkamer, tv, ijskastje, ...
Ontbijt was ruim voldoende en inbegrepen in kamerprijs. Dichtbij Bayside market place waar een taxi u voor 10 dollar naar toe brengt. Al bij al toch duur, maar dat zijn nu eenmaal de prijzen in Miami.

  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Minneke P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
00gc, Manager van Miami Marriott Biscayne Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 mei 2017
Google-vertaling

Dear Minneke P,

Thank you for being our guest and taking the time to comment about your stay. We are pleased you were satisfied with most of our services, but we regret we fell short in some areas. Thank you for mentioning that your experience was pleasant overall, and we hope you will give us another opportunity to make your next visit with us perfect.

David Cesario
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2017 beoordeeld

Het hotel ligt vlak bij de haven, Je hebt een prachtig uitzicht op het water en de cruisehaven als je aan de goede kant zit. De kamer groot genoeg. De kamers op de hoogste verdieping zijn rumoerig door de draaiende airco op het dat, Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. We mochten langer op de kamer blijven in verband met een verlate vlucht. Om de hoek is het station van de gratis metromover die je overal in Downtown brengt. Tussen Marriott en Hilton is een klein shopping centrum met een uitstekende eetgelegenheden en enkele winkels.

Kamertip: De kamers aan de oost/ en zuidkant hebben mooi uitzicht.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank LM2xinger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
00gc, Manager van Miami Marriott Biscayne Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 april 2017
Google-vertaling

Dear LM2xinger,

We're delighted you enjoyed your time at Miami Marriott Biscayne Bay! Thank you for mentioning our location, we're happy you found it so convenient to every part of Miami. It was our pleasure having you and hope you will visit again soon. We have exciting offers and packages like our Florida Great Weekend Rates, or our Stay for Breakfast promotion including accommodations and breakfast for two at our Catch Grill and Bar. Thank you!

David Cesario
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 maart 2017 beoordeeld

Mooie kamer, wat verouderd interieur, vriendelijk personeel, wat aan de dure kant,
Zwembad en zetels zijn aan vernieuwing toe. Hotel goed gelegen.
Ontbijt goed maar niet fantastisch. We hebben al betere hotels gehad

Kamertip: Een concierge room bied je de mogelijkheid om s avonds een kleinigheid te eten
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Februari, 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank nicole d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
00gc, Manager van Miami Marriott Biscayne Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 maart 2017
Google-vertaling

Dear Nicole,

Thanks for being our guest and taking the time to comment about your stay. We're pleased you were satisfied with most of our services, but we regret we fell short in some areas. Thank you for mentioning that your experience was pleasant overall, and we hope you'll give us another opportunity to make your next visit with us perfect.

David Cesario
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Miami bekeken
Downtown
InterContinental Miami
Downtown
Hilton Miami Downtown
Hilton Miami Downtown
nr. 33 van 128 in Miami
3.908 beoordelingen
Downtown
Hampton Inn & Suites by Hilton - Miami Brickell Downtown
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Downtown
Holiday Inn Port of Miami Downtown
Downtown
Doubletree by Hilton Grand Hotel Biscayne Bay
Downtown
Mandarin Oriental, Miami
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Miami Marriott Biscayne Bay geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Miami Marriott Biscayne Bay

Adres: 1633 North Bayshore Drive, Miami, FL 33132-1215
Locatie: Verenigde Staten > Florida > Miami > Downtown
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 6 eco-hotel in Miami
Nr. 8 familiehotel in Miami
Nr. 8 luxe hotel in Miami
Nr. 18 romantisch hotel in Miami
Nr. 18 zakenhotel in Miami
Prijsklasse: € 131 - € 417 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Miami Marriott Biscayne Bay 4*
Aantal kamers: 580
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, Marriott, Ctrip TA, Hotels.com, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Miami Marriott Biscayne Bay met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Miami Marriott Biscayne Bay Hotel Miami
Marriott Miami

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding