Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Garnalen, garnalen en nog veel meer garnalen ”
Beoordeling van Bubba Gump Shrimp Co.

Bubba Gump Shrimp Co.
Geclassificeerd als nr. 149 van 4.900 Restaurants in Miami
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Ontbijt, Diner, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: Downtown
3 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eindelijk bij Bubba Shrimp, heerlijk! Heel veel garnalen in allerlei soorten en maten! Voor herhaling vatbaar! Forrest Gump zei; Life is like a box of chocolate, you know what you're gonna get!

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank Jayand G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.870)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 3.871 beoordelingen

26 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch gegeten en gedronken. Leuke obers en alles met een knipoog naar de film Forrest Gump. Heerlijke surf and turf en goed bier. Niet te duur ook.

Datum van bezoek: november 2016
Bedank Danny R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2017 beoordeeld

Hou je van schelpdieren en scampi's, this is the place.
Opgelet: zeer ruime porties dus een voorgerecht zou ik overslaan.
Voor de liefhebbers: scampi in kokoskorstje.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 93kristelv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 maart 2017 beoordeeld

Gelegen in Bayside Shopping. Leuk concept naar de film van Forrest Gump. Je moet zeker een van de vele garnaal gerechten proeven. Ook lekkere cocktails. Uiterst vriendelijke personeel. En heb je ze nodig dan draai je het bordje stop...Forrest...stop. neem ook een kijkje in de gift shop. Heel leuk en lekker. Ca 30 usd.

Datum van bezoek: maart 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank carinelemmens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten, keuze uit diverse garnalen gerechten, leuk terras, bushalte op 4 minuten lopen.
Parkeergarage duur: $25 per dag.
Bus kost $ 2,25 p.p...

Datum van bezoek: december 2016
Bedank lonneke254
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Bubba Gump Shrimp Co. geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding