Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Crowne Plaza Miami Airport(Miami)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 127
US$ 112
CrownePlaza.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Kimpton EPIC Hotel(Miami)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 301
US$ 205
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 99
US$ 96
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hilton Miami Downtown(Miami)(Heel veel waar voor je geld!)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 177
US$ 149
Hilton.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Miami Marriott Biscayne Bay(Miami)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 215
US$ 162
Marriott Hotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
InterContinental Miami(Miami)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 264
US$ 206
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Hilton Miami Airport Blue Lagoon(Miami)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 160
US$ 151
Cancelon
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Regency Hotel Miami(Miami)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 104
US$ 95
Cancelon
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Sonesta Coconut Grove Miami(Miami)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 180
US$ 165
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (3.691)
Beoordelingen filteren
3.691 resultaten
Waardering van reizigers
2.620
942
98
14
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.620
942
98
14
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.691 beoordelingen
6 mei 2016 beoordeeld

Prachtig omgeving met heelveel wolkenkrabbe. Mooi omgeving maar er wordt heelveel gebouw. De hotel zelf: Lekker ontbijt, Een het beste een heerlijk bed om te slapen. Rijk aan facilitijden. Er kom je niks te kort.

Kamertip: Ik had een mooie kamer met heerlijk koude airco. Na het warmte uitstappen is het heerlijk bij te komen.
  • Verbleef: april 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 205Plezier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HamptonBrickell, General Manager van Hampton Inn & Suites by Hilton - Miami Brickell Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 mei 2016

205Plezier,

Bedankt voor je reacties. Wij waarderen het. Blij dat u en uw familie genoten van ons eigendom en diensten. We hopen je je weer te zien.

Hartelijk,

Eduardo Chapoval, CHA
Algemeen directeur
Hampton Inn & Suites by Hilton - Miami Brickell Downtown
50 SW 12th Street
Miami, FL 33130

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2016 beoordeeld

Uitstekend hotel; prima ligging met restaurants op wandelafstand. parking wat duurder maar niettemin prima. Zeer vriendelijk personeel. Het inbegrepen ontbijt is ontzettend uitgebreid en zeer verzorgd; lobby zeer modern & netjes. Gezellige trendy bar met heel vriendelijk personeel !

  • Verbleef: april 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hampton
Bedank Christiaan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HamptonBrickell, General Manager van Hampton Inn & Suites by Hilton - Miami Brickell Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 april 2016

Christiaan V,

Dank u voor uw recente bezoek. Wij waarderen uw opmerkingen over onze locatie, parkeergelegenheid, en vriendelijk personeel. Ik ben blij om te lezen u en uw gezin genoten van ons ontbijt. We hopen jullie allemaal te zien binnenkort weer.

Hartelijk,

Eduardo Chapoval, CHA
Algemeen Directeur
Hampton Inn & Suites by Hilton- Miami Brickell Downtown
50 SW 12th Street
Miami, FL 33130

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 maart 2016 beoordeeld

Wij hebben hier 1 nacht doorgebracht voordat we aan boord gingen van ons cruiseschip in Fort Lauderdale. Het is een prima hotel erg vriendelijk personeel, hele goede bedden, wij hadden met 4 volwassenen 1 kamer en dat ging prima. Er waren twee ruime twee persoonsbedden . En van hier uit ben je met de (huurauto ) of taxi vrij snel in Miami South Beach wat zeker de moeite waard is om te gaan bekijken. De ochtend erna een vrij uitgebreid ontbijt buffet voor Amerikaanse begrippen.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Monique451968
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HamptonBrickell, General Manager van Hampton Inn & Suites by Hilton - Miami Brickell Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 maart 2016

Monique451968,

Dank u voor uw commentaar. Wij waarderen het. Ik ben blij om te lezen dat u genoten comfortabele kamers, de locatie, en het ontbijt. Wij hopen u en uw liefde is binnenkort weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Eduardo Chapoval, CHA
Algemeen directeur
Hampton Inn & Suites by Hilton- Miami Brickell Downtown
50 SW 12th Street
Miami, FL 33130

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een modern hotel op een goede locatie vlakbij Metromover. Het hotel heeft goede bedden en alles zag er schoon uit. In de lobby staat dag en nacht gratis koffie, thee en fruit klaar. Het ontbijt is ook prima, ruime keuze uit vers fruit, diverse broodjes, yoghurt, havermout, wafels, eieren etc. Wij hebben ervan genoten!

Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
Bedank Bianca B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HamptonBrickell, General Manager van Hampton Inn & Suites by Hilton - Miami Brickell Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 februari 2016

Bianca B,

Dank u voor uw verblijf. Wij waarderen uw opmerkingen over onze locatie, kamers, en het ontbijt. Gelukkig om alles te lezen was naar wens.

Wij hopen u snel terug te zien.

Hartelijk,

Eduardo Chapoval, CHA
Algemeen Directeur
Hampton Inn & Suites by Hilton- Miami Brickell Downtown
50 SW 12th Street
Miami, FL 33130

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed en netjes hotel met perfecte ligging naast de metromover. De kamers zijn ruim en schoon. Het personeel is vriendelijk en erg behulpzaam. Ze zorgen ervoor dat je het naar je zin hebt. Bij het ontbijt heb je keus genoeg en er zijn voldoende zitplaatsen.

  • Verbleef: september 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Andrea v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HamptonBrickell, General Manager van Hampton Inn & Suites by Hilton - Miami Brickell Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 oktober 2015

Andrea v,

Hartelijk dank voor je recensie! Wij waarderen uw opmerkingen over onze uitstekende personeel. Ik ben blij dat u onze heerlijke ontbijt genoten. Dank u voor ons te merken schoon hotel, vlakbij Metro Mover, en ruime kamers. Wij hopen u snel te zien.

Van harte,

Eduardo Chapoval, CHA
Algemeen Directeur
Hampton Inn & Suites by Hilton - Miami Brickell Downtown
50 SW 12th Street
Miami, FL 33130

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken