Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Zeer fraai, luxueus apartement op perfecte ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 3 gasten
Miami, Florida

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
klacons
Barcelona, Spanje
2 beoordelingen
“Zeer fraai, luxueus apartement op perfecte locatie. Top.”
Beoordeeld op 7 september 2016 voor een verblijf in juli 2016

Het apartement is zeer fraai, smaakvol gedecoreerd, en bijzonder compleet uitgerust. Een grote schuifpui laat veel licht binnen, en het uitzicht naar buiten, over Miami River, is adembenemend. De locatie is fantastisch, midden in Brickell. Alles bij de hand. Alles bijelkaar was mijn verblijf werkelijk uitstekend, niet in het minst door de efficiente hulp van Natalia om alles vlekkeloos te later verlopen. Volgende keer in Miami ga ik weer naar dit mooie apartement. Gegarandeerd.

Reisgroep: Solo
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 sep 2016
Dear Harm, thanks a lot for your nice review. It was quite a nice experience to have you with us. Sorry you had to work so hard. Next time come for longer time and you will enjoy all the amenities of the great Icon Brickell. Vaarwel!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mary H
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 feb 2018
Thanks Mary for taking your time to write such a great review. Glad to know you enjoyed your stay, our studio, the building amenities, the neighborhood, etc. Most of our guests appreciate the cleanliness of our apartments and also that they find exactly the same what they saw int the photos, most of the times they say that it is even better than the photos.
It will be a pleasure having you as our guest in the future.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DLM88
Sevenoaks, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 december 2017 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 dec 2017
Thanks so much for your kindly words. Most of our guests appreciate our condos location, decoration, equipment, views and cleanliness. It was a pleasure having you as our guest and we, Miami Apartment Rentals, would be glad to host you again whenever you come back to Miami.
See you soon!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen