Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Grand Orlando Resort at Celebration
Hotels in de buurt
Quality Suites The Royale Parc Suites(Kissimmee)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 159
US$ 96
QualityInn
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 19% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 19% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 118 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Quality Inn & Suites By The Parks(Kissimmee)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 131
QualityInn
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Seasons Florida Resort(Kissimmee)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 91
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 91
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 135
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Holiday Inn Club Vacations At Orange Lake Resort(Kissimmee)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 358
US$ 259
HolidayInn.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Liki Tiki Village(Kissimmee)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 143
Cancelon
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Celebration Suites(Kissimmee)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 111
US$ 103
HotelsClick
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 359
US$ 277
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Encantada -The Official CLC World Resort(Kissimmee)
US$ 326
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (4.273)
Beoordelingen filteren
4.273 resultaten
Waardering van reizigers
1.200
1.179
810
545
539
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.200
1.179
810
545
539
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 4.273 beoordelingen
15 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Net hotel. Prima verblijfsplaats in Orlando om de pretparken en diverse malls te bezoeken. Kids vonden het zwembad ook heel leuk. En de lobby vonden ze interessant omdat daar redelijk recente films werden afgespeeld. Snelle check in. Fijn dat het hotel alleen met een actieve kamersleutel kan worden begaan.

Verbleef: april 2016, reisde met familie
Bedank Aiske B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mara B, Guest Service Ambassador van Grand Orlando Resort at Celebration, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 mei 2016


Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u genoten van uw totale verblijf . We hopen dat we nog een kans in de toekomst aan uw verwachtingen te overtreffen krijgen .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2015 beoordeeld

Dit hotel was een goede uitvalbasis voor de pretparken, meer niet. Goed dus als je hele dagen in de pretparken doorbrengt, want hotel zelf is alles behalve aangenaam om er je tijd te spenderen. Eten is echt slecht en duur voor wat je krijgt. Had een salade met avocado, spek, kerstomaten en mozzarella besteld voor $8 (excl BTW en tip) en kreeg een bord met een halve krop sla op(zelfs niet uit elkaar gedaan). De bacon, tomaten, mozzarella en avocado heb ik moeten zoeken. Ze zijn dus niet in staat om iets te serveren dat voor een Europeaan op een degelijke maaltijd lijkt : alles is vet, vet en nog eens vet. Prijzen voor alcoholische dranken zijn naar Europese normen megaduur. Gelukkig is er een kleine supermarkt in de buurt en een grote frigo op de kamer waar je één en ander kan inslaan. Bovendien een paar eetbare restaurants op wandelafstand. Wel goed : zwembad is open tot 23u waardoor je na een pretparkbezoek, nog een verfrissende duik kan nemen.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank brains34
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ramon I, Front Office Manager van Grand Orlando Resort at Celebration, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2015
Google-vertaling

Thank you for your feedback! We are sorry to hear that you were not satisfied with our food options compared to Europe. We will use your feedback as we continue to make improvements. We are glad to hear you enjoyed our proximity to the park, room and pools! We do hope you decide to give us another try,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2015 beoordeeld

Bij aankomst bleek de kamer toch te klein voor 3 volwassenen en twee kinderen (13 en 16 jaar). Na probleem gemeld te hebben bij de receptie kregen we een extra kamer ter beschikking (met tussendeur). Zonder extra kosten. Fantastisch! Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Het hotel is verder van alle facliteiten voorzien: wifi, airco flatscreen tv, koelkast, koffiezetapparaat op de kamer en een fitnessclub, twee zwembaden, computers voor algemeen gebruik en pendelbus naar Disney. Je betaalt hiervoor een dagelijkse fee van USD 20 per kamer.
De kamers waren netjes en dagelijks schone handdoeken en om de twee dagen schoon bedlinnen. Ruime afgesloten parkeerplaats aanwezig. Ideale ligging aan route 192 en vlak bij Interstate 4. We hebben hier met veel plezier gelogeerd. Eén minpuntje: de badkamer is klein, ruimte voor slechts 1 persoon.

  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Hint43
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2015 beoordeeld

Het is een groot hotelcomplex. Van lobby naar kamer moesten we de auto pakken. We hebben er 3 nachten verbleven. Kamer is groot en van alle gemakken voorzien. Bedden zijn goed. In de omgeving vind je werkelijk alles. Van buffett restaurant tot shopping outlets. Dit was een prima vertrekpunt naar alle attractieparken.

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Charlie C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
1 september 2011 beoordeeld

Muffe, stoffige, vieze kamers; verschrikkelijke schoonmaakservice (of eigenlijk geen schoonmaakservice); onbeleefd, onbeleefd receptiepersoneel.
In het geheel een volledig onaangenaam en niet rustgevend verblijf.
Volgende keer ga ik naar de Holiday Inn.

1  Bedank Kalamariverrat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
ROCRadison, Manager van Grand Orlando Resort at Celebration, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 september 2011
Google-vertaling

Thank you for taking the time to post your comments and feedback regarding your stay at the Radisson Resort Orlando – Celebration. I would like to apologize for the inconvenience that may have been caused during your stay. Issues such as these are taken very serious and are currently being addressed at the property level. In addition, corrective plans are being put into place to make sure this does not happen again with any other guest in the near or far future. Please feel free in calling me whenever you get a chance. I would like to personally speak to you about your stay with us. Best regards Charles.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken