Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 62
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 13-03-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
travelup.com
US$ 104
Aanbieding bekijken
Snaptravel
US$ 104
US$ 34
Aanbieding bekijken
BESPAAR US$ 70
Hotels.comUS$ 60
Agoda.comUS$ 45
Expedia.comUS$ 60
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.895)
Beoordelingen filteren
2.895 resultaten
Waardering van reizigers
839
897
530
273
356
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
839
897
530
273
356
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 2.895 beoordelingen
Beoordeeld op 19 oktober 2018 via mobiele applicatie

Hier totaal 3 nachten verbleven tijdens onze rondreis. 2 nachten 1e keer,einde rondreis 1nacht.
1e nacht s'nachts kakkerlak op de muur en deur. Eind vd middag zelfs ook op bed. Kamer rook ook muf/raar. Andere kamer gevraagd en gekregen. Deze was net geverfd en rook stuk frisser en minder muf als 1e. Kamers zijn simpel en basic. Hier geen ongedierte aangetroffen. Kregen ontbijt van het hotel ter compensatie. Voor Europese begrippen een karig ontbijt. Zou er niet voor bijbetalen.. wel Mickey wafels voor de kinderen! Heeft 2 zwembaden en mooi parkje achter.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank WendyG2051
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2018 via mobiele applicatie

Fijn hotel, centraal gelegen. Het is ongeveer 20 minuten met de auto naar de Disney parken en Sea World. Zwembaden zijn prima, er zijn er drie op het complex. Personeel is vriendelijk. Kamers zijn niet luxe maar dat is ook niet nodig met alle vermaak om de hoek.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mytziemon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrontDesk_GM, General Manager van Champions World Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2018
Google-vertaling

Thank you for paying us a visit! We were so happy to have you and we're thrilled that you found us to be a perfect home base for adventure here in Orlando. As you noted, we are just minutes from some of the world's best attractions! Thank you for the kind words for our team as well. Our goal is to deliver unbeatable value with every stay. When you are back in town, choose us again at Champions World Resort Kissimmee.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2018

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
's Avonds nog een hapje in het hotel gegeten, maar dat vonden we niet voor herhaling vatbaar. Het ontbijt daarentegen was wel lekker en uitgebreid.
De kamers waren motelwaardig, verzorgd, maar basic. Goede bedden!
Het sport/recreatiepark met vijver park dat bij het hotel hoorde was zalig om 's morgens een rustige wandeling te maken en te genieten van wat natuur
Het hotel is goed gelegen tov de toeristische attracties.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Maddyliefje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrontDesk_GM, General Manager van Champions World Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2018
Google-vertaling

It was a pleasure hosting you during your recent trip. Our wonderful staff works hard to ensure all our guests feel at home and will be delighted you enjoyed your interactions with them. Thank you for sharing how much you liked our tasty breakfast menu and recreation area. We're glad you slept well, and we look forward to your next visit.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2018 via mobiele applicatie

De naam van het resort lijkt veel mooier dan het is. Het is een motel waar iedereen op en af kan lopen (er is geen beveiliging). De kamer die wij hadden was erg verouderd en vies: gekreukelde vloerbedekking met vlekken, bad met schimmel, krakende bedden en er lagen nog spullen (vitaminepotje en flesje alcohol) onder het bed. De vrouwen bij de receptie waren niet vriendelijk. Ook bij check-out is er niet gevraagd naar ons verblijf. Geen aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank TwanLaura
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrontDesk_GM, General Manager van Champions World Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Laura,
Our team thanks you for your comments about your recent visit with us. It is disheartening to know that your stay did not live up to what you anticipated it to be. We are sorry that you were not pleased with your room's cleanliness and decor and that you felt you were not given helpful and friendly customer service. We would love to have you come back and stay with us again the next time you return to the Kissimmee area and give us another chance to give you the stay you expected.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2018 via mobiele applicatie

Zeer gedateerd hotel. Kamers nodigen niet uit. Airco maakt verschrikkelijke herrie. Badkamer is extreem klein. Bedden kraken zo erg dat bij elke beweging die je maakt iedereen wakker is. Kamers zijn zeer gehorig. Zwembad is simpel maar prima en schoon.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank ivod192
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrontDesk_GM, General Manager van Champions World Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2018
Google-vertaling

Dear Ivo,
We're distressed to hear about your experience. It's great to know that you enjoyed relaxing in the pool. Please accept our apologies for any disappointment with the rooms size and beds. In addition, we're sorry for any noise disruption. It is through feedback from guests like you that we're able to improve, and we'd appreciate the chance to offer you the high-quality accommodations you expect and deserve.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken