Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Snelle lekkere hap”
Beoordeling van Panini Schamini

Panini Schamini
Geclassificeerd als nr. 52 van 479 Restaurants in Key West
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 18
Keukens: Café
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Diner, Ontbijt, Lunch, Bezorgen
25 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ideaal om ‘s middags snel te lunchen zonder te moeten grijpen naar fastfood.

Keuze uit verschillende lekkere wraps die vers bereid worden.

Aanrader als je in Key West wil lunchen zonder veel tijd hiervoor uit te rekken!

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank brechtD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PaniniKW, Owner van Panini Schamini, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2018
Google-vertaling

Bitte for the kind review and i’m So happy you found and enjoyed Panini Schamini. I hope you are able to return to Key West and visit us again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (697)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 697 beoordelingen

7 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed gevulde panini en wrap gegeten met verse ingrediënten. Gratis wifi en sterke espresso. Kosten tussen $ 9 en 12 per broodje.

Datum van bezoek: februari 2017
Bedank 484ingridb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2015 beoordeeld

We komen elk jaar hier zo heerlijk om daar een panini te eten waar voor je geld.
Jonge eigenaar maar klasse service

Datum van bezoek: januari 2015
1  Bedank sonja911
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2015 beoordeeld

Bij Panini Panini in Key West kan je hele lekkere broodjes eten. Als je genoeg hebt van het Amerikaanse "ontbijt" of een lekker broodje wil voor de lunch moet je hier zijn.

Datum van bezoek: juli 2015
1  Bedank Dm d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 april 2015 beoordeeld

Erg leuk en goed eettentje. Heerlijke panini's en salades Alles ziet er super vers uit
Echt een aanrader voor een goede lunch tussen al het Amerikaanse junkfood!

Datum van bezoek: maart 2015
1  Bedank Iris J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Panini Schamini bekeken, bekeken ook

 
Key West, Florida Keys
 

In Panini Schamini geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding