De kamer (3301) heeft een mooi uitzicht, grote badkamer en zelfs een WC met uitzicht. het enige nadeel van de kamer is dat de airco precies over het bed blaast dat kun je deels oplossen door de "fan" op low te zetten.
De bar direct aan het zwembad heeft van 3:00 - 5:00 pm een happy hour met veel drankjes en eten voor 50% van de prijs. Vanaf de bar heb je ook geweldig uitzicht. Wij hebben 's morgens een ontbijt genomen bij het restaurant bij het hotel. Er is geen buffet en de keuzes op de kaart zijn beperkt maar we hebben er alsnog goed gegeten. Als je buiten je ontbijtje neemt vanaf 7:00 am dan zie je de zon opkomen en de boten langs varen. Zwemmen kan in het kleine zwembad of via een trap in de zee, die bij Key West altijd rustig is. Er zijn...We waren rond het middaguur bij het hotel en werden zonder problemen ingecheckt. We hadden ook nog de keuze om te upgraden naar een kamer met gedeeltelijk of volledig zicht op de oceaan. Wij hebben de upgrade voor volledig gedaan. Het incheck proces verliep snel en soepel en de uitleg van de opties was goed te volgen. Met een glaasje champagne in de hand liepen we met de koffers naar onze hoekkamer die inderdaad prachtig uitzicht had en boven de bar zat. De auto hebben we geparkeerd op de zelf parkeerplek.
De bar direct aan het zwembad heeft van 3:00 - 5:00 pm een happy hour met veel drankjes en eten voor 50% van de prijs. Vanaf de bar heb je ook geweldig uitzicht. Wij hebben 's morgens een ontbijt genomen bij het restaurant bij het hotel. Er is geen buffet en de keuzes op de kaart zijn beperkt maar we hebben er alsnog goed gegeten. Als je buiten je ontbijtje neemt vanaf 7:00 am dan zie je de zon opkomen en de boten langs varen. Zwemmen kan in het kleine zwembad of via een trap in de zee, die bij Key West altijd rustig is. Er zijn genoeg plekken om te zonnen en zitten rondom de bar, restaurant en zwembad. Er wordt ook geserveerd rondom de bar en het zwembad.
De locatie is wat ons betreft perfect, Bijna alles op loopafstand en dicht bij leuke barretjes, restaurants en winkels.
Wifi is slecht maar voor het lezen van het nieuws en verzenden en ontvangen van emails voldoendeMeer
Minder weergeven