Geweldige service, echt vakantie zoals je dat hoopt te vinden!
De senior heer en jonge dame bij de receptie gaven ons een warm en vriendelijk welkom. We kregen een upgrade naar een prachtige villa (heeeeel groot) met oceanview en een heerlijk balkon, bed en super ruime mooie badkamer. Ook de mannen van de valetparking zijn geweldig, halen je koffers eruit, rijden auto weg en ook nog heel aardig. Eke dag wordt er ijs (voor je drankjes) op je kamer gebracht! De 4 zwembaden zijn super, hierdoor kies je zelf wat je fijn vindt, bv met of zonder kinderen in de pool lekker relaxen! Altijd vers water, zonnebrandcreme in verschillende factoren en handdoeken liggen klaar op je bedje an als topper een knopje naast je ligbedje om een drankje of een hapje te bestellen, SERVICE!!!! De maat van het ressort is ook heel fijn, een lekker gezellig en kleinschalig resort! Brandschoon! Een aanrader, ook bij vertrek werden geruisloos en snel de koffers opgehaald in het appartement, de auto stond al klaar van de parking en de koffers er al in!! Waar vindt je zoiets, nou hier dus! Nogmaals allemaal heel veel dank voor ons fijne verblijf van 5 dagen!!