Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.088)
Beoordelingen filteren
1.088 resultaten
Waardering van reizigers
717
275
57
25
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
717
275
57
25
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.088 beoordelingen
13 augustus 2017 beoordeeld

Leuke en spontane ontvangst. kamer was gelijk beschikbaar, ondanks de vroegere aankomst. Kamer heeft een hoog Ikea gehalte, maar dat is geen probleem. Inrichting is netjes en de bedden zijn goed. Strand is dichtbij, en er zijn strandhandoeken beschikbikbaar.
nadeel voor dit kleinere hotel is dat er in de omgeving veel hoogbouw is.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank esmars
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
csposa, General Manager van The Aqua Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for the kind words esmars :). We're delighted to hear that your stay was everything you expected and more. It was our pleasure to have you and hope to see you back in NBV soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2016 beoordeeld

Wij waren hier voor de 2e keer, en werden ontzettend hartelijk verwelkomd door Dominic. Het hotel is kleinschalig, schoon, ontzettend aardig personeel. Dominic en Maggie doen er alles aan om het je naar de zin te maken, en je bent hier een hotelgast, en geen kamernummer, zoals in grote hotels.
Om de hoek, bij The Village Café, kun je goed ontbijten, lunchen en dineren.
Ook heel aardig personeel, en Steven, soort host, is ook een hele aardige man.
Kortom, volgend jaar weer naar dit hotel.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jack v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een leuk hotel! Het begon met het ontvangst, zeer hartelijk en viendelijk. Vervolgens korte rondleiding gehad en uiteindelijk in een strak gestylde kamer terechtgekomen. Zoals de foto's zijn ziet het eruit. Zwembaden relaxed, en achtergebleven strandstoelen, parasols en andere zaken van eerdere bezoekers konden geleend worden. Een block van het lekkere strand, wat wil je nog meer. Jammer dat we maar twee nachten bleven, hadden graag langer gebleven. Aanrader!!!

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank Lenco T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Ideale plaats om onze reis af te sluiten. Een heel mooi klein gezellig hotel met ruime kamers met een keukentje.
Er is wel geen bar aanwezig in het hotel, zelfs geen drankautomaat. Je hebt wel een frigo in je kamer.
Bij het inchecken hebben we een tijdje moeten wachten voor er iemand kwam. En bij het uitchecken moesten we onze sleutels in een brievenbus steken, redelijk onpersoonlijk, wel spijtig...
Al bij al heeft het hotel prachtige kamers in wit en turqoise tinten. Er worden strandstoeltjes, parasols en strandspeelgoed gratis ter beschikking gesteld van de gasten. Zeker een pluspunt!
Wij raden dit hotel zeker aan, heiligt kort aan het strand en niet zo ver van restaurantjes (10 minuutjes wandelen)

Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
Bedank Leen W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 januari 2014 beoordeeld

Ontvangst was niet hartelijk. Schoon, goed bed. Geen douchespullen, alleen stukje zeep. Geen lakens/deken voor slaapbanken, werd wel snel bij navragen gebracht. Vrij gehorig. Goed gelegen. Strand dichtbij. Geen ontbijt. Voor 3 personen 1 koffie/1decafe. Gratis parkeren

Verbleef: januari 2014, reisde met familie
1  Bedank l e
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken