Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sonesta Fort Lauderdale Beach
Hotels in de buurt
snooze(Fort Lauderdale)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 157*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 212*
US$ 187*
Doubletree.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
Holiday Inn Express Hotel & Suites Ft. Lauderdale Airport/Cruise(Fort Lauderdale)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 149*
US$ 134*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Pier Sixty-Six Hotel & Marina(Fort Lauderdale)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 209*
Official Site
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 226*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 499*
US$ 427*
Marriott Hotels
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
US$ 111*
US$ 105*
RodewayInn
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hilton Fort Lauderdale Beach Resort(Fort Lauderdale)
US$ 276*
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
Pelican Grand Beach Resort, A Noble House Resort(Fort Lauderdale)
US$ 262*
US$ 197*
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
US$ 245*
US$ 237*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Aan het strand
  • Zwembad
Beoordelingen (3.044)
Beoordelingen filteren
3.044 resultaten
Waardering van reizigers
1.417
1.033
362
148
84
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.417
1.033
362
148
84
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.044 beoordelingen
1 september 2016 beoordeeld

Nieuw hotel, alles ziet er netjes uit, maar er is niet overal even goed over nagedacht. Zwembad kon niet gebruikt worden en was groen omdat de PH waarde niet goed was.
De kamers zijn vrij klein. De airco is laag geplaatst precies op lighoogte van het bed, waardoor we verkouden zijn geworden bovendien maakte hij enorm veel kabaal. Er is geen lift aanwezig, we moesten zelf de koffers de trap op tillen. De ramen van de kamers kijken uit op de galerij, maar ook iedereen die langskomt kan naar binnen kijken. Bij het ontbijt kwam de Jus d'orange niet uit de sapkan omdat het kraantje verstopt zat. Daardoor moesten wij en andere gasten erg lang wachten. Wij waren hier maar voor 1 nacht en dat was maar goed ook.

Kamertip: Let op er is geen lift aanwezig
  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Floortje2009
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
eduardo f, General Manager van Sonesta Fort Lauderdale Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 september 2016

Geachte Floortje2009, bedanken voor uw feedback. Ik ben teleurgesteld om te lezen dat je niet genieten van uw bezoek bij ons. Mijn excuses voor de problemen die u ervaren tijdens uw verblijf. De veiligheid van onze gasten is onze primaire zorg en het zwembad sluiten die nodig zijn om het chloor aan te passen was. Houdt u er rekening mee dat we drie gastenkamers liften en ze zijn allemaal goed werken.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 april 2016 beoordeeld

Hotel heel netjes en proper ! Zeer vriendelijk personeel ! Uiterst verzorgd ontbijtbuffet, we werden verwend tot en met ! Dankjewel Mevrouw Rosie en ook voor de fruitkorf !
Het enige minpunt = de kosten voor het parkeren van de auto's zijn schandalig en enorm hoog.

Kamertip: alle kamers zijn netjes en verzorgd !
  • Verbleef: April, 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Mieke R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
eduardo f, General Manager van Sonesta Fort Lauderdale Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 april 2016

Beste Mieke R, dank u voor uw opmerkingen. Ik ben blij te horen dat u genoten van ons hotel en onze vriendelijke medewerkers. Ik zal ervoor zorgen om uw positieve reactie met Rosie te delen. Houd er rekening mee dat onze parkeertarief is zeer concurrerend met alle andere hotels op het strand.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 december 2015 beoordeeld

Sonesta Fort Lauderdale ligt aan het strand, dus mooi uitzicht (zonsondergang)
Goede ruime lichte kamers,
Heerlijk diner en overvloedig
ontbijt.
personeel vriendelijk en attent
Echter wel 30$ voor valetparking
Een aanrader we komen zeker terug

Verbleef: December, 2015, reisde met een partner
Bedank Cees Jj S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
eduardo f, General Manager van Sonesta Fort Lauderdale Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 december 2015

Beste Cees Jj S, dank u voor uw goede beoordeling! Ik ben blij dat je genoten hebt van uw verblijf en kijken uit naar uw rendement.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2015 beoordeeld

Ons 3e verblijf!! En als het aan mij ligt niet het laatste. Super hotel, perfecte ligging, heel erg schoon en super maar dan ook super vriendelijk en behulpzaam personeel. Bedden zijn waanzinnig goed. Hotel is zo gebouwd dat alle kamers een prachtig uitzicht hebben!! Meer kan je echt niet wensen........een echte TOPPER!

Kamertip: Alle kamers hebben een prachtig uitzicht....gebouw is half rond!!!
  • Verbleef: Juli, 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Suzan P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
eduardo f, General Manager van Sonesta Fort Lauderdale Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Suzan P, thank you for such a great review! I am so happy to see that you enjoyed all three of your stays and that you plan to return. We look forward to seeing you again!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
16 maart 2015 beoordeeld

Dit was mijn derde verblijf, het uitzicht was geweldig en vind ik de omgeving prettig. Het personeel aan de receptie was aangenaam en zeer behulpzaam. Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij. Ze begrepen wat we nodig hadden, vooral Christy en Santiago. Ze waren ongelooflijk behulpzaam en beleefd. Morgan, onze ober in restaurant, was ook echt leuk tegen ons. Genoten van het ontbijt en diner, heerlijk eten. De volgende keer zouden we graag weer in Fort Lauderdale in het Sonesta Hotel verblijven. .

1  Bedank Bonnie w
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
eduardo f, General Manager van Sonesta Fort Lauderdale Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 maart 2015
Google-vertaling

Dear Bonnie w, thanks for sharing your positive comments and for your return visit to Sonesta. I appreciate the kind words about Morgan, Christi and Santiago and will make sure to share with them. We look forward to your return!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken