Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Quality Inn Florida City(Florida City)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 80
US$ 70
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Fairway Inn Florida City(Florida City)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 72
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Best Western Gateway To The Keys(Florida City)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 82
US$ 73
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Super 8 by Wyndham, Florida City/Homestead/Everglades(Florida City)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 67
US$ 57
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 63 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 81
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 21% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 21% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 102 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Baymont by Wyndham Florida City(Florida City)
US$ 73
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 151
US$ 129
Home2.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Budget Host Inn(Florida City)
US$ 59
US$ 57
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Coral Roc Motel(Florida City)
US$ 67
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Beoordelingen (4.244)
Beoordelingen filteren
4.244 resultaten
Waardering van reizigers
2.337
1.443
338
95
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.337
1.443
338
95
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 4.244 beoordelingen
28 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel met mooie, propere kamers. We hebben hier goed geslapen. Het ontbijt is ook prima, met redelijk wat keuze. Personeel is hier zeer vriendelijk. Voor deze prijs, is dit hotel zeker een aanrader! Bovendien een goede ligging.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Bedank Arnaud B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sunny P, Guest Relations Manager van Travelodge by Wyndham Florida City/Homestead/Everglades, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Arnaud B,

It is wonderful to hear that you enjoyed your stay and that you have rated our hospitality and accommodations so highly! Thank you so much for your compliments to our breakfast options and we were able to meet your expectations of cleanliness and service in our hotel. Great to hear that you enjoyed the value as well; and we are looking forward to your next visit to the area!

Beste Arnaud B,

Het is geweldig om te horen dat je van je verblijf genoten hebt en dat je onze gastvrijheid en accommodaties zo hoog hebt beoordeeld! Hartelijk bedankt voor uw complimenten voor onze ontbijtopties en we waren in staat om aan uw verwachtingen van hygiëne en service in ons hotel te voldoen. Geweldig om te horen dat u ook de waarde genoten heeft; en we kijken uit naar uw volgende bezoek aan het gebied!
We are proud to inform you that your great review helped us to win the Hall of Fame Award Winner and Property Of The Year 2015/2016. Thank you for staying with us!

For quick and hassle free reservations please call us directly at 305-248-9777 or email: tlflsunny@gmail.com.
Hotel features:
(1) 2 QUEEN BEDS that can accommodate up to 4
(2) SINGLE QUEEN WITH SLEEPER SOFA that can accommodate up to 4
(3) Breakfast hours of 6 am to 10 am; large breakfast space inside and large tiki-hut
(4) all 42” TVS are High Definition (HD) with 8 HBO and 8 Cinemax channels
(5) FREE Complimentary Continental/Hot Breakfast offers: English muffins, muffins, Danishes, cereals (frosted flakes, corn flakes, bran flakes, oat meal, fruit loops), fresh
fruit, wheat and white bread, apple and orange juice, regular and decaf coffee, tea and hot chocolate, eggs patty square express, fully cooked sausage patties, bacon, omelet, scrambled eggs, make-your own pancakes and waffles
(6) FREE WI-FI
(7) FREE Picnic area with Barbecue (can use Quality Inn, next door)
(8) FREE Parking in front of the room
(9) FREE Ice
(10) Our staff is fluent in Portuguese, Spanish and English
(11) Guest can now use our NEW fitness center, open from 6 am to 10 pm (at our affiliate Quality Inn, next door)
ALLIGATOR FARM (AIR BOAT RIDES) & EVERGLADES/BISCAYNE NATIONAL PARK ARE ONLY 10
MILES FROM OUR HOTEL.
(For best directions on GPS, please type the address of Denny's Restaurant, 401 se 1st Ave, FL 33034. We are behind the Denny's)
Sunny Patel
Manager/Owner
"WE ARE WHAT WE REPEATEDLY DO.......EXCELLENCE THEN, IS NOT AN ACT, BUT A HABIT!" - Aristotle

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel met mooie, goed onderhouden kamers precies halverwege tussen Key West en Miami. Perfecte accomodatie om The Everglades te bezoeken. Prettig zwembad en zeer vriendelijke, deskundige receptie die leuke tips geeft over de omgeving. Ontbijt was matig: toast, kant-en-klare eieren en smakeloze wafels en pancakes.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank Duco M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sunny P, Guest Relations Manager van Travelodge by Wyndham Florida City/Homestead/Everglades, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Duco M,

Thank you for letting us know how impressed you were with our services and amenities. I'm glad that our services, hospitality, and accommodations exceeded your expectations and hope that you experience the same comfortable stay during your next visit! We will happily share your comments with our staff and we look forward to seeing you soon


Beste Duco M,

Bedankt voor het laten weten dat u onder de indruk was van onze diensten en voorzieningen. Ik ben blij dat onze diensten, gastvrijheid en accommodaties uw verwachtingen hebben overschreden en hopen dat u tijdens uw volgende bezoek hetzelfde comfortabele verblijf krijgt! We zullen uw reacties graag met onze medewerkers delen en we kijken ernaar uit u snel te zien.

We are proud to inform you that your great review helped us to win the Hall of Fame Award Winner and Property Of The Year 2015/2016. Thank you for staying with us!

For quick and hassle free reservations please call us directly at 305-248-9777 or email: tlflsunny@gmail.com.
Hotel features:
(1) 2 QUEEN BEDS that can accommodate up to 4
(2) SINGLE QUEEN WITH SLEEPER SOFA that can accommodate up to 4
(3) Breakfast hours of 6 am to 10 am; large breakfast space inside and large tiki-hut
(4) all 42” TVS are High Definition (HD) with 8 HBO and 8 Cinemax channels
(5) FREE Complimentary Continental/Hot Breakfast offers: English muffins, muffins, Danishes, cereals (frosted flakes, corn flakes, bran flakes, oat meal, fruit loops), fresh
fruit, wheat and white bread, apple and orange juice, regular and decaf coffee, tea and hot chocolate, eggs patty square express, fully cooked sausage patties, bacon, omelet, scrambled eggs, make-your own pancakes and waffles
(6) FREE WI-FI
(7) FREE Picnic area with Barbecue (can use Quality Inn, next door)
(8) FREE Parking in front of the room
(9) FREE Ice
(10) Our staff is fluent in Portuguese, Spanish and English
(11) Guest can now use our NEW fitness center, open from 6 am to 10 pm (at our affiliate Quality Inn, next door)
ALLIGATOR FARM (AIR BOAT RIDES) & EVERGLADES/BISCAYNE NATIONAL PARK ARE ONLY 10
MILES FROM OUR HOTEL.
(For best directions on GPS, please type the address of Denny's Restaurant, 401 se 1st Ave, FL 33034. We are behind the Denny's)
Sunny Patel
Manager/Owner
"WE ARE WHAT WE REPEATEDLY DO.......EXCELLENCE THEN, IS NOT AN ACT, BUT A HABIT!" - Aristotle

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Motel-stijl maar prima kwaliteit. Prima schoon, uitstekende locatie, lekkere bedden, prima badkamer. Een zwembad om even af te koelen. Prima ontbijt in begrepen. Locatie is prima voor het verkennen van de Everglades.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank Carin Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sunny P, Guest Relations Manager van Travelodge by Wyndham Florida City/Homestead/Everglades, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 augustus 2017
Google-vertaling


Dear Carin Z,

We are so glad to hear from you and to learn that we were able to give you a pleasant,
comfortable and convenient experience here at Travelodge Florida City/Homestead/Everglades Hotel. Thank you for taking the time to share this five star experience with our management, staff, and future guests. We look forward to welcoming you back during your next stay in the area.


Beste Carin Z,

We zijn zo blij om van u te horen en te leren dat we je een prettige,
Comfortabele en handige ervaring hier bij Travelodge Florida City / Homestead / Everglades Hotel. Bedankt voor de tijd om deze vijfsterrenervaring te delen met onze management, medewerkers en toekomstige gasten. We kijken ernaar uit u te verwelkomen tijdens uw volgende verblijf in de omgeving.

We are proud to inform you that your great review helped us to win the Hall of Fame Award Winner and Property Of The Year 2015/2016. Thank you for staying with us!

For quick and hassle free reservations please call us directly at 305-248-9777 or email: tlflsunny@gmail.com.
Hotel features:
(1) 2 QUEEN BEDS that can accommodate up to 4
(2) SINGLE QUEEN WITH SLEEPER SOFA that can accommodate up to 4
(3) Breakfast hours of 6 am to 10 am; large breakfast space inside and large tiki-hut
(4) all 42” TVS are High Definition (HD) with 8 HBO and 8 Cinemax channels
(5) FREE Complimentary Continental/Hot Breakfast offers: English muffins, muffins, Danishes, cereals (frosted flakes, corn flakes, bran flakes, oat meal, fruit loops), fresh
fruit, wheat and white bread, apple and orange juice, regular and decaf coffee, tea and hot chocolate, eggs patty square express, fully cooked sausage patties, bacon, omelet, scrambled eggs, make-your own pancakes and waffles
(6) FREE WI-FI
(7) FREE Picnic area with Barbecue (can use Quality Inn, next door)
(8) FREE Parking in front of the room
(9) FREE Ice
(10) Our staff is fluent in Portuguese, Spanish and English
(11) Guest can now use our NEW fitness center, open from 6 am to 10 pm (at our affiliate Quality Inn, next door)
ALLIGATOR FARM (AIR BOAT RIDES) & EVERGLADES/BISCAYNE NATIONAL PARK ARE ONLY 10
MILES FROM OUR HOTEL.
(For best directions on GPS, please type the address of Denny's Restaurant, 401 se 1st Ave, FL 33034. We are behind the Denny's)
Sunny Patel
Manager/Owner
"WE ARE WHAT WE REPEATEDLY DO.......EXCELLENCE THEN, IS NOT AN ACT, BUT A HABIT!" - Aristotle

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel is prima gelegen to The Keys, Miami en Everglades. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt voor Amerikaanse begrippen uitgebreid.
Kamers zijn ruimer dan normaal en wat moderner. Voor je kamer buiten nog een zitje. Eetgelegenheden op loopafstand en Walmart ook dichtbij. Zwembad was ook heerlijk

Wij camperen het liefst maar mochten we ooit weer een hotel hier nodig hebben dan zouden we dit hotel zeker weer boeken.

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Bedank Esther S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sunny P, Guest Relations Manager van Travelodge by Wyndham Florida City/Homestead/Everglades, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 april 2017
Google-vertaling

Dear Esther S, Thank you for taking the time to let us know how you enjoyed your stay at the Travelodge Florida City/Homestead/Everglades Hotel. It is so rewarding to hear that we were able to provide a comfortable and convenient experience. We greatly appreciate the time you've taken to rate our hotel and we look forward to your next visit.

Dear Esther S, Dank u voor de tijd neemt om ons te laten weten hoe u genoten van uw verblijf in het Travelodge Florida City / Homestead / Everglades Hotel. Het is zo de moeite waard om te horen dat we in staat waren om een comfortabele en handige ervaring te bieden. We waarderen de tijd die je hebt genomen om te beoordelen ons hotel en we kijken uit naar uw volgende bezoek.



For quick and hassle free reservations please call us directly at 305-248-9777 or email: tlflsunny@gmail.com.
Hotel features:
(1) 2 QUEEN BEDS that can accommodate up to 4
(2) SINGLE QUEEN WITH SLEEPER SOFA that can accommodate up to 4
(3) Breakfast hours of 6 am to 10 am; large breakfast space inside and large tiki-hut
(4) all 42” TVS are High Definition (HD) with 8 HBO and 8 Cinemax channels
(5) FREE Complimentary Continental/Hot Breakfast offers: English muffins, muffins, Danishes, cereals (frosted flakes, corn flakes, bran flakes, oat meal, fruit loops), fresh
fruit, wheat and white bread, apple and orange juice, regular and decaf coffee, tea and hot chocolate, eggs patty square express, fully cooked sausage patties, bacon, omelet, scrambled eggs, make-your own pancakes and waffles
(6) FREE WI-FI
(7) FREE Picnic area with Barbecue (can use Quality Inn, next door)
(8) FREE Parking in front of the room
(9) FREE Ice
(10) Our staff is fluent in Portuguese, Spanish and English
(11) Guest can now use our NEW fitness center, open from 6 am to 10 pm (at our affiliate Quality Inn, next door)
ALLIGATOR FARM (AIR BOAT RIDES) & EVERGLADES/BISCAYNE NATIONAL PARK ARE ONLY 10
MILES FROM OUR HOTEL.
(For best directions on GPS, please type the address of Denny's Restaurant, 401 se 1st Ave, FL 33034. We are behind the Denny's)
Sunny Patel
Manager/Owner
"WE ARE WHAT WE REPEATEDLY DO.......EXCELLENCE THEN, IS NOT AN ACT, BUT A HABIT!" - Aristotle

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij verbleven hier 1 nacht in december.
Het motel ligt naast highway 1 bij een benzinepomp en naast McDonalds.
Je kunt de auto gratis voor de deur van je kamer parkeren.
Kijk wel goed wat voor kamer je boekt. Een double is in de VS een heel smal bed, twijfelaar. Een queen is ook nog vrij smal.
Aardige receptionist gaf ons 2 Queens ipv een double.
De kamer was functioneel en schoon maar stonk vreselijk naar een chemische lucht (verf of lijm?).
Het ontbijt vonden wij helemaal niet lekker maar wij houden dan ook van gezond ontbijten en dat is lastig in de VS. Ei met kaas en wafels is heel normaal hier.
Receptie erg aardig en ligging handig als eerste goedkope stop vanuit de Keys.

Verbleef: december 2016, reisde met familie
Bedank MariekeRotterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sunny P, Guest Relations Manager van Travelodge by Wyndham Florida City/Homestead/Everglades, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 december 2016
Google-vertaling

Dear MariekeRotterdam, Thank you so much for sharing your review in our hotel. I am glad that you enjoyed the value and the convenient location of our hotel! We are delighted by your compliments, rating and review of our high housekeeping and hospitality standards. Your thorough review is greatly appreciated! I do apologize for the inconvenience that you encountered, though I'm very glad that this did not detract too much from your overall experience. On behalf of our entire staff, we thank you for your business and we hope to see you again when your travels bring you back to the area!

Geachte MariekeRotterdam, Heel erg bedankt voor het delen van je recensie in ons hotel. Ik ben blij dat u de waarde en de gunstige ligging van ons hotel genoten! We zijn erg blij met uw complimenten, beoordeling en evaluatie van onze hoge housekeeping en gastvrijheid normen. Uw grondige herziening wordt zeer gewaardeerd! Mijn excuses voor het ongemak dat u ontmoet, maar ik ben erg blij dat dit niet te veel afbreuk doen aan uw algehele ervaring. Namens al onze medewerkers, wij danken u voor uw bedrijf en we hopen u weer te zien wanneer uw reis brengt u terug naar het gebied!


For quick and hassle free reservations please call us directly at 305-248-9777 or email: tlflsunny@gmail.com.
Hotel features:
(1) 2 QUEEN BEDS that can accommodate up to 4
(2) SINGLE QUEEN WITH SLEEPER SOFA that can accommodate up to 4
(3) Breakfast hours of 6 am to 10 am; large breakfast space inside and large tiki-hut
(4) all 42” TVS are High Definition (HD) with 8 HBO and 8 Cinemax channels
(5) FREE Complimentary Continental/Hot Breakfast offers: English muffins, muffins, Danishes, cereals (frosted flakes, corn flakes, bran flakes, oat meal, fruit loops), fresh fruit, wheat and white bread, apple and orange juice, regular and decaf coffee, tea and hot chocolate, eggs patty square express, fully cooked sausage patties, baked butter milk biscuit & gravy, bacon, omelet, scrambled eggs, make-your own pancakes and waffles
(6) FREE WI-FI
(7) FREE Picnic area with Barbecue (can use Quality Inn, next door)
(8) FREE Parking in front of the room
(9) FREE Ice
(10) Our staff is fluent in Portuguese, Spanish and English
(11) Guest can now use our NEW fitness center, open from 6 am to 10 pm (at our affiliate Quality Inn, next door)
ALLIGATOR FARM (AIR BOAT RIDES) & EVERGLADES/BISCAYNE NATIONAL PARK ARE ONLY 10
MILES FROM OUR HOTEL.
(For best directions on GPS, please type the address of Denny's Restaurant, 401 se 1st Ave, FL 33034. We are behind the Denny's)
Sunny Patel
Manager/Owner
"WE ARE WHAT WE REPEATEDLY DO.......EXCELLENCE THEN, IS NOT AN ACT, BUT A HABIT!" - Aristotle

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken