Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (966)
Beoordelingen filteren
966 resultaten
Waardering van reizigers
558
292
81
26
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
558
292
81
26
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 966 beoordelingen
Beoordeeld op 19 maart 2018 via mobiele applicatie

Voor 1 nachtje / 2 nachtjes is dit hotel prima, het is schoon, lekker grote bedden, gezellig personeel. Maar als gezin vonden we de buurt echt vreselijk, wij hadden in florida city echt veel meer verwacht, veel fastfood ketens en geen gezellige sfeer in de buurt .. positief is dat het dicht bij de everglades zit en we toch een lekker restaurantje in de buurt hadden gevonden.

Verbleef: maart 2018, reisde met familie
Bedank Kaylee A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tina M, Guest Relations Manager van Quality Inn Florida City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 maart 2018
Google-vertaling

Thank you for sharing your experience with us. We appreciate the input referring to our hotel. Every guest experience is extremely important to us. We value your feedback and thank you for your business.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2017

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima kamer met goede bedden (4 volwassene met 2 queensize bedden). Zeer goed ontbijt. Zwembad is goed, met aparte pooltowels. Wij hebben gebruik gemaakt van de fitnessruimte, de apparatuur was vrijwel nieuw. Ruime parkeerplaats, voldoende ruimte als je terugkomt van Everglades of eten. Prima ligging, op weg naar of verblijf in de buurt van de Everglades of Keys. Diverse eetgelegenheden in de buurt, vlakbij een kleine Outlet.
We waren hier een paar nachten. We hadden een probleem met de wasmachine. Dat werd zonder aarzelen opgelost.
Absolute aanrader.

  • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Bart V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sunny P, Guest Relations Manager van Quality Inn Florida City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Bart V,

Thank you so much for your feedback and kind words regarding the five star service and accommodations that you received during your most recent stay with us! It is wonderful to hear of the great impression we made with our amenities and services. I am glad that we were able to meet your expectations of service and accommodations and we're all looking forward to your next visit!


Beste Bart V,

Hartelijk dank voor uw feedback en vriendelijke woorden over de vijf sterren service en accommodaties die u tijdens uw meest recente verblijf bij ons heeft ontvangen! Het is geweldig om te horen van de geweldige indruk die we hebben gemaakt met onze voorzieningen en diensten. Ik ben blij dat we je verwachtingen van service en accommodaties kunnen ontmoeten en we kijken allemaal uit naar uw volgende bezoek!

We are proud to inform you that your great review helped us win the 2017 Gold award by Choice Hotels. Thank you for staying with us!

For quick and hassle free reservations please call us directly at 305-248-4009 and/or tlflsunny@gmail.com.


Our hotel features:
(1) PROUD RECIPIENT OF THE 2017 "CHOICE HOTELS GOLD AWARD"
(2) 2 KING BEDS, can accommodate up to 4
(3) KING WITH SLEEPER SOFA can accommodate up to 4
(4) 2 QUEEN BEDS, can accommodate up to 4
(5) 40 larger-than-standard rooms (350 sq ft /33 sq meters)
(6) breakfast hours of 6 am to 10 am; large breakfast space inside and large tiki-hut area outside
(7) 56 High Definition (HD) channels including 8 HBO and 3 Cinemax channels
(8) FREE Complimentary Continental/Hot Breakfast offers: English muffins, muffins, Danishes, cereals (frosted flakes, corn flakes, bran flakes, oat meal, fruit loops), fresh fruit, wheat and white bread, apple and orange juice, regular and decaf coffee, tea and hot chocolate, eggs patty square express, fully cooked sausage patties, bacon, omelet, scrambled eggs, make-your own pancakes and waffles
(9)FREE WI-FI
(10)FREE Picnic area with Brick Barbeque
(11) FREE Parking
(12) same management as that of Travelodge next door, winner of Franchisee of the Year award 2013-2014 and Property of the Year 2014/2015
(13) Enjoy the new sitting areas under well-lit Pergolas and tiki-huts
ALLIGATOR FARM (AIR BOAT RIDES) & EVERGLADES/BISCAYNE NATIONAL PARK ARE ONLY 10 MILES FROM OUR HOTEL
(14) Please use our NEW fitness center (open 6 am to 10 pm)

(For best directions on GPS, please type the address of Denny's Restaurant, 401 se 1st Ave, Fl 33034. We are behind the Denny's)

Archie Jeffers & Sunny Patel
Joint GMs
"WE ARE WHAT WE REPEATEDLY DO....EXCELLENCE THEN, IS NOT AN ACT, BUT A HABIT -ARISTOTLE

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juni 2017

Hotel in verschillende afzonderlijke delen maar zeker geen probleem als je naar buiten moet voor t'ontbijt dat in het gedeelte van registratie zit, de verschillende delen staan een beetje rond de parking in U-vorm maar los van elkaar verdeeld.

  • Verbleef: mei 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marina T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sunny P, Guest Relations Manager van Quality Inn Florida City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juni 2017
Google-vertaling

Dear Marina T,

Thank you for taking the time to complete our guest satisfaction survey and for rating our hotel so highly! We seek to give each guest a very comfortable and accommodating experience and we are thrilled to hear of our success in this ambition. We're glad you had a great time with us and we look forward to serving you again.

Beste Marina T,

Bedankt voor de tijd om onze tevredenheidsonderzoek te voltooien en om ons hotel zo hoog te beoordelen! Wij proberen elke gast een zeer comfortabele en gastvrije ervaring te geven en we zijn verheugd om te horen van ons succes in deze ambitie. We zijn blij dat u een geweldige tijd bij ons heeft gehad en we kijken ernaar uit om u opnieuw te dienen.


We are proud to inform you that your great review helped us win the 2017 Gold award by Choice Hotels. Thank you for staying with us!

For quick and hassle free reservations please call us directly at 305-248-4009 and/or tlflsunny@gmail.com.


Our hotel features:
(1) PROUD RECIPIENT OF THE 2017 "CHOICE HOTELS GOLD AWARD"
(2) 2 KING BEDS, can accommodate up to 4
(3) KING WITH SLEEPER SOFA can accommodate up to 4
(4) 2 QUEEN BEDS, can accommodate up to 4
(5) 40 larger-than-standard rooms (350 sq ft /33 sq meters)
(6) breakfast hours of 6 am to 10 am; large breakfast space inside and large tiki-hut area outside
(7) 56 High Definition (HD) channels including 8 HBO and 3 Cinemax channels
(8) FREE Complimentary Continental/Hot Breakfast offers: English muffins, muffins, Danishes, cereals (frosted flakes, corn flakes, bran flakes, oat meal, fruit loops), fresh fruit, wheat and white bread, apple and orange juice, regular and decaf coffee, tea and hot chocolate, eggs patty square express, fully cooked sausage patties, bacon, omelet, scrambled eggs, make-your own pancakes and waffles
(9)FREE WI-FI
(10)FREE Picnic area with Brick Barbeque
(11) FREE Parking
(12) same management as that of Travelodge next door, winner of Franchisee of the Year award 2013-2014 and Property of the Year 2014/2015
(13) Enjoy the new sitting areas under well-lit Pergolas and tiki-huts
ALLIGATOR FARM (AIR BOAT RIDES) & EVERGLADES/BISCAYNE NATIONAL PARK ARE ONLY 10 MILES FROM OUR HOTEL
(14) Please use our NEW fitness center (open 6 am to 10 pm)

(For best directions on GPS, please type the address of Denny's Restaurant, 401 se 1st Ave, Fl 33034. We are behind the Denny's)

Archie Jeffers & Sunny Patel
Joint GMs
"WE ARE WHAT WE REPEATEDLY DO....EXCELLENCE THEN, IS NOT AN ACT, BUT A HABIT -ARISTOTLE

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2016 via mobiele applicatie

Nadat we hier in 2014 ook een goede ervaring met dit hotel hadden hebben wij wederom voor dit hotel gekozen. En dat is wederom goed bevallen. De kamers die wij hadden zagen er netjes en schoon uit. Het ontbijt is uitstekend, en dame in de ontbijtruimte had alles netjes onder controle en was zeer aardig. Kortom nog steeds een absolute aanrader.

Verbleef: november 2016, reisde met vrienden
Bedank Nyyfann
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sunny P, Guest Relations Manager van Quality Inn Florida City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 november 2016
Google-vertaling

Dear Nyyfann, Thank you for letting us know how impressed you with Quality Inn Florida City - Homestead hotel! I can't begin to express how much it means to our management and staff to hear from guests like yourself who have found our accommodations and services to be so welcoming and convenient throughout the years. Your five star review is greatly appreciated! We are all looking forward to your next visit and hope it will be just as enjoyable.

Geachte Nyyfann, Dank u voor ons te laten weten hoe onder de indruk u Quality Inn Florida City u - Homestead hotel! Ik kan niet beginnen te drukken hoeveel het betekent om ons management en medewerkers te horen van gasten als jij die onze accommodaties en diensten hebben gevonden zo gastvrij en handig door de jaren heen te zijn. Uw vijf sterren beoordeling wordt zeer gewaardeerd! We kijken allemaal uit naar uw volgende bezoek en hopen dat het net zo leuk zijn.



For quick and hassle free reservations please call us directly at 305-248-9777 or email: tlflsunny@gmail.com.
Hotel features:
(1) 2 QUEEN BEDS that can accommodate up to 4
(2) SINGLE QUEEN WITH SLEEPER SOFA that can accommodate up to 4
(3) Breakfast hours of 6 am to 10 am; large breakfast space inside and large tiki-hut
(4) all 42” TVS are High Definition (HD) with 8 HBO and 8 Cinemax channels
(5) FREE Complimentary Continental/Hot Breakfast offers: English muffins, muffins, Danishes, cereals (frosted flakes, corn flakes, bran flakes, oat meal, fruit loops), fresh fruit, wheat and white bread, apple and orange juice, regular and decaf coffee, tea and hot chocolate, eggs patty square express, fully cooked sausage patties, baked butter milk biscuit & gravy, bacon, omelet, scrambled eggs, make-your own pancakes and waffles
(6) FREE WI-FI
(7) FREE Picnic area with Barbecue (can use Quality Inn, next door)
(8) FREE Parking in front of the room
(9) FREE Ice
(10) Our staff is fluent in Portuguese, Spanish and English
(11) Guest can now use our NEW fitness center, open from 6 am to 10 pm (at our affiliate Quality Inn, next door)
ALLIGATOR FARM (AIR BOAT RIDES) & EVERGLADES/BISCAYNE NATIONAL PARK ARE ONLY 10
MILES FROM OUR HOTEL.
(For best directions on GPS, please type the address of Denny's Restaurant, 401 se 1st Ave, FL 33034. We are behind the Denny's)
Sunny Patel
Manager/Owner
"WE ARE WHAT WE REPEATEDLY DO.......EXCELLENCE THEN, IS NOT AN ACT, BUT A HABIT!" - Aristotle

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2016

Heel goed te doen voor 1 nacht, er zit een klein zwembad bij, maar dat was voor ons te druk met allerlei families. Vlakbij een hoop tankstations en een aantal fast foods restaurants. Een heel goed ontbijt, het beste wat we kregen op onze rondreis in de US!

  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank naeck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sunny P, Guest Relations Manager van Quality Inn Florida City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 september 2016
Google-vertaling

Dear naeck, Thank you so much for your compliments to our breakfast options and you found the location to be so convenient for your needs. It is wonderful to hear of the great impression we made with our amenities and services. We hope to impress you again during your next visit and we thank you for sharing your experience.

Geachte naeck, Heel erg bedankt voor uw complimenten aan onze opties voor het ontbijt en je vond de locatie zo handig voor uw behoeften. Het is geweldig om te horen van de grote indruk die we gemaakt met onze voorzieningen en diensten. Wij hopen u weer te imponeren tijdens je volgende bezoek en wij danken u voor het delen van uw ervaring.
For quick and hassle free reservations please call us directly at 305-248-9777 or email: tlflsunny@gmail.com.

Hotel features:

(1) 2 QUEEN BEDS that can accommodate up to 4
(2) SINGLE QUEEN WITH SLEEPER SOFA that can accommodate up to 4
(3) Breakfast hours of 6 am to 10 am; large breakfast space inside and large tiki-hut
(4) all 42” TVS are High Definition (HD) with 8 HBO and 8 Cinemax channels
(5) FREE Complimentary Continental/Hot Breakfast offers: English muffins, muffins, Danishes, cereals (frosted flakes, corn flakes, bran flakes, oat meal, fruit loops), fresh fruit, wheat and white bread, apple and orange juice, regular and decaf coffee, tea and hot chocolate, eggs patty square express, fully cooked sausage patties, baked butter milk biscuit & gravy, bacon, omelet, scrambled eggs, make-your own pancakes and waffles
(6) FREE WI-FI
(7) FREE Picnic area with Barbecue (can use Quality Inn, next door)
(8) FREE Parking in front of the room
(9) FREE Ice
(10) Our staff is fluent in Portuguese, Spanish and English
(11) Guest can now use our NEW fitness center, open from 6 am to 10 pm (at our affiliate Quality Inn, next door)
ALLIGATOR FARM (AIR BOAT RIDES) & EVERGLADES/BISCAYNE NATIONAL PARK ARE ONLY 10
MILES FROM OUR HOTEL.
(For best directions on GPS, please type the address of Denny's Restaurant, 401 se 1st Ave, FL 33034. We are behind the Denny's)
Sunny Patel
Manager/Owner
"WE ARE WHAT WE REPEATEDLY DO.......EXCELLENCE THEN, IS NOT AN ACT, BUT A HABIT!" - Aristotle


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken