Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Super verblijf”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Davenport, Florida

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
uranus348 ...
1 beoordeling
“Super verblijf”
Beoordeeld op 12 november 2019 voor een verblijf in december 2018

Wij hebben dit huis in Davenport afgelopen december gehuurd.
Het ligt in een rustigen en veilige wijk.
De pretparken zijn vlakbij en op een 1,5 uur rijden ben je op het strand.
Winkels en restaurants zijn er voldoende in de buurt.
Wij komen hier zeker terug.

Datum van verblijf: december 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 nov 2019
Thank you so much for your review and so glad to see your family back in dec 2019.You are more than welcome and we hope that you will have again a blessed Christmast celebration in our villa.Jenny
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IamRams
1 beoordeling
Beoordeeld op 25 november 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bewoner H
1 beoordeling
Beoordeeld op 18 november 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
davidford ...
Ayrshire, Verenigd Koninkrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 8 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 feb 2019
Dear David,
Thank you for your review.
We are very sorry to read that you had experienced the claiming of the deposit very differently as we did.Most of the time there are two sites on a story; we did not claim the whole deposit and this is the first deposit ever that we had to claim for because we are normally very reluctant in claiming the deposit.This case was different. I would like to keep it this way.
I think for future guest that it is important to know that claiming under the deposit is not a one way step with Trip-Advisor; TripAdvisor hold the deposit in a escrow and if everything is proven and realistic than the reimbursement by Trip-Advisor can take place.Trip-Advisor as a reliable agency is here first for the traveller to offer the guest some protection and in the second place the owner.

Anyway I am very glad to hear that you had no complaints about the villa and that the villa met your full expectation.

Kindest Regards, Jenny
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 april 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: februari 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen