Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.122)
Beoordelingen filteren
3.122 resultaten
Waardering van reizigers
1.314
1.172
409
159
68
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.314
1.172
409
159
68
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.122 beoordelingen
Beoordeeld op 23 juli 2018 via mobiele applicatie

Niets op aan te merken op kamers en hotel op zich maar zeker niets bijzonders.
Alles is voorzien zoals zelfs een golfkar die gasten over het brede strand van hotel naar stoelen en vv bracht.
Verder wel alles tegen betaling wat prima is als het ook goed is.
Verder vond ik clearwater niets bijzonders, beetje torremolinos in de vs.
Mijn advies, rij door naar Sanibel, 10x mooier, leuker en vriendelijker

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank kole2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brad W, Guest Relations Manager van Sheraton Sand Key Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest Prima hotel met gezin,

Thank you for sharing your comments regarding your recent stay. We truly appreciate you taking the time and letting us know how we are doing! We are so glad that you found your accommodations to be to your liking. Our entire team works very hard to ensure each guest has the best possible experience. Clearwater beach is an EXTREMELY popular area, especially in the summer months. We get visitors from all over the world coming to enjoy the wonderful beaches. At times, the area can be a bit busy for some. We hope that you still enjoyed your time in our area and look forward to having you back as our guest should you return to are wonderful area.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2016 via mobiele applicatie

De kamers van het hotel zijn prima; schoon, ruim, prima bedden en voorzien van airco.

Mooi zwembad met handdoekenservice en ligbedden.

Parkeren is gratis.

WiFi op de kamers tegen betaling, maar gratis in de lobby.

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Direct gelegen aan het mooie, witte strand.
In de directe omgeving enkele restaurantjes en winkels.

Mogelijkheid om gebruik te maken van de jolly trolley. Deze bus brengt je naar het centrum van Clearwater. Pier 60 is een aanrader. Een dagkaart voor de trolley kost 5 dollar.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Biro71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DNapoleon, Manager van Sheraton Sand Key Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2016
Google-vertaling

Your loyalty is very important to our resort, we thank you for the nice review. It is our associate’s goal to effectively meet the expectations of our guests and provide excellent customer service. It is gratifying to read that your experience was as anticipated. Our concern is for your satisfaction and the attention to detail is obvious and shows that we genuinely care. Hopefully you were able to see one of our breathtaking sunsets, a walk on the beach and enjoy a cocktail sitting around the fire pit. There is much to do and explore. We look forward to a return visit.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 februari 2016

Met een aantal collega's naar Clearwater Beach voor een congres over de omgeving die een prematuur nodig heeft om zich neurologisch goed te kunnen ontwikkelen. Vanuit de organisatie was dit hotel al gereserveerd daar het congres in het centrum wat er aan vast zit zeer makkelijk te bereiken is. We verbleven met 5 mensen op 2 kamers die allemaal keurig netjes en schoon waren. Deze hebben 2 grote kingsize bedden zodat je daar heerlijk in kunt liggen zonder de ander lastig te vallen. De kamer heeft de beschikking over een badkamer met toilet. Het is alleen wel zo dat de hoogte van de douchekop erg laag is dus mensen die lang zijn moeten in een hele rare houding staan om zich te kunnen wassen. De wastafel bevindt zich buiten de badkamer wat wel als voordeel heeft dat de ander daar verder kan gaan. Er is een balkon hetgeen met de schuifdeur is te bereiken. Wij hadden uitzicht op de oceaan en het fraaie verwarmde zwembad wat er was. Er bevinden zich een klein souvenir winkeltje en een winkeltje met wat etenswaren in het hotel. Op de 9e verdieping bevindt zich een fitness ruimte waar je als hotelgast gebruik van mag maken. Er is een bar en een restaurant. De lunch kan in een klein restaurant wat ook een klein terras heeft gebruikt worden. De prijzen zijn iets duurder dan je misschien gewend bent maar et eten is goed te doen. Aan de receptie wordt je vriendelijk geholpen en kunnen ze je ook info geven over vervoer in de omgeving. Er is op het schiereiland niet veel te doen maar de jolly trolly bus brengt je verder weg. Je kunt hier een dagpas voor 5 dollar voor kopen. Het hotel ligt aan een heel groot wit strand waar ook veel ligbedden van het hotel staan.

Datum van verblijf: februari 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Kaatje58
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DNapoleon, Manager van Sheraton Sand Key Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2016
Google-vertaling

The Sheraton Sand Key is uniquely qualified to welcome you and make you feel right at home - whether you're staying with us for business or leisure. We're always working on new ways to better care for you. It is our goal to effectively meet the expectations of our guests and provide excellent customer service. I'm pleased that you enjoyed our proximity to the beach and also the surrounding area. It is also satisfying to read that your accommodations were adequate. We will look forward to your next stay.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 december 2015 via mobiele applicatie

Fijn hotel direct aan het strand. Jammer dat het zwembad verbouwd werd, die hebben we niet kunnen gebruiken.
Het buffet in het restaurant is ren aanrader!
Kamer zijn schoon en netjes. De kamers hebben ook een balkon.
Auto kan je gratis parkeren bij het hotel.

Datum van verblijf: december 2015
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank FloorBD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2015

Een verblijf in dit hotel is een beleving op zich. Alles is tot in de puntjes verzorgd, het is er super schoon en alles doet men om de gasten zo goed mogelijk te verzorgen.
De kamers zijn ruim, modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Het hotel beschikt over een 3 tal tennisbanen. Op het strand zijn diverse volleyball velden ingericht. De ligbedden en windschermen bevinden zich tegen de watergrens aan. Deze zijn niet gratis.
Rondom het zwembad zijn voldoiende ligbedden.

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank hans m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DNapoleon, Manager van Sheraton Sand Key Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 december 2015
Google-vertaling

We are delighted to hear that you spent quality time relaxing and enjoying our associates concern for your satisfaction during your time spent at the Sheraton Sand Key. Their attention to detail is obvious and they genuinely care. Activities such as Beach Tennis which is an electrifying new sport. May you have enjoyed many memorable moments.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken