Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.275)
Beoordelingen filteren
2.275 resultaten
Waardering van reizigers
1.075
759
260
110
71
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.075
759
260
110
71
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.275 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2016 via mobiele applicatie

Het hotel werd gerenoveerd tijdens ons bezoek, per mail kregen we hierover bericht en konden we eventueel om boeken naar een ander hotel.
Het hotel is mooi gelegen met uitzicht over het water. Het zwembad is prima! Er gaat een shuttle bus richting het prachtige strand van Clearwater Beach, want parkeren is een drama.
Het is een wat chiquer hotel en er is niet heel veel te beleven, daarvoor kun je richting pier 60!

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank nicksheila
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michael M, General Manager van Clearwater Beach Marriott Suites on Sand Key, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2016
Google-vertaling

Dear nicksheila,

Thank you for staying with us. We are happy you enjoyed our location and the pool. We are in the process of modernizing our hotel and we are very excited about all of the positive changes happening at our property. We hope you can return again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2016 via mobiele applicatie

Wij waren van plan om een aantal dagen in Clearwater te blijven vanwege de prachtige stranden aan de Westkust. Het weer zat niet mee en dus zijn wij slechts 1 dag gebleven. Het Mariott hotel was ook geen reden om te blijven. Het hotel is zwaar gedateerd en is aan een renovatie toe en dat gebeurde dan ook tijdens ons verblijf. De kamers zijn voldoende groot maar de badkamer inclusief toilet is echt te klein. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Wij zien geen reden om terug te komen.

Datum van verblijf: augustus 2016
Bedank 734wimb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michael M, Front Office Manager van Clearwater Beach Marriott Suites on Sand Key, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Wim B,

Thank you for providing us feedback. We are terribly sorry if you were not aware of our current modernization going on at our property. We are very excited about all of the changes occurring at our property. Our team as you mentioned is on of our best amenities. We hope you do decide to return in he future to experience our service and fully renovated property. Thank you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 juli 2016

Aangekomen bij het hotel bleek dat de renovatie die gaande was, dringend noodzakelijk is: we kregen een kamer met roest in de badkuip. Na klagen werden we door Brenda en Mikel uitstekend (!!) geholpen en zijn we voor de resterende 5 nachten omgeboekt naar een gerenoveerde kamer op de 10e, die er geweldig uitziet! Ook een (klein) akkefietje met water dat niet wegliep in de douche werd zeer soepel en attent door de balie opgelost. Hulde voor het personeel! Lokatie is geweldig aan de baai, in het restaurant is betaalbaar een heerlijke maaltijd te krijgen. Ook daar weer prima en erg vriendelijk personeel. Enig (klein) nadeel van de ligging: houd rekening met reistijd als je naar populaire bestemmingen rond Orlando wilt (zoals wij). Het is al snel 1 uur 45 minuten (of langer) rijden, aangezien de route filegevoelig is. Strand: er is een gratis shuttle vanuit het hotel naar het strand, maar het is uitstekend aan te lopen (6-10 min). Mooi strand ook, aan/in het park, wel zonder beschutting. Aan de baaikant (waar het hotel aan ligt) is ook een leuk strandje (gewoon de deur uit naar rechts lopen) mét bomen. Bedden hadden iets breder gemogen, we sliepen met een gezin in 2 queensized bedden die wat smal waren.
Samengevat: zelfs ondanks de verbouwing is dit hotel een aanrader!!

Kamertip: Bovenste verdiepingen (10e) zijn prachtige kamers met prima uitzicht (ook op de baai)
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 738nb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Michael M, General Manager van Clearwater Beach Marriott Suites on Sand Key, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2016
Google-vertaling

Dear N. B

Thank you for staying with us and sharing your feedback with our TripAdvisor Community!! We are thrilled you enjoyed your stay and you liked the new rooms. Our staff is still one of our best Amenities and it seems like you enjoyed the service. We hope to see you again next year!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 februari 2016 via mobiele applicatie

Net buiten het drukke clearwater beach ligt dit mooie hotel. Het hotel heeft uitstekende faciliteiten zoals een mooi groot zwembad, hottub, fitness en restaurant. Ontbijt was erg goed geregeld met mooi uitzicht over het water. Internet is hier betaald (wat echt inclusief zou moeten zijn anno 2016), maar na een opmerking hierover hebben ze dit alsnog kosteloos beschikbaar gesteld. Alle kamers hebben dezelfde inrichting welke prima is. Parkeren is gratis op een grote naastgelegen parkeerplaats. Er is gratis vervoer naar het strand aan de overkant maar dit strand kan niet tippen aan het mooie strand van clearwater beach wat op slechts 5 minuten rijden ligt. Zeker naar toe gaan. Voor enkele dollars kan je ook gebruik maken van een bus die continue heen en weer rijd. Aanrader dit hotel.

Datum van verblijf: februari 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Mttie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 26 augustus 2011

Had een geweldige tijd, hotel zou 4 sterren moeten zijn!
Kamers waren prachtig, perfect voor 2 volwassenen en twee tieners. Kluis, geweldig strand en zwembad, hebben een jetski gebruikt, erg leuk. Geweldig ontbijt op de patio, goede prijzen .... Colombiaans restaurant ernaast geweldig.
Kan niet wachten om terug te gaan!

1  Bedank caroline764
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken