Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Nelladella56
Utrecht, Nederland

Prima plek

Beoordeling van Mentor Hotel
5,0 van 5 bollen14 sep 2022 beoordeeld
Voor één nachtje dit hotel geboekt - ik was er ooit eerder in 1993 - en het is een prima hotel. Heel vriendelijke receptioniste, die ook ons een aantal leuke tips gaf. Ook bood ze aan dat we de volgende dag voordat we weer met de boot zouden vertrekken we gebruik mochten maken van de douche in het hotel. Heel fijn!
De kamer heeft zij aanzicht op de haven, is lekker ruim, met airco en een koelkast.
Gebruik van föhn was bij de receptie aangeboden.
De badkamer is wel wat klein en gedateerd, maar wel schoon en netjes, inclusief doucheschuim en shampoo en zeepjes. Wel een douchegordijn.
Het ontbijtbuffet is prima, en we konden lekker buiten het ontbijt gebruiken.
Het hotel ligt vlakbij een paar leuke restaurantjes en ook de andere taverna's en winkeltjes zijn op loopafstand, evenals het museum.
Kortom, een prima plek!
Datum van verblijf: september 2022
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.1 km van Mentor Hotel
Gratis wifi
Zwembad
  • eDreams
  • Agoda.com
  • Lol.travel
0.5 km van Mentor Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.4 km van Mentor Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Priceline
  • Agoda.com
  • Lol.travel
0.2 km van Mentor Hotel
Gratis wifi
Roomservice
Our Yard
  • eDreams
0.1 km van Mentor Hotel
Gratis wifi
Swimming pool and around
  • Priceline
  • eDreams
  • StayForLong
0.6 km van Mentor Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
The stunning blues
    1.0 km van Mentor Hotel
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Paese incantato
    • Priceline
    • eDreams
    • Agoda.com
    0.9 km van Mentor Hotel
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    LazaretoPalace und Umgebung
    • Priceline
    • Agoda.com
    0.7 km van Mentor Hotel
    Gratis wifi
    Restaurant
    View from balcony in the morning.
    • Priceline
    • Agoda.com
    1.7 km van Mentor Hotel
    Gratis parkeren
    Aan het strand
    Meer hotels in Vathy bekijken
    Beoordelingen (137)
    Beoordelingen filteren
    137 resultaten
    Waardering van reizigers
    42
    62
    23
    6
    4
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    42
    62
    23
    6
    4
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    2 - 7 van 137 beoordelingen
    Beoordeeld op 19 juli 2022

    Het hotel ligt op een hele mooie locatie. Het uitzicht aan de haven maakt het gemis van een zwembad meer dan goed. Tja want helaas dat is er niet. En in de haven zwemmen is niet verstandig. Maar een stuk verderop kun je voor 8 euro ( incl drankje) de hele dag aan het zwembad liggen.
    Het hotel heeft een hele goede service. Zodra je gaat inchecken staat er al een flesje water bij de receptie voor je klaar.Dat is al een goed begin.
    Onze kamer had maar liefst 3 bedden en dat voor 2 personen. Maar ook wel lekker. Dan kun je je koffer daarop leggen. Een koelkast op de kamer voor je drankjes is uiteraard ook altijd prettig. Wat er wel ontbreekt is een föhn!
    De douche bestaat alleen uit een douchebak (80/80) en geen douchewand of gordijn. Alles wordt dus wel behoorlijk nat.
    Het ontbijt is in de vorm van een buffet. Ook meer dan genoeg keuze.
    De lift stamt nog uit de jaren 50 denk ik. Echt een heel ouderwets geval 🤭
    De airco is inbegrepen en wil je een kluisje huren kan dat ook. Maar daar moet je dan voor betalen.
    We kregen elke dag schone handdoeken en na 2 nachten alweer schone lakens. Goed geregeld dus.

    Er is een behoorlijke supermarkt op 30 meter afstand en een paar minuten verder lopen zit je al in het stadje. Waar veel leuke winkeltjes zijn en meer dan genoeg restaurants.

    Kamertip: Neem je föhn mee!
    Datum van verblijf: juni 2022
    Bedank LiesbethV148
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 9 oktober 2019

    Terug in Nederland hebben we heimwee naar dit heerlijke hotel met een ontspannen thuisgevoel.
    Het uitzicht op de baai is fenomenaal en sprookjesachtig vanuit een elegant ingerichte kamer, die perfect onderhouden werd en wat roken de dikke handdoeken lekker.
    Het ontbijt met veel verrassingen op het terras met zicht op de wonderschone baai overtrof onze verwachting.
    Het diner aan de kade was erg romantisch en smakelijk,de service was erg vriendelijk.
    We danken de aardige vrouwen van het onderhoud en de ontbijtdames,die alles zo goed verzorgden en aanvulden.
    Speciale aandacht geven we Barbara met de mooie ogen, die altijd zo leuk lachte en die zorgde voor een hartelijk welkom,een mooie kamer en vervoer naar de haven.
    Een hotel om naar terugkeren op dit magische eiland.

    Datum van verblijf: oktober 2019
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank Petronella K
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 17 september 2019 via mobiele applicatie

    We hadden een kamer met balkon met uitzicht op zee. Hotel midden in het gezellige centrum van het havenplaatsje. Aan rechterkant van hotel een aantal zeer leuke restaurantjes, weg van de drukte. Een echte aanrader! Ook mooie wandelingen gemaakt op dit eiland: prachtig!
    Ontbijt was prima!

    Datum van verblijf: september 2019
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank barbarasW3426HH
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 7 juni 2019 via mobiele applicatie

    Rustige, schone en strakke locatie. Mooie view op de haven vanachter een overdekt terras. Uitgebreide menu-kaart. Burger is echt een aanrader. Personeel was erg vriendelijk en beleefd. Extra service van het huis: onbeperkt brood, olijven, ijs voor de drankjes etc. Bij het afrekenen kregen we een glaasje Masticha.

    Datum van verblijf: juni 2019
    Reistype: Reisde met vrienden
    1  Bedank UknowP
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 30 juli 2015

    In Vathi niet ver uit het centrum aan de baai gelegen hotel met vriendelijk personeel. Wij verbleven in de suite. Douchen in het bad met een douchegordijn is niet meer van deze tijd. Verder uitstekend verblijf met goed ontbijt.

    Datum van verblijf: juli 2015
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Locatie
      • Kamers
      • Service
    Bedank Ton D
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Meer beoordelingen bekijken