Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (244)
Beoordelingen filteren
244 resultaten
Waardering van reizigers
121
68
34
12
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
121
68
34
12
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 244 beoordelingen
Beoordeeld op 2 augustus 2017

Mooie lodge, ruime propere kamers, vriendelijk personeel. Wel geen deuren tussen het toilet, douche, badkamer en slaapruimte. Goed ontbijt en avondeten. Iedereen kon wel binnenkijken, recht op ons bed, op onze kamer (12) ook al waren de 'gordijnen' naar beneden, deze verduisterde niet. Lodge heeft een kleine bar waar je amper met 6 personen in kan.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Gertjan9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
100roaringlions, Owner van Singa Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2017
Google-vertaling

Hello,

Thank you for your constructive criticism, we value each and every guest review. We hope that we can try and put your suggestions into place. The lodge is a romantic escape for couples and our bathrooms do offer some privacy and the bathrooms are advertised as being open-planned. We hope you enjoyed the service you received at the lodge and indulged in our delicious breakfast with the other guests. Singa strives to provide a unique experience with each and every stay. Best Wishes, The Bailey Family and Singa Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2016 via mobiele applicatie

We verbleven helaas maar 1 nacht in dit mooie hotel gelegen op korte loopafstand van de zee. Er zijn ongeveer 10 kamers in Moorse sferen. We hadden 2 kamers naast elkaar. De manager zei dat we de kleinste en een na kleinste hadden, wat jammer was omdat er verder slechts 1 kamer bezet was. Onze kamers vonden wij al enorm groot, we werden nieuwsgierig naar de andere kamers. Prachtig ingericht, mooie materialen. Helaas werkte de verwarming niet en kon dit ook niet gemaakt worden, dat was teleurstellend omdat het behoorlijk koud en nat buiten was. De manager bood een andere kamer aan, hebben we geen gebruik van gemaakt omdat we er maar 1 korte nacht waren ivm een vroege vliegreis. Heerlijk gegeten in het knusse restaurant, fijn ontvangst en goede service.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank marjan1412
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
100roaringlions, Owner van Singa Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2016

Hartelijk dank voor je recensie - we zijn altijd blij om te horen dat onze gasten genoten van hun verblijf en dat onze atmosfeer werd gewaardeerd. Al onze kamers zijn open - plan dat zorgt voor een groot gevoel van ruimte en comfort. Bedankt voor ons waarschuwen van de kachel situatie, hebben we kennis genomen en zal onderzoeken . We zijn erg trots op onze medewerkers en zijn altijd blij om te horen dat hun reputatie hen overschrijdt. Wij hopen u weer te zien in de toekomst, voor een langer verblijf ;) Best Wishes, The Bailey Family en The Singa Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2016 via mobiele applicatie

In onze rondreis kwam PE er praktisch gezien één nacht aan te pas. Maar wat een verrassing was room 1 in Singa Lodge, zeer gastvrije ontvangst door Ilke (?). Een verborgen klein paradijsje in de stad. Goede restaurants zoals Ginger dichtbij. Jammer dat beloofd was dat onze open haard na het diner aan zou zijn en we zelf nog aan de slag mochten. Anders 5*. Prima prijs/kwaliteit.

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 471jeannettef
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
100roaringlions, Owner van Singa Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2016

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn altijd blij om te horen dat onze gasten hadden een aangenaam verblijf bij ons. Dank u voor het maken van speciale vermelding van Singa als een verborgen paradijs in de stad - zijn wij van mening dat ook ;) We zijn trots op onze medewerkers reputatie, zal uw compliment worden overgedragen. Wij hopen u weer te zien. Beste wensen, de Bailey Family en The Singa Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 april 2016

We werden super ontvangen , konden onze wagen in een afgesloten garage parkeren, prachtige kamer, hotel dichtbij het strand ! uitgebreid ontbijt met verschillende keuzes. Kregen zelfs een attentie omdat we op huwelijksreis waren !

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Woutervdf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
100roaringlions, Owner van Singa Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juni 2016

Dank u voor uw goede beoordeling en voor het maken van speciale vermelding van wat wij aanbieden. Wij houden van het behandelen van onze gasten, in het bijzonder wanneer een speciale gelegenheid wordt gevierd met ons. Wij hopen u weer te zien. Best Wishes , The Bailey Family en The Singa Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2015

Zeer ruime kamers met een wisselend aanbod per kamer van bad en indeling. Dichtbij het stadscentrum met zeer vriendelijk personeel en bijzonder smakelijk eten.
Tuin zeer mooi aangelegd met tropische planten.

Kamertip: Elke kamer heeft zijn meerwaarde.
Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank vidijo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
100roaringlions, Owner van Singa Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2015
Google-vertaling

Thank you for choosing to stay with us at Singa Lodge, and for sharing your experience with us. We are so pleased to hear that you have enjoyed your stay, and we look forward to welcoming you again in future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken