Afgelopen maand verbleven in deze leuke vakantiewoning. De woning is ideaal gelegen in Igal, vlakbij het thermaalbad. Maar ook het balatonmeer en de verschillende stadjes zijn de moeite van het bezoeken waard.
Het huis zelf is van alle gemakken voorzien. Afwasmachine, ruime koelkast en vriezer, oven en zelfs een wasmachine.
Wat wij erg fijn vonden is het ruime terras en eigen zwembad. Je kunt hier heerlijk vertoeven de hele dag door. Wij komen zeker nog eens terug!
Prijs/kwaliteit | Kamers |
Locatie | Hygiëne |
Dit jaar 10 dagen in Igal op vakantie geweest en het was heerlijk. Hongarije is misschien niet het meest voor de hand liggende vakantieland, maar het zal je verbazen! Met een landklimaat is het al vroeg in het jaar warm en dat blijft het tot ruim in het najaar. En het prijsniveau is - zeker op de minder toeristische plekken - dusdanig dat je beter uit eten kunt gaan dan thuis koken :) Het huis is van alle gemakken voorzien en het grote terras met zwembad maakt het helemaal af! Voor een fijne vakantie hoef je de deur eigenlijk niet eens uit, maar in het dorp en de omgeving is ook nog van alles te beleven. Het termaalbad in Igal, een groot glijbanenpark in Kaposvar, Siofok en het Balatonmeer, dat zijn zo maar wat plekken in de buurt waar je je een of meerdere dagen kunt vermaken. Ook een tripje naar Boedapest is de moeite waard.
Kortom, ben je een keer op zoek naar wat anders zonder meteen in een hutje op de hei te belanden, dan is dit vakantiehuis echt een aanrader!
TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.