Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Geweldig vakantiehuis als "pied à terre" voor het ...”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiehuis -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Nothalten, Bas-Rhin, Grand Est

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Frans5911
Venlo, Nederland
Niveau 6 bijdrager
102 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 18 nuttige stemmen
“Geweldig vakantiehuis als "pied à terre" voor het lopen van de GR5”
Beoordeeld op 10 mei 2016 voor een verblijf in Mei, 2016

Wat een geweldig vakantiehuis hebben Simone en Bernard. En hoe gastvrij waren ze. Het begon al met Kougelhopf en een fles Vin Alsace bij de ontvangst. Het huis is ruim en leuk ingericht en het overdekte terras is geweldig. We hebben een week in dit vakantiehuis verbleven om van daar uit een deel van de GR5 te lopen. Het afsluitend diner met Simone en Bernard zal in onze herinneringen blijven. Een gezellig gesprek, een lekker glaasje wijn, heerlijke Flamkuchen en een super dessert. Wat kan een mens nog meer wensen!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Het overdekte terras met het geweldige uitzicht
Minpunten: niets
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 mei 2016
Een grote dank voor deze leuke boodschap. We zullen goede herinneringen aan u te houden en hopen je te zien op een dag.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Flybuys
Sydney, Australië
Niveau 6 bijdrager
92 beoordelingen
54 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 61 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 mei 2016 voor een verblijf in April, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Everything
Minpunten: That We didn't stay longer.
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 mei 2016
Thank you very much Louise and Bernard for this notice. We were delighted to meet you.
We will obviously happy to see you when you want to return to our region.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Simone H
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 24 juni 2017 voor een verblijf in Juni, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 jun 2017
Merci beaucoup pour cet avis. Nous avons été ravis de faire votre connaissance et confirmons que nous avons passé une superbe semaine avec vous. Nous faisons toujours le maximum pour nos hôtes.Cordialement Simone et Bernard
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_cathy_03 ...
Guise, Frankrijk
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 2 mei 2017 voor een verblijf in April, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 mei 2017
Merci beaucoup pour ce beau témoignage. Nous essayons de faire le maximum pour nos hôtes. J'ai été ravi de faire votre connaissance, malheureusement vous n'avez pas eu le plaisir de faire la connaissance de Bernard. Mais je lui ai dit que vous êtes une famille super sympa. Bonne continuation.
Simone
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Simone H
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 1 maart 2017 voor een verblijf in Februari, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 mrt 2017
Bonsoir,
Merci beaucoup pour votre avis. Nous faisons toujours le maximum pour nos hôtes.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 99
/
Nacht
Week
Maand
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen