Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Via TripAdvisor hier gekomen ”
Beoordeling van Warung Buana

Warung Buana
Geclassificeerd als nr. 1 van 4 Restaurants in Batu Layar
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 5
Gegevens restaurant
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Via tripadvisor zijn we hier terecht gekomen. Toen we keken wat er in de buurt goed beoordeeld was.
Heerlijk gegeten hier. Lijkt inderdaad wel op een lunchroom, het is erg klein en als je het niet weet zou je er voorbij lopen denk ik. Mijn vriend had een rijkelijk belegde pizza, die echt smaak had. Ik had nasi goreng Indonesia special, smaakte super lekker. Ik denk dat we morgen zeker nog eens gaan

Bedank Anouk B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
baiqdians, Pemilik van Warung Buana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2018
Google-vertaling

Thank you very much !!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (260)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 260 beoordelingen

25 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Iedereen zou hier eens moeten komen eten!
De mensen die het uitbaten zijn gewoon super, er speelt leuke muziek en het eten is lekker!

Bedank Lieve S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
baiqdians, Propietario van Warung Buana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 mei 2018
Google-vertaling

Thank you very much!!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein restaurantje, schoon en modern maar klein meer lunchroom achtig. Echter aangenaam verrast toen we de pizza kregen, echt lekker, dunne bodem, krokant, verse toppings, wij hebben ervan genoten. Zeer vriendelijk personeel, zeker voor herhaling vatbaar. Pizza’s kunnen ook bezorgd worden.

Bedank ASQJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
baiqdians, Pemilik van Warung Buana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 april 2018
Google-vertaling

Thank you very much

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 februari 2018 beoordeeld

Hebben aantal keer een pizza gegeten. Vers klaargemaakt nadat je besteld hebt. Geen sfeervol restaurant voor een culinair avondje uit maar de kwaliteit is best goed en smakelijk. Een aanrader. En de prijzen een lachertje.

Bedank kippenschilder
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
baiqdians, Propietario van Warung Buana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 maart 2018
Google-vertaling

Thank you very much. We really apreciate good reviews.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een eenvoudig restaurant aan de doorgaande weg in Senggigi. De pizza is super met krokante bodem. Een geweldige avond gehad, mede dankzij Zanusi (medewerker) en zijn kaartspel. Enorm gelachen

Bedank Marianne B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
baiqdians, Propietario van Warung Buana, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 januari 2018
Google-vertaling

Thank you very much!!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Warung Buana geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding