Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfecte camping; we wilden niet meer weg!”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 3 badkamers, met plaats voor 2 gasten
Montirat, Tarn, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

R2443OZsu ...
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Perfecte camping; we wilden niet meer weg!”
Beoordeeld op 13 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018

Het uitzicht vanaf de tent was geweldig: iedere ochtend opstaan met een vergezicht op de heuvels. Het kabbelende beekje achter de tent en de vogels die ons wekten. Als je brood wilde, dag van tevoren bestellen en je kon het de volgende morgen ophalen.

We hebben ook 2 keer mee gegeten aan de table d'hôte. Wat een heerlijke gerechten toverde Dineke dan tevoorschijn en vooral ook fijn te weten waar de producten vandaan komen, zoals de paarse bonen uit eigen moestuin (die groen kleurden tijdens het koken) kersen bij de buurman, verse geitenkaas van een marktje (die we zelf later ook bezocht hebben om nogmaals te proeven). Over de groenten en fruit uit de moestuin; die mag je plukken om je eigen maaltijd samen te stellen (tegen kleine vergoeding). Wat een heerlijkheid!

Harrie en Dineke laten je met rust als je dat wilt maar zijn ook niet om een praatje verlegen.

Al met al, een top ervaring en zeker voor herhaling vatbaar :)

Datum van verblijf: augustus 2018
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FamBoerem ...
Apeldoorn, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Fijne kleine camping.”
Beoordeeld op 23 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Heerlijke tijd gehad in onze ingerichte tent. Zeer gastvrij onthaald door Harry en Dineke, met een glaasje lokale wijn. Fijn verwend met de maaltijden van Dineke en de genoten van de groenten uit de eigen moestuin. Ook voor onze kleine kinderen genoeg te doen met een klein stromend beekje aan de camping, verschillende buitenspeelgoed die we konden gebruiken! Veel te doen in de omgeving, zoals heerlijk zwemmen, leuke historische dorpjes en steden, markten. (Wandelen niet aan toe gekomen door de warme zomer maar is mogelijk zelfs vanaf de camping). Een aanrader voor wie rust en ruimte op prijs stelt!

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gvanmauri ...
Zwolle, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“De kamer is prachtig en Harry en Dineke doen er alles aan om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. D”
Beoordeeld op 4 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

De omgeving is fantastisch om te wandelen en vergeet de racefiets niet
In Najac is een groot sportcentrum voor allerlei outdoor actifiteiten

Datum van verblijf: mei 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
loesjewit ...
Zwolle, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Heerlijk verblijf!”
Beoordeeld op 3 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Heerlijk verblijf gehad.

Het huis en omgeving is een idyllische plek opzich.

De kamer waarin we verbleven is met oog op detail opgeknapt, het is daar heerlijk koel, en het bed slaapt fantastisch.

Mooie omgeving, gastvrije eigenaren.

Een paar keer gereserveerd bij de table d’ hôte met verse producten uit eigen moestuin.

We kwamen geheel uitgerust weer terug uit Pont de la planque.

Datum van verblijf: mei 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pieter038
Zwolle, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 3 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: mei 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen