Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Altijd een welgekomen gast”
Beoordeling van Sandbar By The Sea

Sandbar By The Sea
Geclassificeerd als nr. 4 van 70 Restaurants in Jomtien Beach
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 15
Gegevens restaurant
19 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Aan het bekende Dongthan
strand in Jomtien Pattaya vind je dit heerlijke restaurant/brasserie. Verzorgde locatie, vriendelijk personeel, lekkere Thaise maar ook Europese gerechten en ook ontbijt mogelijk. Zeven dagen op zeven dagen open. Zeker in het seizoen worden er regelmatig avonden met goede livemuziek, uitgebreid buffet of á la carte-gerechten aangeboden. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding! Sandbar mag je gerust een gevestigde waarde noemen waar het aangenaam toeven is!

Bedank Theo069
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stanley P, Owner van Sandbar By The Sea, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 november 2017
Google-vertaling

Our sincere thanks for your kind comments and review. It gives us much encouragement on our attempts to service our valued guests. Hope to welcome you back to the restaurant in the near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (466)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 466 beoordelingen

20 maart 2017 beoordeeld

Op zondagavond het restaurant bezocht, een goede plek buiten gekregen omdat we gereserveerd hadden. Het eten is gewoon prima, maar niet bijzonder. de bediening is zeer attent en toch niet opdringerig .Een 7 koppige band speelde er met het juiste geluidsnivo zodat je nog met elkaar kunt praten. De zang werd aangevuld door iemand uit het publiek, waardoor het dak eraf ging. Een smakelijke en vermakelijke avond, kan iedereen aanraden die Jomtien Beach wil bezoeken

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Barlo2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stanley P, Owner van Sandbar By The Sea, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 maart 2017
Google-vertaling

Thanks for your visit to our restaurant which was during our regular Music Nights, which are quite well attended. Glad to hear that you enjoyed the experience and will return again in the near future. Thanks again for your patronage and support.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 maart 2017 beoordeeld

Leuke locatie met eekhoorns in de bomen. Lekker ontbijt. Zowel alacarte als buffet. Direct aan het strand

Bedank Astrid v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sandbarbythesea, Owner van Sandbar By The Sea, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 maart 2017
Google-vertaling

Much thanks for your kind comments and review. Looking forward to welcoming you back again shortly.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2015 beoordeeld

Een favoriet restaurant van ons is het Sandbar retaurant omdat dit aan een verkeerloze weg ligt in een mooi verlichte tuin aan de boulevard Dongtan in Jomtien. Je kunt ook binnen zitten in een keurig net restaurant, waar zo nu en dan een bandje optreedt en nog heel goed is ook!
Er is een ruime keuze, maar ons favoriet is vooral de kip met sweet and soursaus omdat het goed vers is, maar ook de gebakken rijst met sateh is erg lekker.
De service is meer dan goed, vriendelijk en de eigenaar loopt rond voor een praatje en kijkt of alles goed verloopt!
De porties zijn zeer royaal en steevast erg goed. De prijzen zijn daar ook naar.
Kennelijk wil iedereen kwalitatief eten, want elke avond is het terras geheel vol.
Er heerst een gemoedelijke sfeer!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Trudi B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stanley P, Owner van Sandbar By The Sea, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 december 2015
Google-vertaling

Your kind review is well appreciated. All of the service staff are there to ensure that the guests are well taken care of, and if there are any questions, the owner and manager will be there to handle quickly. We want to make sure that our service and food quality remains at a high level. Come back and visit us again, and much thanks for your support.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2015 beoordeeld

Hier meerdere malen ontbeten en gelunched. Alle keren was met name het ontbijt erg lekker. Voor de lunch ook gekozen voor een europese maaltijd, omdat dit restaurant zo europees oogt. Het thaise eten kan ik dan ook geen oordeel over geven. De service is uitstekend en het eten is ook prima. Daarnaast is er een redelijk snelle wifi verbinding, wat ook wel zo fijn is. Er is een prima uitzicht op de zee en het strand vanaf het terras. Enige nadeel kan zijn (als je je er aan stoort) dat er veel oudere mannen zitten met thaise jongens/mannen. Ik vond dit persoonlijk geen probleem omdat het eten gewoon uitstekend is en de tent erg fris en schoon oogt.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Nelis010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stanley P, Owner van Sandbar By The Sea, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 september 2015
Google-vertaling

Thanks you for taking the time to review our restaurant. It is a pleasure to welcome you and we hope to see you back shortly. Look for more menu selections and continued changes in our restaurant and we will look forward to more constructive comments from our valued customers.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sandbar By The Sea bekeken, bekeken ook

Jomtien Beach, Pattaya
Pattaya, Provincie Chonburi
 
Pattaya, Provincie Chonburi
Pattaya, Provincie Chonburi
 
Pattaya, Provincie Chonburi
Pattaya, Provincie Chonburi
 

In Sandbar By The Sea geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding