Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Zeer goed vakantiehuisje!”

Beoordeling van Guesthouse De Poort

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Gasthuis -
7 slaapkamers, 6 badkamers, met plaats voor 16 gasten
Zottegem, Oost-Vlaanderen

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 56 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
275lienl
Brugge, België
2 beoordelingen
“Zeer goed vakantiehuisje!”
Beoordeeld op 24 december 2018 voor een verblijf in december 2018

Een zeer ruim, proper en goed onderhouden vakantiehuis. De jacuzzi, sauna en infrarood kabine zijn echt een meerwaarde!

Datum van verblijf: december 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fienvm
Brugge, België
2 beoordelingen
“Fantastische locatie”
Beoordeeld op 19 december 2018 voor een verblijf in december 2018

We hebben met een vriendengroep uit Gent enorm genoten van ons verblijf. het is een comfortabele woning, met alles wat je nodig hebt en als leuke extra's de jacuzzi en sauna. Er zijn heel wat slaapkamers en voldoende badkamers.
Wij zijn vol lof.

De communicatie met de verhuurder verliep ook heel vlot.

Datum van verblijf: december 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joran T
Oostende, België
2 beoordelingen
“Weekendje met vrienden”
Beoordeeld op 2 december 2018 voor een verblijf in november 2018

Gezellig en comfortabel huis. De jacuzzi en sauna deden ook deugd na de herfstwandelingen. Prijs kwaliteit zeker een aanrader.

Datum van verblijf: november 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ellenlamm ...
Meulebeke, België
2 beoordelingen
“Top vakantiehuis!”
Beoordeeld op 21 november 2018 voor een verblijf in november 2018

Voor de tweede maal een leuk verblijf gehad in Velzeke. Mooie wandelingen gemaakt in de omgeving. Het vakantiehuis was tiptop in orde. De wellnessfaciliteiten werden door jong en oud erg gesmaakt. Niks op aan te merken, doe zo voort! PS: een goed idee, die extra frigo.

Datum van verblijf: november 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Camper006 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Gasthuis De Poort”
Beoordeeld op 8 november 2018 voor een verblijf in november 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Zeer goed verblijf alles was ter beschikking . Positief voor jong en oud is
de welness . Rustig gelegen niet ver af van een bakkerij.
Streek om mooie wandelingen te maken

Datum van verblijf: november 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
deplancke ...
Oostende, België
1 beoordeling
“Fijn vriendenweekend”
Beoordeeld op 10 oktober 2018 voor een verblijf in oktober 2018

Wij hadden een hele fijne tijd in vakantiehuis 'De Poort'. Hartelijke ontvangst door Kris, waarmee de voorafgaande communicatie heel vlot verliep. Mooie woning met heel wat ruimte. Elke kamer heeft ook z'n eigen badkamer. Ook de wellness vonden wij een meerwaarde om lekker te ontspannen. Van aan en rond de woning starten er heel wat wandel-en fietsroutes. Een bezoekje aan dancing de Parasol is zeker een aanrader.

Datum van verblijf: oktober 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KoenraadV ...
Brugge, België
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Mooi vakantiehuis, goed uitgerust”
Beoordeeld op 3 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018

Het vakantiehuis was volledig voorzien van keukengerei, veel slaapkamers met zeer goede bedden , veel kapstokken overal (= vaak een tekort in weekendhuizen), een aparte ruimte met speeltuig voor de kinderen, goede wellness-voorzieningen. Het huis was ook zeer proper gekuist toen we aankwamen en we kregen vriendelijke uitleg van de eigenaar. Kortom: het huis was z'n hoge prijs waard!
Een klein minpuntje: er waren geen diepe borden om bv. spaghetti te eten.

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen