Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfecte combinatie van luxe, rust en ...”

Beoordeling van Guesthouse De Poort

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Gasthuis -
7 slaapkamers, 6 badkamers, met plaats voor 16 gasten
Zottegem, Oost-Vlaanderen

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 42 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
lesversch ...
Gent, België
1 beoordeling
“Perfecte combinatie van luxe, rust en gezelligheid. Een topper !”
Beoordeeld op 19 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018

Na een hartelijke ontvangst door de eigenaar hebben wij met onze vriendengroep genoten van de luxe, gezelligheid en rust van De Poort. De living, maar vooral de keukentafel leidde tot urenlange gesprekken en plezier. De wellness was top. Vooral na wandelingen in deze prachtige streek, waren de sauna, infraroodcabine en de jacuzzi zalig 'thuis' komen. Een absolute aanrader om te ontvluchten !! Wij komen graag terug.

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Seaside59 ...
1 beoordeling
“Genieten in “De Poort””
Beoordeeld op 23 november 2017 voor een verblijf in november 2017

De Poort is ideaal als uitvalbasis voor de mooiste locaties in de Vlaamse Ardennen met o.a. uitgestippelde wandelingen (via app) en/of avontuurlijke fietsroutes.
Maar... De Poort is vooral thuiskomen in een “super” comfortabele woning, ruim, licht, eigentijds en smaakvol aangekleed.
De luxe wellness werd door ons gezin van 14 plus baby ten volle benut, de kids vonden de speelruimte top en voor mijn man (MS-patiënt) was de gelijkvloerse slaapkamer met volledig aangepaste badkamer een niet te onderschatten pluspunt .
En... er zijn in de omgeving uitstekende traiteurdiensten!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sunshine2 ...
1 beoordeling
“perfecte woning voor grote familie”
Beoordeeld op 17 november 2017 voor een verblijf in november 2017

Ons jaarlijkse weekend vakantie hebben we in familieverband in de Vlaamse Ardennen doorgebracht met leuke wandelingen, barbecue, enz. De woning was super ingericht en de kleinkinderen hebben zich goed geamuseerd, zeker in de jacuzzi. Een aanrader.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrick G
Brussel, België
Niveau 3 bijdrager
22 beoordelingen
18 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 nuttige stemmen
“Goed adres met tal van activiteiten in de buurt”
Beoordeeld op 6 november 2017 voor een verblijf in oktober 2017

Voor de 13de maal op stap met een aantal jeugdvrienden.
Leuk adresje om van hieruit op stap te gaan : fietstochten, met alpaca's op stap, stadwandeling in Oudenaarden, sportieve activiteit bij The Outsider. Stuk voor stuk leuke ontdekkingen...

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
wilfried ...
Stekene
1 beoordeling
“Perfect uitgeruste vakantiewoning.”
Beoordeeld op 6 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017

De woning is zeer proper en efficiënt ingericht; er is heel veel keukenmateriaal aanwezig. Er zijn met jacuzzi, sauna, infraroodcabine en enkele speeltuigen voor de kinderen voldoende mogelijkheden om ook bij slecht weer iedereen een aangenaam verblijf te waarborgen. Als de tuin nog kan afgewerkt en aangevuld worden met enkele speeltuigen voor de kinderen is het top. De omgeving is nogal heuvelachtig maar geeft als het weer het toelaat voldoende kansen tot fietsen en wandelen; ook enkele interessante bezienswaardigheden en bezoekjes in de omgeving zijn de moeite waard.

Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
martinepu ...
Deerlijk, België
1 beoordeling
“Prachtige verblijfplaats op een prachtige lokatie”
Beoordeeld op 27 september 2017 voor een verblijf in september 2017

Perfect uitgeruste woning met alle comfort ! Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar.
Unieke streek met veel mogelijkheden : richting Geraardsbergen (in de Gavers kan je fietsen huren, minigolfen, zwemmen, roeien, zonnen...) De Zwalmstreek ligt op 5 min (prachtige wandelmogelijkheden) of je kan afzakken richting de Schelde. Het nabijgelegen dorpje Dikkele is mooi. En in 't Alkeveld zijn er lekkere ijsjes te verkrijgen

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
carinawan ...
Zelzate, België
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
“Super weekend in een super vakantieverblijf”
Beoordeeld op 15 september 2017 voor een verblijf in september 2017

De vakantiewoning was super. Zeer goed uitgerust en goed gelegen.
We hebben Aalst bezocht met gids en op zondag het provinciaal archeologisch museum. De sauna, infraroodcabine en jacuzzi bij de woning boden de nodige ontspanning.
Op aanraden van de eigenaar hebben we een zeer goede traiteur en 2 activiteiten gevonden.
De woning is een aanrader. Super tevreden!!!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen