Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfect uitgeruste vakantiewoning.”

Beoordeling van Guesthouse De Poort

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Gasthuis -
7 slaapkamers, 6 badkamers, met plaats voor 16 gasten
Zottegem, Oost-Vlaanderen

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 45 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
wilfried ...
Stekene
1 beoordeling
“Perfect uitgeruste vakantiewoning.”
Beoordeeld op 6 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017

De woning is zeer proper en efficiënt ingericht; er is heel veel keukenmateriaal aanwezig. Er zijn met jacuzzi, sauna, infraroodcabine en enkele speeltuigen voor de kinderen voldoende mogelijkheden om ook bij slecht weer iedereen een aangenaam verblijf te waarborgen. Als de tuin nog kan afgewerkt en aangevuld worden met enkele speeltuigen voor de kinderen is het top. De omgeving is nogal heuvelachtig maar geeft als het weer het toelaat voldoende kansen tot fietsen en wandelen; ook enkele interessante bezienswaardigheden en bezoekjes in de omgeving zijn de moeite waard.

Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
martinepu ...
Deerlijk, België
1 beoordeling
“Prachtige verblijfplaats op een prachtige lokatie”
Beoordeeld op 27 september 2017 voor een verblijf in september 2017

Perfect uitgeruste woning met alle comfort ! Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar.
Unieke streek met veel mogelijkheden : richting Geraardsbergen (in de Gavers kan je fietsen huren, minigolfen, zwemmen, roeien, zonnen...) De Zwalmstreek ligt op 5 min (prachtige wandelmogelijkheden) of je kan afzakken richting de Schelde. Het nabijgelegen dorpje Dikkele is mooi. En in 't Alkeveld zijn er lekkere ijsjes te verkrijgen

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
carinawan ...
Zelzate, België
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
“Super weekend in een super vakantieverblijf”
Beoordeeld op 15 september 2017 voor een verblijf in september 2017

De vakantiewoning was super. Zeer goed uitgerust en goed gelegen.
We hebben Aalst bezocht met gids en op zondag het provinciaal archeologisch museum. De sauna, infraroodcabine en jacuzzi bij de woning boden de nodige ontspanning.
Op aanraden van de eigenaar hebben we een zeer goede traiteur en 2 activiteiten gevonden.
De woning is een aanrader. Super tevreden!!!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Regine R
1 beoordeling
“Zeer mooi ingerichte en ruime woning. Een echte aanrader.”
Beoordeeld op 29 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Het contact met de eigenaar verloopt zeer vlot en zeer correct.
Het huis is voorzien van alle moderne comfort en is ook voorzien om grote groepen te ontvangen. De foto's op de website komen zeker overeen met de realiteit.
De bedden liggen goed, de badkamers zijn eveneens dik in orde.
Qua omgeving zijn de Vlaamse Ardennen ook een aanrader.
Niet twijfelen: boeken!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TomKE85
Brugge, België
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Fantastisch uitgerust huisje op een perfecte ligging”
Beoordeeld op 28 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

De woning is ideaal om met een groep vrienden of familie een vakantie in de Vlaamse Ardennen door te brengen. Het huis is heel goed uitgerust zodoende dat je zelf zo goed als niets dient mee te nemen. De welness-faciliteiten zijn een zalige extra na een dagje fietsen in deze prachtige streek.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RaymondV1 ...
1 beoordeling
“Excellent”
Beoordeeld op 14 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017

Zeer goed . Alle comfort aanwezig . Zeer relax en ontspannend . Mogelijkheden voor prachtige wandelingen en lekker eten .

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ellenlamm ...
Meulebeke, België
1 beoordeling
“Een aanrader!”
Beoordeeld op 1 juli 2017 voor een verblijf in juni 2017

We hadden een fantastisch weekend in vakantiehuis De Poort. Mooie grote kamers, idem voor de badkamers. Grote keuken en living. Alles is voorzien. Niks op aan te merken. Aparte speelkamer voor de kids en terras zijn een pluspunt. De kids vonden de jacuzzi top! Voor herhaling vatbaar... Misschien een kleine tip: een extra frigo om onze drank te koelen met het warme weer zou ideaal geweest zijn. Bedankt aan de gastheer voor de warme ontvangst.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen