Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Mooi zwembad met fantastisch uitzicht!”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 3 gasten
Paraga, Mykonos, Cycladen, South Aegean

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Melanie K
2 beoordelingen
“Mooi zwembad met fantastisch uitzicht!”
Beoordeeld op 13 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018

De kamer en badkamers zijn basic. De keuken is vrij leeg dus echt iets koken is niet mogelijk. Het ontbijt is prima. Kamers worden elke dag goed schoongemaakt en de handdoeken worden vervangen. Ik raad je aan een auto te huren. De bushaltes zijn niet altijd even makkelijk te vinden en de eetgelegenheden in de buurt (loopafstand) zijn aan de prijs!

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 okt 2018
Dear Melanie,

Hello from Eos.

Many thanks for your holiday feedback.

I am delighted that your stay with us was enjoyable. The whole Eos Team works hard to ensure that your holiday is a success, so it is always nice to hear positive feedback from our clients - it makes all the effort worthwhile.

Regarding your comments about cooking facilities, kindly note that the entitled property is not advertised as a property with full kitchen, but just for preparing something light. Please see below copy of the relevant advert:

[Adjacent is the kitchen, for those who wish to prepare something light, with a small fridge, oven and electric cooker with two hobs.]

We look forward to welcoming you back another time and wish you all the best.

With kindest regards

The Eos Team.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
grandicel ...
Cattolica, Italië
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 jun 2018
Dear Guest,
Good morning from Eos.
I am delightful to have received your feedback, concerning your recent stay in Maganos Frangiska Exi and thanks very much for your kindness and time to review.
Furthermore I would need to assure that the whole Team is happy to know that your holiday was a success. This is making our effort worthwhile!
Thanking you once again for your positive review and kindness, I look forward to welcoming you back in one of our properties and I am sure that my colleague will do their best again to make your stay one to remember.
With kindest regards

The Eos Team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen