Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een gezellig diner met vrienden.”
Beoordeling van Moy Fa

Moy Fa
Geclassificeerd als nr. 1 van 19 Restaurants in Axel
Keukens: Chinees
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

We hebben genoten van het verrassingsmenu van Akuen de eigenaar. Het was een moderne interpretatie van authentieke Chinese smaken.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jan S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (99)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 99 beoordelingen

2 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals altijd heerlijk gegeten in een ongedwongen gezellige sfeer. Menukeuze is groot en gevarieerd. Kortom prima!

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank manitah2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2019 beoordeeld

Met vrienden wezen eten, en genoten van het FER seizoensmenu. Vanaf het voorgerecht tot het dessert was alles heerlijk en ook netjes geserveerd. Wij hopen nog lang in Axel te kunnen genieten van deze zaak die meer bied als standaard chinees eten. Ook de afhaal is altijd goed van kwaliteit, wat ik bijdeze graag wil vermelden als tip.

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank mailbokx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 mei 2019 beoordeeld

De ontvangst en bediening is door vriendelijke mensen, je krijgt een (keuze)advies als het nodig is, goed verzorgde tafels en gerechten

Datum van bezoek: november 2018
1  Bedank Cees H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 april 2019 beoordeeld

Uitstekend chinees restaurant dat door geen enkele andere chinees kan worden verbeterd. Wij komen hier al jaren en de kwaliteit van de gerechten is heel goed. De service van het personeel is uitstekend. D aankleding en sfeer in de zaak stijgt ver uit boven het niveau van elk ander chinees restaurant.

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank GarandM1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Moy Fa bekeken, bekeken ook

 
Sas van Gent, Zeeland
 

In Moy Fa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding