Deze rijsttafel, De Bandoeng, is een èchte aanrader. Deze mensen weten wat ze doen. Heerlijk!
Robert Seghers
Robert Seghers
Voor lekker Indonesisch eten in een relaxte huiselijke sfeer moet je bij Bandoeng in Oost-Souburg zijn. Gedreven, vriendelijke bediening en service en heerlijk eten maken dit tot ene prima combinatie en afhalen in Coronatijd, eveneens een aanrader
Voor de eerste keer eten afgehaald bij Bandoeng.
Zeer vriendelijke mensen en het eten was subliem verpakt! Heerlijke kroepoek erbij en een fantastisch lekkere zelfgemaakte Sambal.
Ook nog een "proeverij'tje" van Spekkoek.
Wij hadden een Rijsttafel Ketjil voor 2 personen.
Nou écht!! Wat hebben wij zitten smullen!
Als de restaurants weer open gaan is dit de eerste die wij gaan bezoeken. Het ziet er ook zo knus uit binnen...
Ga zo door!
Lieve groet van Familie Petiet uit West Souburg
We komen al jaren regelmatig bij Bandoeng.
Eerst met mijn vader, zijn vriendin en mijn (Indische) vrouw.
Nu jaren later, mijn vader en mijn vrouw zijn overleden, komen mijn toekomstige vrouw en ik nog steeds regelmatig terug om hier te genieten van de overheerlijke, echt Indische gerechten. Het schijnt dat het elke keer lekkerder smaakt dan de keer daarvoor. Bovendien is de bediening echt subliem. Ook de inrichting zorgt ervoor dat je meteen Senang voelt. Nu in de Corona tijd is alles anders, maar als je gerechten bij Bandoeng besteld zijn ze nog steeds van top kwaliteit en de manier waarop ze verpakt worden, geweldig. Wij hopen dat we binnenkort weer gezellig in het restaurant zelf kunnen komen eten. Wij kijken er naar uit.
Sampai jumpa lagi
Bandoeng is één van onze favoriete restaurants. Het eten is er altijd heerlijk (Javaans buffet!) en de mensen zijn erg vriendelijk. In verband met de corona konden we nu enkel afhalen. Voor 4 personen rijsttafel Ketjil besteld, met daarbij nog twee porties Pangsit en spekkoek. Het eten was keurig verpakt in een mooie doos, alle gerechten waren goed warm. De hoeveelheid viel ons echter een beetje tegen. Voor 4 goede eters was het echt te weinig. Kleine porties vlees, wel veel nasi en dat voor bijna 90 euro. Wij zijn blij als we weer in het restaurant kunnen eten.