Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Afhalen Rijsttafel Bandoeng”
Beoordeling van Indisch Restaurant Bandoeng

Indisch Restaurant Bandoeng
Geclassificeerd als nr. 1 van 5 Restaurants in Oost-Souburg
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 38
Keukens: Indonesisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Buffet, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
Beschrijving: Welkom bijIndisch Restaurant Bandoengin Oost-Souburg Al vanaf 1973 staat onze deur open voor iedereen die van een echte Indische maaltijd willen genieten.Onze rijsttafels "Ketjil" en "Bandoeng" worden nog met precies dezelfde gerechten opgediend als destijds.Rijsttafels vinden hun oorsprong in de "eetcultuur" van gerepatrieerde Indische Nederlanders in het Den Haag van begin jaren vijftig.(Prachtig in beeld gebracht in de nederlandse speelfilm "My blue heaven").Ook de Nasi Rames (rijsttafeltje op bord) stamt uit deze periode. Voor degene die niet aan tafel willen blijven zitten hebben we al bijna 40 jaar de rijsttafel in buffetvorm;"Ons welbekend Javaans Buffet" Hier kunt u een onbeperkte keuze maken uit meer dan 40 gerechten, waaronder 2 soorten saté.Vooraf is er een keuze uit 3 voorgerechten,Pangsit Goreng, Bapao of Indische Groentesoep, wat aan tafel wordt geserveerd. Ook voor de vegetariërs hebben we een lekkere rijsttafel samengesteld.Maar u kunt ook gewoon deelnemen aan het buffet, want er staan genoeg vegetarische gerechten op en desgewenst doen we er nog een vegetarisch sateetje en omeletje bij! Kortom: de moeite waard om (weer) eens bij Bandoeng binnen te stappen! Selamat datang dan selamat makan
6 maart 2021 beoordeeld

Deze rijsttafel, De Bandoeng, is een èchte aanrader. Deze mensen weten wat ze doen. Heerlijk!
Robert Seghers

Datum van bezoek: maart 2021
1  Bedank RECSeghers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (236)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

13 - 17 van 236 beoordelingen

1 maart 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor lekker Indonesisch eten in een relaxte huiselijke sfeer moet je bij Bandoeng in Oost-Souburg zijn. Gedreven, vriendelijke bediening en service en heerlijk eten maken dit tot ene prima combinatie en afhalen in Coronatijd, eveneens een aanrader

Datum van bezoek: maart 2021
Bedank KingtuuropReis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2021 beoordeeld

Voor de eerste keer eten afgehaald bij Bandoeng.
Zeer vriendelijke mensen en het eten was subliem verpakt! Heerlijke kroepoek erbij en een fantastisch lekkere zelfgemaakte Sambal.
Ook nog een "proeverij'tje" van Spekkoek.
Wij hadden een Rijsttafel Ketjil voor 2 personen.
Nou écht!! Wat hebben wij zitten smullen!
Als de restaurants weer open gaan is dit de eerste die wij gaan bezoeken. Het ziet er ook zo knus uit binnen...
Ga zo door!
Lieve groet van Familie Petiet uit West Souburg

Datum van bezoek: februari 2021
1  Bedank Annpetiet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2021 beoordeeld

We komen al jaren regelmatig bij Bandoeng.
Eerst met mijn vader, zijn vriendin en mijn (Indische) vrouw.
Nu jaren later, mijn vader en mijn vrouw zijn overleden, komen mijn toekomstige vrouw en ik nog steeds regelmatig terug om hier te genieten van de overheerlijke, echt Indische gerechten. Het schijnt dat het elke keer lekkerder smaakt dan de keer daarvoor. Bovendien is de bediening echt subliem. Ook de inrichting zorgt ervoor dat je meteen Senang voelt. Nu in de Corona tijd is alles anders, maar als je gerechten bij Bandoeng besteld zijn ze nog steeds van top kwaliteit en de manier waarop ze verpakt worden, geweldig. Wij hopen dat we binnenkort weer gezellig in het restaurant zelf kunnen komen eten. Wij kijken er naar uit.
Sampai jumpa lagi

Datum van bezoek: februari 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank HappyInSouburg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 januari 2021 beoordeeld

Bandoeng is één van onze favoriete restaurants. Het eten is er altijd heerlijk (Javaans buffet!) en de mensen zijn erg vriendelijk. In verband met de corona konden we nu enkel afhalen. Voor 4 personen rijsttafel Ketjil besteld, met daarbij nog twee porties Pangsit en spekkoek. Het eten was keurig verpakt in een mooie doos, alle gerechten waren goed warm. De hoeveelheid viel ons echter een beetje tegen. Voor 4 goede eters was het echt te weinig. Kleine porties vlees, wel veel nasi en dat voor bijna 90 euro. Wij zijn blij als we weer in het restaurant kunnen eten.

Datum van bezoek: januari 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Santana6570
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Indisch Restaurant Bandoeng bekeken, bekeken ook

 

In Indisch Restaurant Bandoeng geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.