Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top(pers)”
Beoordeling van Indisch Restaurant Bandoeng

Indisch Restaurant Bandoeng
Geclassificeerd als nr. 1 van 5 Restaurants in Oost-Souburg
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 38
Keukens: Indonesisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Buffet, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
Beschrijving: Welkom bijIndisch Restaurant Bandoengin Oost-Souburg Al vanaf 1973 staat onze deur open voor iedereen die van een echte Indische maaltijd willen genieten.Onze rijsttafels "Ketjil" en "Bandoeng" worden nog met precies dezelfde gerechten opgediend als destijds.Rijsttafels vinden hun oorsprong in de "eetcultuur" van gerepatrieerde Indische Nederlanders in het Den Haag van begin jaren vijftig.(Prachtig in beeld gebracht in de nederlandse speelfilm "My blue heaven").Ook de Nasi Rames (rijsttafeltje op bord) stamt uit deze periode. Voor degene die niet aan tafel willen blijven zitten hebben we al bijna 40 jaar de rijsttafel in buffetvorm;"Ons welbekend Javaans Buffet" Hier kunt u een onbeperkte keuze maken uit meer dan 40 gerechten, waaronder 2 soorten saté.Vooraf is er een keuze uit 3 voorgerechten,Pangsit Goreng, Bapao of Indische Groentesoep, wat aan tafel wordt geserveerd. Ook voor de vegetariërs hebben we een lekkere rijsttafel samengesteld.Maar u kunt ook gewoon deelnemen aan het buffet, want er staan genoeg vegetarische gerechten op en desgewenst doen we er nog een vegetarisch sateetje en omeletje bij! Kortom: de moeite waard om (weer) eens bij Bandoeng binnen te stappen! Selamat datang dan selamat makan
15 april 2020 beoordeeld

Nu met het corona virus alleen afhalen. Geen probleem alles keurig verzorgd. En als extra nog iets lekkers voor bij de koffie.
Ben blij dat ze dit doen zeker voor de vaste klanten.

Datum van bezoek: april 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 73hannied
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (236)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

28 - 32 van 236 beoordelingen

22 maart 2020 beoordeeld

Vrijdag een voortreffelijke rijsttafel afgehaald (ivm corona is het restaurant gesloten)
Wat een heerlijkheid, veel gerechten en goed op temperatuur. Kortom geweldig

Datum van bezoek: maart 2020
1  Bedank Ivond7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 februari 2020 beoordeeld

Net terug van een super gezellige avond !!! Heel lekker gegeten, top kwaliteit . Wat wij heel belangrijk vonden was de attente en vooral zeer persoonlijke bediening !!! Het eten was zeer goed, ruime keuze en vooral goed van smaak en vers!!! Het restaurant heeft een zeer goede uitstraling !!!

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank 589liesbethb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Alsof je in Indonesië aan het dineren bent, maar dan met vies weer buiten. Zoals we al vaker hadden gedaan, het javaanse buffet.
Heerlijk gegeten, alles werd ons goed uitgelegd en bediening was goed, vriendelijk en attend.

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank 838dannyh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 januari 2020 beoordeeld

Zaterdag 11 jan hier wezen eten typisch een zaak met vaste klanten uit de buurt
Was te merken werden in een hoekje van de gestopt
Vegatarische rijstafel genomen was zeker genoeg en smaakte goed
Vreemd dat op de website kost 23,75 maar bij het afrekenen 25;75
Groet Theo en astrid

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank sala51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bandoengos, Eigenaar van Indisch Restaurant Bandoeng, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 januari 2020

Beste Theo en Astrid,

Het bedrag stond per abuis verkeerd in ons systeem; excuses hiervoor. Wanneer u dit had aangegeven bij het afrekenen dan hadden we onze fout direct kunnen herstellen!
Wanneer u uw rekeningnummer aan ons doorgeeft dan zullen we dit uiteraard alsnog doen.

Het hoekje waar u zat is het lievelingshoekje van vele van onze, vaste, gasten.

Gelukkig smaakte de vegetarische rijsttafel u goed en heeft dit uw beoordeling nog enigszins positief beïnvloed…

Met vriendelijke groet, Team Bandoeng.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Indisch Restaurant Bandoeng bekeken, bekeken ook

 

In Indisch Restaurant Bandoeng geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.