Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Familiediner”
Beoordeling van Indisch Restaurant Bandoeng

Indisch Restaurant Bandoeng
Geclassificeerd als nr. 1 van 5 Restaurants in Oost-Souburg
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 38
Keukens: Indonesisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Buffet, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
Beschrijving: Welkom bijIndisch Restaurant Bandoengin Oost-Souburg Al vanaf 1973 staat onze deur open voor iedereen die van een echte Indische maaltijd willen genieten.Onze rijsttafels "Ketjil" en "Bandoeng" worden nog met precies dezelfde gerechten opgediend als destijds.Rijsttafels vinden hun oorsprong in de "eetcultuur" van gerepatrieerde Indische Nederlanders in het Den Haag van begin jaren vijftig.(Prachtig in beeld gebracht in de nederlandse speelfilm "My blue heaven").Ook de Nasi Rames (rijsttafeltje op bord) stamt uit deze periode. Voor degene die niet aan tafel willen blijven zitten hebben we al bijna 40 jaar de rijsttafel in buffetvorm;"Ons welbekend Javaans Buffet" Hier kunt u een onbeperkte keuze maken uit meer dan 40 gerechten, waaronder 2 soorten saté.Vooraf is er een keuze uit 3 voorgerechten,Pangsit Goreng, Bapao of Indische Groentesoep, wat aan tafel wordt geserveerd. Ook voor de vegetariërs hebben we een lekkere rijsttafel samengesteld.Maar u kunt ook gewoon deelnemen aan het buffet, want er staan genoeg vegetarische gerechten op en desgewenst doen we er nog een vegetarisch sateetje en omeletje bij! Kortom: de moeite waard om (weer) eens bij Bandoeng binnen te stappen! Selamat datang dan selamat makan
21 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hartelijk welkom bij dit restaurant waar je naar tafel wordt begeleid.Voorgerecht waar je voor de speciale gerechten moet bijbetalen maar veel keuzes. Het buffet is veelzijdig met ruime keuze ook voor vegetarisch.Kortom heel lekker gegeten.Voor de kleintjes kan het wel een beetje pittig/heet zijn.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank psW2464PM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (236)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

42 - 46 van 236 beoordelingen

16 september 2019 beoordeeld

Al bij binnenkomst voel de de gastvrije sfeer die geworteld zit in de Indische cultuur. Het eten is echt zoals ik van huis uit gewend ben, de smaken, de geuren. Het voelt als thuiskomen bij mijn oma. En zoals naar Indisch gebruik, kom je niets tekort en ga je zeker niet met honger de deur uit. De porties van de rijst-tafels zijn normaal en niet zo overdreven groot dat er een berg eten weg gegooit moet worden. Mocht er onverhoopt toch een gerecht op zijn, dan krijg je gewoon iets extra's. De bediening is goed op de hoogte van de gerechten, allergenen en uiterst vriendelijk.

Een aanrader als je heerlijk, echt authentiek Indisch wil eten!!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank martijnh1972
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Als cadeau voor mijn vrouw zijn we hier gaan eten. Omdat mijn vrouw niet tegen lactose en tarwe kan, had ik dit bij het reserveren aangegeven.
Na de hartelijke ontvangst werd ons een tafel aangewezen waarna direct de allergenen werden besproken door de gastvrouw. In het voorgerecht was daar al van alles mogelijk. Na de heerlijke soep konden we naar het het buffet. En aan de hand van een boekje werd aan mijn vrouw uitgebreid uitgelegd wat waar in zat en wat niet goed voor haar zou zijn. 2 gerechten zouden speciaal voor haar even allergeen vrij gemaakt worden!TOP!
Verder was de sfeer erg ontspannen en gemoedelijk. En het buffet was heerlijk.

Ook voor de zoete nagerechten was alweer iets speciaal voor mijn vrouw klaargemaakt.

Tot slot kreeg ze ook nog een huisgemaakte sambal mee als cadeau!

Kortom een geweldige avond genoten.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank MarcoP1816
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima gegeten en genoten van allerlei Javaanse hapjes en drankjes. Zeer vriendelijke en geduldige bediening. Wel even reserveren. Wij waren er op zondag avond rond Studio Sport tijd, maar het restaurant zat vrijwel vol.

Datum van bezoek: augustus 2019
3  Bedank EdjeTee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2019 beoordeeld

Hartelijke ontvangs, super service en heerlijke gerechten bij het Javaanse buffet. De gerechten worden top uitgelegd. Men let op de hygiene, waar ik erg voor ben. Zelf kook ik ook (gabysheerlijkekeuken) maar voor twee kook ik niet zo uitgebreid.

Tot gauw!
Bo&Gaby

Datum van bezoek: augustus 2019
2  Bedank Gabriele19700
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Indisch Restaurant Bandoeng bekeken, bekeken ook

 

In Indisch Restaurant Bandoeng geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.