“een heerlijk authentieke rijsttafel”
Beoordeling van Indisch Restaurant Bandoeng

Keukens: Indonesisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
9 juli 2019 beoordeeld

wij genoten op een vrijdagavond (5juli) van een heerlijke rijsttafel, zoals er niet veel meer te vinden zijn in Nederland. De maaltijd was uitstekend, de bediening is uiterst vriendelijk en gemoedelijk . Dit is een familiale zaak, ze bestaat al 45 jaar ! Het interieur is erg gezellig en authentiek Indonesisch. Wij komen zeker terug : in België bestaan bijna geen Indonesische restaurants , Oost-Souburg is goed bereikbaar vanuit het Antwerpse.

Datum van bezoek: juli 2019

8 juli 2019 beoordeeld

Zeldzaam lekker vers eten, supervriendelijke mensen en een authentieke inrichting. Wij komen vast en zeker terug!😄👍Hele leuke avond beleefd. Dankjulliewel!

Datum van bezoek: juli 2019
5 juli 2019 beoordeeld

In een knusse sfeer met uitstekende service van een prima buffet genoten. Voor ieder wat wils. Pittig, minder pittig en heerlijke nagerechten. Ik kom zeker binnenkort nog een keer want hier kun je prima genieten.

Datum van bezoek: juni 2019
3 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Aardige bediening, super eten, uitgebreid buffet, honden toegestaan en afhalen is mogelijk! Niet echt goedkoop, maar zeker zijn geld waard.

Datum van bezoek: december 2018
28 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Elke avond een Javaans buffet maar ze hebben ook een kaart, vraag er gewoon om. Javaans buffet is onbeperkt eten maar de door ons bestelde Nasi Goreng en Nasi Rames kregen we niet op. En het was een partij lekker! De sambal was overheerlijk, meteen een pot meegenomen. Als je niet teveel van luxe houdt, vriendelijke bediening kan waarderen en goed Indonesisch wilt eten dan is Bandoeng echt een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2019

Reizigers die Indisch Restaurant Bandoeng bekeken, bekeken ook

In Indisch Restaurant Bandoeng geweest? Deel je ervaringen!