Heerlijk buffet en indonesisch gevoel in deze zaak ! Vriendelijke bediening en goede prijs kwaliteit !
Wat een heerlijk buffet met keuze voor iedereen! Voor pittig eten, maar zeker ook als je van iets minder houdt. Service is ook erg goed, je wordt erg verwend. Een heel klein minpuntje, de stoelen zitten niet lekker.
Heerlijk eten zeker als je wat van pittiger eten houd. Goed bereikbaar en voldoende parkeer plaats in de straat .
Gisteren met een groep van 42 mensen ons 25 jarige huwelijk gevierd. Het was een superfeest met heerlijk eten en Indonesische gastvrijheid. Bandoeng bedankt voor het verzorgen van dit feest!
Tijdens een weekendje Walcheren zijn we speciaal op zoek gegaan naar een Indonesisch restaurant. We kwamen uit bij Badoeng en werden niet teleurgesteld: zowel het eten (wij kozen het Javaans buffet) als de bediening en de sfeer waren top. We kregen bovendien een zeer vriendelijke uitleg over de soorten gerechten op het buffet. Een aanrader zijn de heerlijke sapjes die je kan bestellen bij het eten. Dit past veel beter bij het eten dan een glas fris of alcohol. Wat een ontdekking! Mensen, als in Middelburg of Vlissingen logeert, dan is dit restaurantje zeker de moeite waard om even een klein stukje om te rijden.