Trip.com
StayForLong
Beoordeeld op 8 augustus 2022

We kwamen te vroeg aan en mochten gelijk inchecken en gebruik maken van de kamer.
Op het terras en restaurant enorm vriendelijke en goed personeel met name kees die ons goed de dag door heeft geholpen. Gezellige gesprekken mee gevoerd.
Hotel top zou alleen wat moderner mogen en restaurant heerlijk eten en drinken en goede prijzen.
Voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 10 juli 2022

“4 sterren hotel” de druiventros. Het enige wat oke/prima was, was het ontbijt. de hotelkamer was vies en stoffig. Overal lag een dikke laag stof op, en alles had gore vlekken. Dan nog de badkamer. De douche had zo weinig druk dat je geen eens fatsoenlijk je haar kan wassen. Je kon beter onder de kraan jezelf wassen, zo weinig druk stond er op de douche. Verder is het meubilair erg oubollig, dat is niet erg zolang het er maar niet vervallen uit ziet en dat was dus wel zo. Tussen de bank zat een theedoek, waarvoor? Geen idee... Geen idee hoe dit hotel 4 sterren heeft gekregen....

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 18 juni 2022

Vanwege een medisch ongemak moesten we op het laatste moment annuleren

De contacten waren al zeer vriendelijk en de annulering is ook heel vriendelijk behandeld

Er waren logischerwijs annuleringskosten, maar die zijn geheel kwijtgescholden

Zeker tot een volgende keer

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 22 mei 2022

Bij reserveren gevraagd naar een kamer met 2 persoonsbed. Maar bij inchecken bleken er in hotel alleen 1 persoons bedden te zijn. De bedden schuiven uit elkaar, dus gezellig een nachtje weg met je partner is hier niet van toepassing. Ik ben met rugpijn opgestaan door de slechte bedden.

De kamers zijn ernorm gedateerd en bijzonder gehorig. Er is op de kamer geen airco, zelfs nu in mei is het al warm. Op de vloer oud groen tapijt, ik durf hier niet op blote voeten te lopen. Enige positieve, er liggen slofjes klaar.....denk dat ze dit vaker hebben gehoord. De badkamer is ingericht met 20 jaar oude spullen, op site staat dat er een föhn is.......ja, dat klopt, maar wel een die je in films uit de jaren 70 in hotels ziet.

Personeel wat wij zagen deed kribbig tegen de gasten, tegen ons was ze wel erg vriendelijk.
Ook de reservering van de 2 personen voor ons was niet goed gegaan. En de dame na ons had ookal een klacht over het bed.

We hebben, omdat we enorm vermoeid waren wat geslapen. Bijna 2 uur naar huis rijden was geen optie. Maar een fijn verblijf was het niet. Wij komen hier nooit meer terug.
Dit is een hotel waar je kan verblijven uit noodzaak maar niet voor je plezier.

Jammer de bammer....een upgrade zou dit wel kunnen gebruiken!

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 14 mei 2022 via mobiele applicatie

Wat erg 10 minuten op 1 kamer en dan klagen na 5 minuten later niet te geloven restaurant leuk en lekker jammer van de rest andere gasten belangrijker beetje jammer er zijn meerdere gasten dan 2 gezinnen en niet alleen mensen. En bedreigen aan de deur door de ‘beveiliging ‘ beetje jammer dit

Kamertip: Stil zijn is gehorig oeh oeh oeh
Datum van verblijf: mei 2022